Pekná opatrovateľka. Môže byť pokušením pre manžela?

klea
6. sep 2006

Ahojte vsetky kocky mamulky aj tehulky.sice tu niesom velmi dlho, ale napriek tomu by som chcela prispiet.Neviem, ci ste si vsimli, ale nebyvam momentalne na SK, ale v Uk.Tu som aj na materskej, ktora sa mi ale bohuzial pomaly konci, lebo tu je materska len pol roka! ☹ Takze za chvilu musim nastupit do prace, kedze v Uk nechcem ostat zit natrvalo a musime nasporit nejake tie korunky.A tu je moj kamen urazu.Stala som pred problemom co s babulkom, kedze niekomu cudziemu by som ho strazit nenechala.Nakoniec to dopadlo tak, ze mi ho pride strazit kamaratka, ktora ma mojho krpca rada a vie to s nim.Ale aby som neodbiehala.Moj trosku problem sa tyka tejto kamaratky.Mam trosku obavy aby sa nahodou nestalo nieco co by ma mrzelo.Myslim tym, ze moj priatel ma robotu na smeny, takze dost casu budu sami, kym ja budem v robote.A nieze by som jej neverila, ale mam z toho taky zmiesany pocit, kedze ona nieje vobec na zahodenie.Co si o tom myslite, respektive ma s tym niektora skusenost?A rada, ze som si teda mala najat nejaku spatu je 😝 V prvom rade chcem to najlepsie pre syna, ale nerada by som na to nejako doplatila.

ninocka
7. sep 2006

veris muzickovi

renca3
7. sep 2006

V prvom rade ty dobre poznas najlepsie svojho muza a tiez tvoju kamaratku.
Aj ja by som mala zmiesane pocity. Pre syna by som ju prijala, ale musi vidiet a pochopit, ze ste nerozlucny par a tvoj manzel to, ze si prenho ta naj naj. Hrozi tu len to, aby ta nezozierala ziarlivost bezdovodne a aby si ty nebola psychicky na tom zle.
Mozno by som kamaratke aj povedala medzi 4 ocami, ako mi na vztahu zalezi a ked je spravna, neurazi sa a pochopi.

lara1znk
7. sep 2006

Ked sa tym zaoberas uz teraz, tak ta to asi bude trapit aj potom, kebyze uz kamaratka u vas zacne. Co tak sa poobzerat po nejakej starsej pani, mate niekoho v rodine kto by mohol prist pomoct alebo si daj inzerat a skus takto najst opatrovatelku?
Mna jedneho dna caka to iste. Este ma nenapadlo trapit sa co manzel a ta nanny ale skor ci zverim moje dieta niekomu cudziemu.
Tak vela stastia pri vybere. 🙂

zuzula
7. sep 2006

Klea, ak z nich dvoch mas uz vopred blby pocit, nechod do toho...cely dni by si stravila uzieranim sa co sa asi deje. Druha vec je ze ci mas dovod mangelovi a kamoske neverit...mal aspon jeden z nich v minulosti sklony k niecomu podobnemu?? Dolezite je aby si zverila babo niekomu komu mozes na 100% doverovat...a to v pripade kamosky asi pravda nie je. Takze radsej pohladaj nejaku starsiu pani ako vravi lara, alebo porozmyslaj nad nursery..
Vela stastia!! 🙂

klea
autor
7. sep 2006

Ono to neni take lahke.Nemozem povedat, ze by som jej neverila,aj som sa s nou o tom rozpravala a pochopila a uistila ma, ze by ma v zivote tak nepodrazila a zatial verim aj mojmu priatelovi.Asi to skusim, a uvidim ako to bude.Vsak instinkt ma zatial nikdy nesklamal a keby sa mi nieco nezdalo, vzdy to mozem skusit s nejakou starou lochneskou 🙂 len tam by som sa zasa bala ako sa stara o moje babulko, a asi by som sa umarala este viac.Tak dufam, ze to bude vsetko o.k.

barbulka
12. sep 2006

ahoj klea, mozes verit manzelovi aj kamaratke, ale hormony su hormony a aj ked to ani jeden nebudu chciet, tak sa to moze stat. netreba to pokusat. tolko moj nazor ...

susy
24. sep 2006

Ja by som to nevydela tak tragicky.Ja pracujem u jednej rodiny,kde maju obaja 34 rokov.Zo zaciaktu som si aj sama vsimla,ze jeho manzelka sa mozno aj niecoho obava,no pocase sama zistila,ze ja mam sama perfektneho priatela,ze sa budeme brat a tak.Sama zistila,ze na prvom mieste su u mna jej deticky.

veronice
24. sep 2006

Ja tiez chodim opatrovat par drobcov a samozrejme, u kazdej mamicky bola pociatocna nedovera ako spominala susy no myslim si ze je to uplne normalne - ja by som sa sprava asi rovnako. No treba dat sancu. U mna tiez mamicky zistili ze deticky mam vazne rada a ze nemaju sa coho bat ked su so mnou.
Podla mna mala by si jej dat sancu a keby sa ti nieco na jej pristupe nepacilo, porozpravajte sa pripadne jej povedz ze co a ako...

snemcurka
27. sep 2006

ahoj klea
hodim ti jednu stranku na precitanie
http://www.babetko.sk/user/view_page.php?page_i...

