Sú tu maminky z Považskej Bystrice na pokec a stretko?
Ahojte, najde sa tu mamina/y z PB na kamosenie, stretnutia, pokecanie? Mam 2 synov, jedneho 6 rocneho a druheho 8 mesacneho. Som na materskej. Tak sa ozvite, cakam 🙂

•
28. sep 2009ja som zvedavááááááááááá 😉
0
waau , tak sebi , gratulujem x-) x-) x-) x-)
ešte že som to nevyhrala ja 😃 , lebo by som musela kúpiť ešte jedno a zbytočne vyhodiť neplánovane peniažky 😃 😃 😃
ešte že som to nevyhrala ja 😃 , lebo by som musela kúpiť ešte jedno a zbytočne vyhodiť neplánovane peniažky 😃 😃 😃
Aj by som vam uljala baby. Je to fakt super trojkolka. Ziaden šmejd polczki. Pevná konštrukcia. Aj brzdu to má a ide sa s tym lahunko. Máme ju v modrom.
Proste sprostí mali konečne šťastie.
Proste sprostí mali konečne šťastie.
Je ale od 2-5 rokov. Rastie s detmi. Sa da zdvihnut aj sedačka aj riditka aj tyčka na tlačenie. A takisto sa to da odpojit a spravit na klasicku nezavislu trojkolku.x-)
Keď pôjdete okolo Lysej, tak sa môžete staviť a povoziť.😉
malemu je este velka, ale drzi sa tam ako kliešť a páči sa mu.x-)
malemu je este velka, ale drzi sa tam ako kliešť a páči sa mu.x-)
Dnes polhodinu maturoval a lomcoval s tou tyčkou,čo ju chcel odtiaľ odlomiť.:-N
hlavne si jáu v zdraví užite a nech maličkého neomrzí... a o.i. nemachruj 😃 😃 /to bol fór/
jéééééééj sebi aj ja chcem takú gratulujeme a veľa šťastných kilometrov na novej trojkolke 😉
haslerka aj ja naparujem malého ale tiež by sa mi normálne nedal ale ja to robím tak že zatvorim okná a dvere a dám riadny hrniec slanej vody na šporák a nechám to aj 20 min. vyvárať a malý sa hrá a ani nevie že sa naparuje 😃 síce tam potom máme ako v parnej saune ale stojí to za to nám to pomohlo a včera som skúšala aj tie kamilky ale tá slaná voda viac zaberá aspoň na nás 😉
haslerka aj ja naparujem malého ale tiež by sa mi normálne nedal ale ja to robím tak že zatvorim okná a dvere a dám riadny hrniec slanej vody na šporák a nechám to aj 20 min. vyvárať a malý sa hrá a ani nevie že sa naparuje 😃 síce tam potom máme ako v parnej saune ale stojí to za to nám to pomohlo a včera som skúšala aj tie kamilky ale tá slaná voda viac zaberá aspoň na nás 😉
Jani. Aj ja zavidim, ale Malému. Aj ja by som takú brala. Škoda,že už nebudem bábo. By sme si dali preteky a určite by som vyhrala.😃
a zase machrujem! Už som ticho.:-N
a zase machrujem! Už som ticho.:-N
hehe- som rada že si pochopila , že to čo som napísala bolo zo srandy. ale faktom je , že úprimne vám gratulujem. ja som zatím nikdy nemala šťastie niečo vyhrať, hovorí sa šťastie v hre nesšťastie v láske ale u mńa ani toto na 100% nesedí 😃 sakriš, ale keď sa to šťastie raz pomýli a vykadí sa aj na mna tak to bude isto kopa jak hrom 😃
A to som si povedala,ze už nebudem nikdy nič lepiť a posielať. No, ale asi budem. Za ten lep a nožničky mi to stalo. Treba hrať!
Ja som už pár krát vyhrala, chodím na tú stránku slovenské súťaže a za posledné 2 mesiace som vyhrala:2x tenisovú raketu, parfém, balíček lybar, 2 kaše sunarka, knižku pre malú, nožíky, ... také somarinky, ale mňa to strašne teší keď vyhrám aj keby som dieru z koláča vyhrala tak som rada a hrozne rada súťažím, ale súťažím už asi 4 roky a až teraz som akosi začala vyhrávať, asi sa to šťastie už pomaly unavuje😃 😃 😃
Začni písať odpoveď...

Odošli