Stretko - decembrovky 2007 🙂))
Kedze som sa este na MK nedocitala o ziadnom stretku decembroviek 2007, zakladam tuto temu a verim, ze sa vas co najviac prida k diskusii a neskor aj k stretku....
Uz teraz sa tesim... x-) x-) x-)
Uz teraz sa tesim... x-) x-) x-)
tak ja som tiež jeden návrh na tričko spravila: http://www.modrykonik.sk/album/album.php?vAlbum...
baby už sa neviem dočkať!!! Tak strašne sa teším dufam, že nám dovtedy dotoho niečo nepride 😉
A ešte k tym farbam....dajme predok trička všetkym modručké a vzadu napis pre dievčatka ružove a pre chlapcov modre...nemam nič proti ružovej ale bude to pekne ked jednu čast budu mat rovnakej farby.
A lucul to z tym vyvolavanim a rozdavanim tričiek nema chybu!! To je super napad...to budu drobci uz dobre rozumieť a ked budu niečo dostavať tak budeš určite ich oblubenec x-)
A ešte k tym farbam....dajme predok trička všetkym modručké a vzadu napis pre dievčatka ružove a pre chlapcov modre...nemam nič proti ružovej ale bude to pekne ked jednu čast budu mat rovnakej farby.
A lucul to z tym vyvolavanim a rozdavanim tričiek nema chybu!! To je super napad...to budu drobci uz dobre rozumieť a ked budu niečo dostavať tak budeš určite ich oblubenec x-)
Začni písať odpoveď...

Odošli
Ak niečo baby máte, hoďte do IP ja si to poznačím a samozrejme sa na to opýtam.