Zneužitý muž

myskahryzka18
13. apr 2015

je toto podľa vás normálne? včera som bola na debate s mojim dobrým kamarátom, poznáme sa roky a stala sa mu, nazvem to taká "neštandardná vec". v bare sa zoznámil s nejakou ženskou, ktorá bola mimoriadne aktívna a balila ho, jemu to bolo jedno, jednak bol po rozpade posledného vzťahu s dlhoročnou frajerkou a jednak už alkohol v hlave. s dotyčnou sa nikdy predtým nevidel, proste sa nepoznali. ako to už býva, skončili v posteli, tá žena mu nechala po tej prvej noci dokonca kľúče od jej bytu, kde žije aj so svojimi takmer dospelými deťmi. ráno bolo pre neho mimoriadne kruté, lebo si uvedomil, kde vlastne skončil a dotyčná sa mu vôbec nepozdávala, ani výzorovo, ani správaním, ani nijako, ale nejak to neriešil, je bez záväzkov a niečo také sa proste po prepitej noci stáva. jedine čo riešil, či má antikoncepciu, kedže skončili v posteli a nepoznajú sa. odpoved tej ženy bola, vraj nemá 15 a vie čo robí. (obaja majú 40 rokov podotýkam). od tohto osudného dna mu dotyčná žena nedala dýchať, za den niekolkokrát sms typu "lúbim ťa", "strašne som sa zamilovala" a pod. kktiny a začala snovať plán na ich spoločný život! podotýkam po 1 spoločne strávenej noci za asistencie alkoholu! on ju mal viac-menej v paži, ale ešte niekolkokrát od osudnej noci sa stretli (mimo sexu, vraj ked ju videl na dennom svetle, nikdy by sa jej nedotkol), nakoľko on chcela s ním riešiť vzťah a mať dieťa a rodinu a on sa jej to snažil logicky vybiť z hlavy. proste celé zlé, celé choré. postupne sa začali hádať a ž to došlo do nenávisti a nádavok z jej strany, lebo on k nej nič necítil a ona chcela s ním zakladať rodinu. takto sa to ťahalo cca necelý mesiac, napokom mu povedala, že ona má niekoľkoročný vzťah a že jej chlap nemôže mať deti, že ona by sa dieťaťu potešila, ale že s jej frajerom to pol roka nefunguje a tak si chela akože "vybojovať" lásku a pozornosť toho môjho kamaráta, no márne. ona bola pre neho len omylom. bohužiaľ, neostalo to bez následkov, dotyčná je tehotná a dieťa si chce nechať, aj ked sa pôvodne zhodli na potrate, už si to vraj rozmyslela. je toto podľa vás normálna žena? a čo ten muž? má šancu sa nejako brániť? asi ťažko, ale ak ste sa s niečim podobným stretli v okolí, napíšte skúsenosť.... napokon je to normálny, skromný chlapík, pár rokov po rozvode...miluje svoje dieťa a s ex vychádza dobre, nechal jej po rozvode aj byt, sám žije v prenajatej garzónke, nemá žiadny majetok, nemá nič len samé exekúcie a je psych.na dne. ona od neho nič nechce (zatiaľ), ale čo prinesie budúcnosť nikto nevie, nedá sa s nou komunikovať, ked sa on pokúša komunikovať ohľadom potratu, vulgárne mu nadáva a téme potrat sa vyhýba, napriek tomu, že s tým súhlasila. čo vy na to?

mokon
13. apr 2015

@myskahryzka18 zasa nejaké prázdniny?

maslenka47
13. apr 2015

@myskahryzka18 ano je to normalna vypocitava zenska.. a ten chlap je sprosty a nesvojpravny, co je dost smutne na to, ze ma po 40tke. Zrejme presne to, co dotycna potrebovala.

Tazko cakat, ze pani pojde na potrat, ked si ho ulovila prave za ucelom splodenia dietata. A je dost smutne, ze 40rocny stary cap nevie, ze ma pri tom pouzit kondom. Alkohol, specialne v tomto veku, mi pride ako dost trapna vyhovorka. Ved to musel byt staty jak tela, aby si vobec neuvedomoval pritomnost a dosledky...

