Ahojte mamičky som tu nová a chcela by som sa možno aj trošku postažovať ale hlavne by som si strašne rada nasla mamičky na kamaratstvo čo je na tom rovnako.
Už som par rokov doma s detmi a nejako sa mi rozprchli vsetky kamosky, bud sa vydali daleko, alebo maju vela prace alebo zase zacali chodit do prace, a ja som zostala vpodstate sama. Muz robi od rana do neskoreho vecera, a aj ked chodime na ihrisko alebo do centier, chyba mi ta spriaznena dusa ktorej mozem hoci kedy zavolat, ktora sa u nas doma zastavi bez toho aby som ju stale ja pozývala.....
Samozrejme mam par znamých ale nemozem povedat, ze je to kamoska v pravom slova zmysle.... a rada by som spoznama nové tvare hlavne také čo su tiez same...
ahoj ak chces napis mi do spravy 🙂
Ahoj,
volam sa Andrea,som na tom podobne,vratila som sa zo zahranicia a uz rok som tu celkom sama .
Skusme si zavolat ,stretnut sa a uvidime..
Zatial,ahoj...
anandachica@gmail.com
skus zacat navstevovat nejake materske centrum vo svojom meste, stretnes mamicky, ktore su na tom rovnako,mozes sa aj zapojit do chodu centra, urcite najdes kamaratky
Ja mam ten isty pocit..
🙂 Veľmi sa už teším...aj tento víkend bol krásny ... Len začínam mat obavy z pôrodu 😒 blíži sa to ..... Ty to máš s tými pohlaviami presne naopak 🙂 tiež vytúžené dievčatko ?
@giovanna1 neviem aké sú tvoje baby, ale chalani neobsedia, nič ich nebaví dlhšie ako 5 min, všetko zakázané je to pravé, sú strašne živý. dlho im trvalo odnaucit sa od plienky, sú taký pohodlný. neskôr začali rozprávať, už vidím veľké rozdiely, ale tvoj bude mať doma 2 baby čo mu zo všetkých pomôžu
@sama83 😀 😀 😀 alebo čo ho nepustia ani k slovu 🙂 lebo to ráno začnú hovoriť a kým nezaspia, stále im tie ústočká melú 🙂 je to veľmi smiešne potom 🙂 no ved uvidíme. len dúfam že pani doktorka sa opakovane na ultrazvuku nepomýlila, lebo už sme na to nastavení že chlapec 🙂 a nežiarlili tvoji na seba keď prišla maličká? všetko sa to dalo stíhať?
nie vôbec neziarlili, práve na opak moc sa tešili, a keď som sa vrátila z pôrodnice stále mi chceli pomáhať aj s prevalovanim, boli veľmi akčný, a to majú stále. a určite budeš stíhať, veď keď je malý malý tak len spí a to budeš mať čas aj navariť, a baby ti určite radi pomôžu. možno ten poriadok nebude taký ako do teraz ale to musia všetci pochopiť 😀 my sme dokonca boli minulý rok aj na 2 dovolenkách a všetko ok.
my chodíme len k more do chorvátska, a autom kvôli deťom aby sme mohli hocikedy zastaviť a matúš mal najmenej 6 mes. ja mám deti jesenné až zimné takže do leta bolo ďaleko 😉
ahoj no to záleží na veľa veciach, ono to nie je až tak skoro, lebo ti aspoň celú cestu tam a späť prespi ale budeš musieť dávať pozor na slniečko keďže nemôžeš také malé dieťa na kremovat. podľa mňa aj tak, všetko zistis po pôrode či sa budeš na to cítiť alebo môžte ísť aj na začiatku septembra 😉
budem držať palce, ale jeden dobrý argument je že more bude vyhriate.
Ahojte..tiez som z ruzinova..z trnavskej.. 🙂 tiez by som sa celkom rada pridala na daku kocikovanu 🙂 Mam rocnu princeznu.. 🙂
Daniela
mozno je to aj tym, ze kamaratstvo nie je len o tom, ze ked je zle, tak mas komu zavolat. ako kazdy iny vztah treba udrziavat. je vela zien, ktore cely svoj volny cas venuju detom a potom sa cuduju, preco nemaju kamaratky, partiu. ja osobne tiez nemam nejake kamosky, s ktorymi by som kavickovala a preberala znacku plienok, sopliky a ine blbosti, ktorych mam doma dost. je velmi malo zenskych, ktore maju rozhlad a tiez si chcu od deti oddychnut tym, ze sa o nich jednoducho nebudu dokola bavit. zato vsak sme partia - pariky s detmi a slobodni a s nimi varime 1-2x do tyzdna vecere.. velakrat sa mi nechce ale ta namaha stoji za to, je to psychohygieha pre vsetkych zucastnenych 🙂