Sú tu maminky z Považskej Bystrice na pokec a stretko?
Ahojte, najde sa tu mamina/y z PB na kamosenie, stretnutia, pokecanie? Mam 2 synov, jedneho 6 rocneho a druheho 8 mesacneho. Som na materskej. Tak sa ozvite, cakam 🙂

•
24. nov 2009miselin zajtra poobede idem na prechadzku po tom rozkvete tam by som dobehla k vasmu baraku ked budete vonku co?
0
Zuzi aj ja by som bola rada keby ju aspoň niečo bavilo,lebo zatiaľ ju okrem bábiky nebaví nič :-| Rozmnožíš ich tak, že keď klikneš na tú rybu tak sa ti ku nej zobrazí tá bublina kde je o tej rybe písané a tam klikneš na mate 😉
Peťa ak budeme vonku tak kľudne, lebo ani dnes sme neboli, lebo mne malá už po tme vonku nechce byť a keďže každý deň spí v inom čase tak uvidím či sa stihne zobudiť 😉
Peťa ak budeme vonku tak kľudne, lebo ani dnes sme neboli, lebo mne malá už po tme vonku nechce byť a keďže každý deň spí v inom čase tak uvidím či sa stihne zobudiť 😉
zuzka tak to sa máš že máš pokoj ja som doteraz od deviatej uspávala malého potom som mu nadala a išiel k ocinovi a ked ho to prestalo baviť tak sa zasa privtrel a konečne zaspal. už druhý deň štrajkuje zo zaspávaním ]-(
a ja musím ešte hodiť tortičku do trúby tak sa mi nechce :-| ale ešte sa za chvíľu zastavím a pôjdem nakrmiť ryby ak mi nepokapali 😃
a ja musím ešte hodiť tortičku do trúby tak sa mi nechce :-| ale ešte sa za chvíľu zastavím a pôjdem nakrmiť ryby ak mi nepokapali 😃
http://www.gazel.cz/index.asp?modul=produkt&id=...
chceli sme niečo takéto, ale to by som sa bála ho nechať ešte spať hore, žeby spadol, aj v obchode nám povedali, že je na to ešte malý
a ešte k tomu taký policový sektorový nábytok, komodu a skriňu na oblečko
chceli sme niečo takéto, ale to by som sa bála ho nechať ešte spať hore, žeby spadol, aj v obchode nám povedali, že je na to ešte malý
a ešte k tomu taký policový sektorový nábytok, komodu a skriňu na oblečko
jéééééj zuzka to je pekný nábitok aj malému chceme nábytok do izby z masívu a k tej poschodovej treba už len bračeka alebo sestričku 😉
misel to obdobie trvá už od narodenia ale s menšími prestávkami 😃 😃 😃 on mal vždy problém zo zaspávaním len občas ho to prejde a vždy dúfam že nadobro a ono sa to vracia už som si myslela že je na to dosť veľký ale smola dúfam že ho nebudem uspávať do 18 :-N
misel to obdobie trvá už od narodenia ale s menšími prestávkami 😃 😃 😃 on mal vždy problém zo zaspávaním len občas ho to prejde a vždy dúfam že nadobro a ono sa to vracia už som si myslela že je na to dosť veľký ale smola dúfam že ho nebudem uspávať do 18 :-N
Začni písať odpoveď...

Odošli