dionyzka
13. apr 2015

@myskahryzka18 ... no zial, to je priklad ako si skomplikovat uz aj tak komplikovany zivot. Na potrat je potrebny suhlas zeny a nie jeho. Ak sa preukaze, ze dieta je jeho, musi platit vyzivne. Jednym slovom - za svoje ciny je potrebne niest si zodpovednost, nakolko neslo o znasilnenie ale dobrovolny cin z jeho i jej strany.
Ja osobne vidim problem iba v tom, ze pride na svet dieta, ktore za svojich rodicov nemoze, ktore sa na svet nepytalo, ktore nebude vyrastat v stastnej rodine s lubiacou mamkou a otcom dospolu.

timea7
13. apr 2015

@myskahryzka18 za chyby sa platí....bohužiaľ....ak niekto vletí s niekým do postele pri prvom stretnutí a ešte pod vplyvom alkoholu, následky si musí niesť veselo sám 😝 Keby išlo o dvadsaťročného, no, dajme tomu, ale v jeho veku by už mohol mať rozum a keď už sa vyspí s náhodnou známosťou, použiť aspoň kondóm a neriešiť, či má ona antikoncepciu alebo nie. Na tento trik, keď antikoncepcia zlyhá (žiadna nebola) lovia zlatokopky zazobaných mužov. 😝

myskahryzka18
autor
13. apr 2015

timea, ved to je úplne jasné vec, ked si chcem dať spraviť "živú kreditku", tak ok, ved to plne chápešm, ked už nič z toho muža nemá, nech ma teda doživotný príjem, pokiaľ je chlap milionár....ale toto????? veď celá táto situácia je chorá, dotyčný nemá peniaze, nemá nič, skutočne nič (riešim jeho exekúcie a pomáham mu s tým, som v obraze), ak by aj testy DNA potvrdili otcovstvo, možno mu odklepnu 30 e mesačne....ja pochopím mať dieťa, ale dieťa, ktoré je výsledkom jednej prepitej noci? dieťa u ženy po 40-tke? dieťa u ženy, ktorú ten muž nechce ani omylom? dieťa, o ktoré muž nikdy nebude javiť záujem ani finančný ani nijaký? t to je čo ako? tá žena patrí na psychiatriu

cairka
13. apr 2015

To znie, ako keby mali obaja 17 a nie 40 😝 jeden aj druhá rovnako naivní...žena má plus, lebo ak je ozaj tehu, tak má čo chcela 😅

janinah
13. apr 2015

Najprv treba potvrdiť to tehotenstvo a potom otcovstvo.Ak sa to potvrdí,tak potom bude dotyčný platiť za svoju hlúposť.Je celkom možné,že žena ho klame.Aj ozaj je tehotná,tak on nemá páky ju donútiť dieťa si dať vziať.Čakať na vývoj situácie a dať jej jasne najavo,že tou jednou nocou "vzťah" skončil.Osobne si myslím,že sú aj horšie veci na sveta napr. rakovina a že veci sa dejú tak ako sa diať majú.Každopádne napíš potom ako sa toto skončilo.

timea7
13. apr 2015

@myskahryzka18 nezodpovední obaja, nič iné sa k tomu nedá nepísať, odskáče to bohužiaľ dieťa 😝 😝 😝 😝

margarita
13. apr 2015

...nuz ked "Ako to uz byva" skoncili v posteli, tak "Ako to uz byva", aj po jednom sexe je mozne otehotniet 😉 ...pokial kamarat nedokaze na sude, ze bol znasilneny 😀 co podla Tvojho popisu evidentne nebol, tak mu radim viac chodit po dennom svetle a v triezvom stave.

toto nie je prirodna katastrofa, co sa mu prihodila, asi bol tiez pri tom a ked suhlasil s nahodnym sexom na jednu noc, musi ratat aj s logickymi celozivotnymi nasledkami.

eeffka
13. apr 2015

@myskahryzka18 vies nad cim dumam? ked sa opijem, niekoho cudzieho pretiahnem a rano sa zbadam co som spravila, tak si za 30sec pobalim svestky a ficim kade lahsie... nie ze telefony, adresy a pod
ze po 1raze 40nicka otehotnie je vysoko, vysoko nepravdepodobne... takze ist na gyngu, chcem vidiet USG, nie ze stempel a potom sa mozeme zacat bavit o tom ake ma financne naroky

mimina00
13. apr 2015

@myskahryzka18 nemali sa kur**it,nech si znasa nasledky ked nema v hlave 🙄 a vobec ci je jeho...nemyslim ze bol zneuzity,skor si uzival...

