Sú tu maminky z Považskej Bystrice na pokec a stretko?
Ahojte, najde sa tu mamina/y z PB na kamosenie, stretnutia, pokecanie? Mam 2 synov, jedneho 6 rocneho a druheho 8 mesacneho. Som na materskej. Tak sa ozvite, cakam 🙂
peťa nič si s toho nerob ja som sa tiež zbadala že ked ideme na nákup vždy malému nakúpime vecí a sebe nič a potom stojím pol hodinu pred skriňou a rozčulujem sa že si nemám čo obliecť a malí má veci ktoré nestíha ani vynosiť ale už som povedala že musím začať myslieť aj na seba inak sa ma za chvíľu tí moji chlapi zbavia 😃 😃 😃
Ahojte ja ani nemam nejak cas sem zabludit ale kukam,ze ste sa teda riadne rozpisali 🙂 Mna asi uz porazi z malej....Neviem ci som taka neschopna ale ona doma vobec nechce spat jedine ked sa ideme prejst von.vecer ked sa kupe vyzera na smrt zmorena ale ako ju dokupem a je oblecena a nakrmena tak zaz 🙂 rakom sa preberie a hodinu jej spievam tak potom az zaspi 😞 Ja uz neviem asi som uz uplne zabudla ako to chodi s takymi malymi detmi 😞
peti, nepotrebuješ nič špeciálne pre seba, možno prezúvky si zober, ale ja bývam bosá je tam strašne teplo. A malej niečo tenšie na oblečenie, napr. ju obleč tak aby si ju mohla vyzliecť do bodynka a punčošiek. Lebo sa tam spotí a potom vonku prechladne.
Inak, keď sme u tých hier, tak Slávko má v detskej postavený stan a sedí v ňom a stále nás volá: Mama, poď nanamaca (na návštevu). No a keď prídem, tak začne núkať: Kavu? Čaj? Džus? Vodu? Kolač? Obed? Cickety (cukríky)? A keď si vyberiem čo si teda dám, tak to ide pripraviť, ale zaujímavé je, že všetko to má v domčeku imaginárne a presne si pamatá, kde čo má. Napr. džús a cukríky sú v zárubni, koláč je v jednom rohu a pod. a vždy to má na tom istom mieste 🙂
a ešte jeho úchylka - všetko chce zelené, zelený čaj, džús, cukríky vyberá len zelené, v obchode chcel zelené papuče, len zelené slipy, von si prichystal dnes na oblečenie zelené kraťasy... a ešte sme stretli Peťku - išla kupovať misku pre psa a malý mi hovorí, že aby kúpila mu zelenú.
No a ešte ma ide poraziť, neviem čo ho napadlo, že vždy keď sa vykaká, beží do detskej pre maca, že maco sa chce pozrieť. Tak mu strčí hlavu do nočníka a povie mu: Aha maco, Faťko (Slávko) kakal. A nemožem to dať do záchodu bez toho aby to maco nevidel 😃
Inak, keď sme u tých hier, tak Slávko má v detskej postavený stan a sedí v ňom a stále nás volá: Mama, poď nanamaca (na návštevu). No a keď prídem, tak začne núkať: Kavu? Čaj? Džus? Vodu? Kolač? Obed? Cickety (cukríky)? A keď si vyberiem čo si teda dám, tak to ide pripraviť, ale zaujímavé je, že všetko to má v domčeku imaginárne a presne si pamatá, kde čo má. Napr. džús a cukríky sú v zárubni, koláč je v jednom rohu a pod. a vždy to má na tom istom mieste 🙂
a ešte jeho úchylka - všetko chce zelené, zelený čaj, džús, cukríky vyberá len zelené, v obchode chcel zelené papuče, len zelené slipy, von si prichystal dnes na oblečenie zelené kraťasy... a ešte sme stretli Peťku - išla kupovať misku pre psa a malý mi hovorí, že aby kúpila mu zelenú.
No a ešte ma ide poraziť, neviem čo ho napadlo, že vždy keď sa vykaká, beží do detskej pre maca, že maco sa chce pozrieť. Tak mu strčí hlavu do nočníka a povie mu: Aha maco, Faťko (Slávko) kakal. A nemožem to dať do záchodu bez toho aby to maco nevidel 😃
adryka, čo si, nelázni, že nomožná, ja poznám 90% detí, čo chcú spať len v kočári. A to že sa preberie tiež je normálka, Aj nám sa domá zdá okolo 16,00 že už zaspí a nevydrží a ešte o 20,00 problém dostať do postele. A určite si nič nezabudla, len každé dieťa je iné a čo platilo na Andrejku na Sašku nemusí 😉
Zuzi za prvé by som sa do tvojich vecí určite nevmestila a za druhé ak nič nekúpim tak si oblečiem to čo som mala v pláne, no síce budem ako klobáska ale určite tam taká nebudem jediná :-p
Slávko je strašne bohový a mne Domina zase musí kývať kaku do záchodu, vždy keď sa tam vykadí tak kývame o dušu 😃 😃 Pápa kako pápa a pomaly sa až dolu tej vody dotýka čo tak vykyvuje, ale keď sa do šerbla tak vtedy ma naháku 😃
Babule tie truhličky si nemusíte schovávať ono dá každému vždy rovnako, nebojte sa, že vám to vyrabujeme aj vám dá peniažky 😉
Slávko je strašne bohový a mne Domina zase musí kývať kaku do záchodu, vždy keď sa tam vykadí tak kývame o dušu 😃 😃 Pápa kako pápa a pomaly sa až dolu tej vody dotýka čo tak vykyvuje, ale keď sa do šerbla tak vtedy ma naháku 😃
Babule tie truhličky si nemusíte schovávať ono dá každému vždy rovnako, nebojte sa, že vám to vyrabujeme aj vám dá peniažky 😉
Ale ste toho popísali ... Ja popri tých rybách akosi nestíham. Teraz som dala malú spať, jem pri PC a pôjdem variť zapekaný karfiol s brokolicou a mrkvou a k tomu zemiaky. No a popri tom sa snáď dostanem na chvíľu k rybičkám. Ozaj 16.12.idem na vybratie 2 znamienok na kožné ku primárovi Kopálovi. Neviete, či je dobrý? Dúfam, že hej. Inak asi po poobediach chodí vyberať znamienka do Dermapointu v ZA, tak snáď bude šikovný 😕|
Hasleerka, tak sa rýchlo uzdravte. A ako sa ti páči v práci a aký je tam kolektív ?
Zuzka a vy ste sa už odsťahovali, či ste ešte v byte ?
Zuzka a vy ste sa už odsťahovali, či ste ešte v byte ?
Och Zuzi, každú rybku môžeš ešte aj trénovať, máš za to body, peniažky a jedlo. Tak keď chcem viac peniažkov - som taká nenásytná 😃, tak ich trénujem ...
Inak spáriť sa nechcú keď sú hladné, alebo sa v ten deň spárili - ale musia byť dospelé. A ešte niekedy jeden nechce a potom druhý hej. takže ja najprv vytrénujem, potom spárim potom predám a potom zasa malé kúpim - no sodoma - gomora. A potom nestíham ...
Začni písať odpoveď...

Odošli
inak aj náš Jakub kontroluje zuby ale on všetkým dokonca aj detom ktoré stretneme vonku 😃 aj ked ho niekto zoberie na ruky, ale my by sme ho s mm radšej dali za toho čo robí strojčeky lebo tý zarábajú nekresťanské prachy ]-( ten by nás v dôchodku hravo uživil 😃