Stretko - decembrovky 2007 🙂))
Kedze som sa este na MK nedocitala o ziadnom stretku decembroviek 2007, zakladam tuto temu a verim, ze sa vas co najviac prida k diskusii a neskor aj k stretku....
Uz teraz sa tesim... x-) x-) x-)
Uz teraz sa tesim... x-) x-) x-)
baby este mam dotaz kto s nimi budete volat
# apartmán (voľné postele) - má 2 oddelené izby (v každej 2 voľné postele), spoločná chodba a sociálne zariadenie (sprcha, WC)
tak by som rada vedela ci do tej jednej izby vojde aj detska postielka plus pristelka a ci je tam aspon stolika a stolicka, lebo to tu vobec nepisu, pri tych 2jkach to pisu
# apartmán (voľné postele) - má 2 oddelené izby (v každej 2 voľné postele), spoločná chodba a sociálne zariadenie (sprcha, WC)
tak by som rada vedela ci do tej jednej izby vojde aj detska postielka plus pristelka a ci je tam aspon stolika a stolicka, lebo to tu vobec nepisu, pri tych 2jkach to pisu
no podľa môjho terajšieho rozhovoru s kamoškou markíza nás asi odmoetne lebo oni vraj už boli na kadejakých stretkách koníka a vraj nedávno im tiež niekto ohľadom toho písal a dostali odpoveď že už to pe nich nie je zaujímavé
a s tými menami na tročká je super nápad ale podľa mňa logo netreba už by na tom malom tričku bolo veľa
a ja sa asi predstavovať menom nemusím či snáď áno?
a s tými menami na tročká je super nápad ale podľa mňa logo netreba už by na tom malom tričku bolo veľa
a ja sa asi predstavovať menom nemusím či snáď áno?
Začni písať odpoveď...

Odošli
ak to má byť lacnejšie, tak tabuľku neopravujte 😃 😃 ...moja bude mať stále len 6 😃 😃