ladyblcha
13. apr 2015

@myskahryzka18 keby v opojeni alkoholu zabil, tak tiez ho alkohol neospravedlnuje. zial, co si navaril, to si zje.. ak sa pod vplyvom alkoholu nevie ovladat, tak si ponesie nasledky.
to plati pre nas vsetkych.

myskahryzka18
autor
13. apr 2015

eeffka - je to proste blbá zhoda náhod, bohvie ako to celé bolo, on a teda aj ja na základe jeho rozprávania sa opieram o zásadne fakty a síce, že v čase, kedy boli spolu, ona podľa výpočtov mala pravdepodobne plodné dni, neviem kolko dnový má cyklus, ale bol to 15 den,súdiac podľa termínu, kedy mala dostať posledný očakávaný mensez, ktorý už nemala.....to boli ešte "za dobré" a komunikovali spolu normálne, čiže info o čakávanej menzes mal. a vyššie som sa pomýlila, ona ma okolo 37 rokov, on má 40

majkuska
13. apr 2015

@myskahryzka18 sikovnejsia ako on. No co ti poviem ma 40 rokov a cblap nerozmysla. A vyhovarat sa na alkohol v 40tke mi pride smiesne.

sono2
13. apr 2015

@myskahryzka18 tak ja len dodám, že on riešil antiku po sexe hej. Tak to mi príde tak rozum na 15 nie na 40. A ženy sú všelijaké. Hold možno si to naplanovala, z toho sexu je tehotná hej,
, tak to sa muž riadne dobehol. Keby ste chlapi rozmýšľali aj keď pijete 😀
Žiaľ by som mu to nedarovala. Čo chcel to má..

mimikas
13. apr 2015

Ako sorry ale tvojmu kamosovy by mal niekto vysvetlit ze deti sa robia sexom a ak ich nechce ma sa chranit aj on, ako spoliehat sa na to ze zena hadam ma antiku alebo pojde na potrat je jeho vlastna hlupost na ktoru doplatil. To ze dotycna nie je uplne OK si mal overit pred tym ako po nej skocil, teraz nech si znasa nasledky a je zodpovedny, poslat zenu na potrat je sebecke a detinske, keby mal 18 este to pochpim ale 40 r. chlap ????

jana_eyre
13. apr 2015

nejak mi nesedi nadpis - zneuzity nebol, ci uz bol opity, alebo nie - isiel s nou do postele dobrovolne a dobrovolne si nenavliekol ochranu..

moonlight1210
13. apr 2015

@myskahryzka18 co na to? ze si mal davat pozor.

zneuzity? to nie. so sexom dobrovolne suhlasil a nepytal sa jej vopred, ci sa ona nejak chrani. ani sa nestaral o vlastnu ochranu. pytal sa to az dodatocne, ked vytriezvel a v hlave sa mu rozsvietilo, ze veselo produkoval spermie tam, kde mozu aj prezit.
je to rovnake, ako ked zena ide s chlapom, ktory ju ubezpecuje, ze si dal pred rokmi urobit vazektomiu, takze ziaden kondom nie je potrebny. je to jej hlupost, ze mu to uveri a ochotne si pod neho lahne.

teraz nech sa s nou dohodne, ze pojdu na testy, ked sa male narodi, a potom budu riesit otcovstvo a platenie, vsak to sa da aj spatne doplatit. ukratena nebude.

a prestat dvihat telefon, na smsky nereagovat, neodpisovat nech by boli ake chceli a aj keby ho hned prsty svrbeli jej nieco napisat k tomu, co posle ona.
svoje jej uz povedal, ze nema zaujem, ze dieta odmieta, ze pre neho nie je atraktivna, ani zaujimava, tak je zbytocne sa opakovat.
budu dokolecka tocit len o tom istom.
max jej povedat, ze sa stretne s nou len dvakrat. prvy, ked mu ukaze tehotensku knizku (ale to sa da sfalsovat) a druhy, ked bude babatku osobne robit vyter, aby si poslal vzorku na DNA testy. na zaciatok tie neoficialne budu stacit.
a zvysok sa bude riesit potom.

teoreticky je tu moznost, ze trafil na zenu s psychickou poruchou (alebo zufalu romaticku) a dieta si teraz vymyslela ako poslednu moznost, lebo dufala, ze ked uz nicim inym, tak aspon tymto ho donuti s nou byt.
tazke cakat a mozno obcas z dialky na nu kukut, ako sa na nej prejavuju tehotenske príznaky. ak sa vôbec budu.

