Sú tu maminky z Považskej Bystrice na pokec a stretko?
Ahojte, najde sa tu mamina/y z PB na kamosenie, stretnutia, pokecanie? Mam 2 synov, jedneho 6 rocneho a druheho 8 mesacneho. Som na materskej. Tak sa ozvite, cakam 🙂

•
28. aug 2009Jééj Zuzi malý musí byť podarený, sa už teším do Včielky na neho x-) Mne Domča nechce povedať ani slovo, ale keď sa pozabudne tak povie a aj pekne čisto málo kedy nejakú skomoleninu, ale fakt sa musí pozabudnúť alebo byť moc rozbláznená, inak drží bobríka mlčanlivosti 😃 Ale rozumie už úplne všetkému iba tomu čo jej zakážem moc nechce rozumieť 😃
0
Seby som si kúpila dnes tú melasu no to je iný hnus :-p Som skoro kosu hodila :-N Ale ak mi to má pomôcť tak to musím nejako prežiť :-|
Ja by som bola rada keby môj starouš išiel robiť niekde preč, lebo ja som rada sama a zvlášť keď má malá svoje obdobia to sa vtedy aj tak len žerieme takže vtedy by mi to vyhovovalo a boli by sme si aspoň vzácnejší 😃
Ja by som bola rada keby môj starouš išiel robiť niekde preč, lebo ja som rada sama a zvlášť keď má malá svoje obdobia to sa vtedy aj tak len žerieme takže vtedy by mi to vyhovovalo a boli by sme si aspoň vzácnejší 😃
Erika aj mne je to divne, ked ti pisem hasleerka.Niekedy ti chcem napisat hasly. 😃
Pre sek som uz bola aj uz su zaplateny,len este stale nevedia do ktorej triedy bude chodit.Ze to bude az v stredu.V pondelok pojdem pre stravenky.V stredu pojde s nim Igor ,lebo to mam nabite.O 7 mam ist na krv,o 8 na zaucenie Tamky, ale to, len pol hodinka a o 8,30 Adam skole.Asi sa rozkrajam. 🙂
Pre sek som uz bola aj uz su zaplateny,len este stale nevedia do ktorej triedy bude chodit.Ze to bude az v stredu.V pondelok pojdem pre stravenky.V stredu pojde s nim Igor ,lebo to mam nabite.O 7 mam ist na krv,o 8 na zaucenie Tamky, ale to, len pol hodinka a o 8,30 Adam skole.Asi sa rozkrajam. 🙂
zuzi tak tej kamoške som nakoniec nekupovala nič ale dám jej štvorposchodovú tortu a ešte idem vymýšlať ten telegram. no ty si šikovná ked už rozmýšlaš nad jesenou a zimou ja sa vždy spamätám až ked mi je zima 😃 a nmám si čo obliecť. =-)
seb. nič si s toho nerob ten môj drahy je stále nalepený na tv a to ju vidí každý deň :-S
seb. nič si s toho nerob ten môj drahy je stále nalepený na tv a to ju vidí každý deň :-S
no možno ešte urobia akciu ... ja som nakoniec tie puzzle nedávala do rámikou, len som ich zo spodu zlepila lepiacou páskou, hore urobila dierku, prevliekla nitku a zavesila ... zajtra už pofotím ... vyzerá to podľa mňa celkom dobre a hlavne som ušetrila ... som sa nakoniec bála ten sklenený rámik, bo tam Miška spí, až jej do netresne na hlavu
no ja sa len tak informujem ako v tej Včielke funguje lebo už sa so mňa pomaly ale isto stáva domased obyčajný 😃 stále len to ísté naranajkovať, upratať, von, naobedovat, upratať, von, naolovrantovať, upratať, von, navečerať ................ atd. za chvýlu my s toho preskočí :-|
Začni písať odpoveď...

Odošli