Stretnutie "septembrovky 2008"
Ahojte tehulky.. je nacas zacat zhanat kontakty, aby sme v tom neostali samy (kedze muzi vsetkemu nerozumeju..) 😉
baby nehnevajte sa, ze som vam skomplikovala tie izby 😞 ale clovek si nenavybera 😞
ospravedlnujem sa vopred vsetkym, nechcem aby vznikli nejake nedorozumenia, aby hned pri ubytovavani ste nemali problemy 😞 😞 😞
take ma hrozne tie sopliky maly,uplne zelene, stale odsavam, uz by mohli zabrat tie antibiotikove kvapky 😞
aj krvicka mu trochu ide 😞
ospravedlnujem sa vopred vsetkym, nechcem aby vznikli nejake nedorozumenia, aby hned pri ubytovavani ste nemali problemy 😞 😞 😞
take ma hrozne tie sopliky maly,uplne zelene, stale odsavam, uz by mohli zabrat tie antibiotikove kvapky 😞
aj krvicka mu trochu ide 😞
boze moj...to su dnes trampoty...nehovoriac o tom ze som prevolala aj gate a nakoniec teda moji rodicia nejdu ale zjavne budeme obsadeni plne...to je podstatne ze martina nepride o peniaze aj ked s tou vecerou je to teraz kustik problem ale ked babuci povie ze xce veceru tak problem sa vyriesi tym padom a martina dostane plnu sumu 😉
tie mena som chcela kym sme si nevolali, zaidne izby sa uz menit nebudu ta na recepcii je uz nervozna a ja sa jej uz bojim 😃
jejda babule moje,koli mne tolko rozruchu 😞 Veji posli mi ucet za telefon, preplatim.... Anicka aj tebe dakujem, ste mali tolko starosti nakoniec...mrzi ma to 😞
dajte potom vediet,ked budete ubytovani vsetci, ako to dopadlo
a naozaj sa svet nezruti ak my nevratia zalohu,hlavne aby ste sa mali dobre a v zdravi si uzili pekny vikend 🙂
myslim na vas....
dajte potom vediet,ked budete ubytovani vsetci, ako to dopadlo
a naozaj sa svet nezruti ak my nevratia zalohu,hlavne aby ste sa mali dobre a v zdravi si uzili pekny vikend 🙂
myslim na vas....
martina..neblazni..ze poslat ucet...ja som si zaciatkom mesiaca zmenila program pre mna na fer a veru je to super ...ani zdaleka nebudem platit tolko akoby som platila keby si nezmenila program...asi som vedela co sa bude diat 😃 😃 😃
anicka takaaa zenska si ty a ...ty sa jej bojis? 😃 😃 😃 no ale toto 😃 😃 😃
anicka takaaa zenska si ty a ...ty sa jej bojis? 😃 😃 😃 no ale toto 😃 😃 😃
Veji ty si este tu? naozaj by som vam tu moju zalohu ak to vratia pekne poslala tebe a Anicke za ucty telefonne 😉
nehrozi Mati, mrzi ma ze si nebola, bolo fajn, ale ziadne ucty sa preplacat nebudu
Začni písať odpoveď...

Odošli
Veji kedy tam asi moze byt Jurocko, aby sa neubytovala a potom jej budeme menit izbu, chcela som pockat do obeda ci sa neozve dakto ale to je uz asi neskoro, na zbalenie atd
neviem