ladyblcha
13. apr 2015

a nech je rad, ze vyfasoval iba dieta a nie nejaku pohlavnu chorobu. inak, az tak opity nemohol byt, ked zvladal sex. lebo po urcitom promile ... to ide len dolu - vodou 😝

majkuska
13. apr 2015

A zabudla som. Nech ho uz nikdy viac nenapada, ju posielat na potrat. Toto dieta nemoze za to, ze on bol v stave"alkoholu" "zneuzity".

ladyblcha
13. apr 2015

@majkuska .... presne.
a mozno toto dieta bude v buducnosti jedine, ktore opatri otca, alebo s nim bude mat najlepsi vztah. netreba to dieta odmietat silou mocou. iba si vyjasnit vztah s jeho matkou. osud je taky nevyspytatelny 🙂

myskahryzka18
autor
13. apr 2015

smutné je, že on má jednu dcéru a za tú by dal život a nič iné ho na celej veci nes.ere, len to, že tá žena je proste omyl, nič, vákuum, náhoda a tým pádom aj to dieťa...on proste má svoju dcéru a viac ho nezaujíma, nechce o žiadnom decku ani počuť, nieto vidieť ho a platiť....už by som chcela vidieť chlapa, ktorý po 1 spoločne strávenej noci bude prípadný "následok" chcieť financovať, nieto ešte sa k tomu priznávať...

janinah
13. apr 2015

@myskahryzka18 to čo on chce je vedľajšie,ak sa to dieťa narodí a potvrdí sa otcovstvo,tak bude platiť,na to sú zákony...ak si kamoška,s ktorou sa radí,tak skôr ho smeruj k tomu,aby sa zachoval ako chlap a nie ako posera,ktorý hľadá únik

ladyblcha
13. apr 2015

@myskahryzka18 myslim, ze ho neobhajis.
stal sa rodicom a ma rodicovske prava a povinnosti. kedze uz jedno dieta ma, vie co to obnasa.

molka
13. apr 2015

@myskahryzka18 ako k tomu príde to dieťa? Veď ono za nič nemôže? Ako ho môžeš nazývať "následok"???
On si chcel užiť a tak si užil, ale hľadí niekto aj na to dieťa, ktoré je v tom nevinne?

timea7
13. apr 2015

@myskahryzka18 no nadšený by z takejto situácie nebol žiadny muž, ale do tejto situácie sa dostal sám, v jeho veku už hádam vedel, že okrem toho, že sa mohol nakaziť kde čím, tak je tam aj riziko otehotnenia, nie? Aj keď sa to zdá dosť nepravdepodobné, stáva sa....

limoncino
13. apr 2015

Nuž ale, tváriť sa, že to dieťa neexistuje je nezodpovedné. Mal myslieť hlavou a nie rozkrokom. Teraz je už neskoro.

peneloppe
13. apr 2015

Ja si myslim ze len zavadza. Vsak uz ma svoj vek, zeby sa podarilo hned na prvy sup?!
Inak poznam nieco podobne ale s tym ze chlap s tym suhlasil, ze dobrovolne pomohol kamaratke lesbicke k dietatu s jej partnerkou.

horana
13. apr 2015

Citit akoby si obhajovala kamarata a jeho chovanie bagatelizovala a naopak aj viac nez diel viny davala tej zene. Ked ona je psychicky narusena, on je co? Nevinne chudinko? Ani nahodou! Ako za blbost sa plati, ma co chcel. Inak taky chlap co sa ozraty nevie ovladat a podda sa prvej na ktoru narazi, to nie je chlap, to je handra. A handra si len koleduje o to, aby s nou niekto pekne vytrel podlahu. Ona mu dava vzacnu prilezistost zivotneho vyvoja, spevnit charakter a postavit sa nasledkom svojej slabosti. Sam by si to lepsie nenaordinoval, presne toto zrejme potreboval. Nech si zisti ci dieta je jeho a potom ukaze aky je muz. V tomto pripade vrana k vrane sadla, aby sa spolu mohli pasovat zivotnymi lekciami.

asocial
13. apr 2015

@myskahryzka18 chyba je v obidvoch...on mal rozmyslat...
ale pochybujem, ze je tehotna..predsa len, ma 38.. abol by to bol zazrak ( bez ohladu na vek), aby otehotnela po jednom sexe..takmer nemozne..

takze, myslim, ze bud klame ona, alebo tvoj kamarat spal s nou viackrat...

a keby aj tehotna bola, nech pozuadje testy otcovstva a potom nech sa sa zariadi..