peha
28. sep 2006

my pri viacerych detoch a buducom dome - nakolko nemame starych rodicov ani rodinu v okoli, uvazujeme tiez o opatrovatelke. ale obaja s muzom mame predstavu skor o starsej - cca 55 - 65 rocnej panej, ktora by bola mozno aj osamelesia, aby sa postupne stala nasou clenkou rodiny, skor takou 3. starou mamou, alebo babkou, nie ako cudzia teta. ale to je predpoklad o oboch stran, ze si budeme rozumiet, ze si vsetci "sadnu" a ze najprv porodim tie vysnivane deticky 😵

klea, aj ostatne, drzim vam vsetkym palce, nech spravne vyberiete, dobra opatrovatelka moze byt rodinny poklad, ktory pomoze celej rodinke.

susy
28. sep 2006

To este ked sa dozvedia moji,ze som tehu,to bude.Jej manzel mi az aj raz povedal,ze nemozem byt tehotna,lebo nebudu vediet co dalej 😎 .Vedsinou volaju mne,co kde je ulozene a kde co maju.No,to by bolo nadlho 😀 .

melory
28. sep 2006

snemcurka ten clanok ma poucil.

peha
2. okt 2006

aj v poslednom cisle nase dieta je zaujimavy clanok...

snemcurka
3. okt 2006

ahoj peha.
mozes mi prosim ta hodit link na ten clanok 😅 dakujem

newyorkgirl
3. okt 2006

peha a nebojis sa toho, ze taka starsia pani uz nie je taka obratna, hlavne pri malych detoch? ja len preto, ze sama som bola opatrovatelkou v zahranici, a tie babicky uz veru dost nestihaju za nimi a nie su take pohotove 😒

peha
3. okt 2006

uf, to je v tlacenom casaku, ak najdem na vebe, poslem ti to. je to vlastne velmi podobny pribeh, akurat z pohladu tej aupair, a aka bola do neho zamilovana a naivne si mysli, ze ju ten chlap uprimne miluje, pritom ma so zenou 3 deti vo veku od 1-3 roky.
no comment, tu ani nie je problem v opatrovatelke ale v tom chlapovi.... + su tam reakcie zien na situaciu...
no nic vesele.
podla mna je dolezite - ak si najde rodina opatrovatelku, aby si vzajomne vsetci doverovali a bola to skutocne doveryhodna osoba.
avsak niekedy veci preveri az cas.

nam napriklad chodi pomahat upratovat jedna mlada studentka, a chodila k manzelovi aj ked sme sa este nepoznali a nezili spolu. nakolko muz vela cestuje, pripadalo mi casom logicke, ze mu chodila upratat byt raz za cas, tak poriadne proste zenskou rukou. ale sprvu som sa tiez na to zacudovane pozerala. a teraz ked som na rizikovom, neviem si to vynachvalit, neviem, kto by umyl vsetky tie nase okna, proste raz za cas pride a radikalne tu uprace, je to skvela vec a dnes mam s nou priatelsky vztah, aj si volame len tak. ale viem, ze je to o dovere, a viem, ze moj muz o nu nema zaujem a ona takisto o neho. ani tam nikdy o nic take neslo, je to pre nich "pracovno-sluzobny" vztah.
ak by som teoreticky hypoteticky nieco take zistila, ake tie zeny v pribehoch, asi by som nechcela dalej tu aupair a chcelo by to vazny pohovor s muzom. pretoze ak zavadi o jednu opatrovatelku, neznamena ze nezavadi aj o druhu, (pokial to nie je absolutna skrata, ktora ma bradavicu na cele a nose a ma 78 rokov a 100 kil a fuzy aj na cele) 😅

zuz11
3. okt 2006

ja darujem svokru niekomu 😀

peha
3. okt 2006

zuz berieeeeeeeeeeeeeeeeem. na moju nemate 😀

zuz11
3. okt 2006

peha, posli adresu IP zabalim a poslem 😀 este aj zaplatim 😵

peha
3. okt 2006

newy girl - nebojim, ja nechcem uplne staru babku, ale taku normalnu pani, zhruba vo veku mojej mamy. nakolko rodicia ziju daleko, nemozu prist len tak ani pokocikovat alebo tak.
tak preto. urcite ze je to o dovere. a aj mlada opatrovatelka moze byt nesika, a aj starsej sa moze cosi prihodit, to je uz o inom. a dieta moze spadnut aj mne, alebo muzovi.... to zase nemozem pozerat negativne vopred do buducnosti.
nam proste chyba nejaka babka s dedkom, nemame proste, a ani jeden uz nemame starych rodicov, takze tak. manzelova mama je velmi chora a nevieme, ako dlho tu vydrzi, a moji rodicia su daleko a este k tomu dlha historka. mojmu otcovi by som vlastne dieta na par dni osamote dieta nezverila, ani keby uz malo 10 rokov. nikdy.

peha
3. okt 2006

zuz 😀 😀 😀 😀
zeby som na oplatku poslala tu nasu ? alebo pribalim aj moju maninu ?

escada17
3. apr 2007

klea, ja by som sa radsej tomu vyhla- tej kamaratke..vies, ako sa hovori- zena nikdy nesmie verit zene- detske roky uz pominuli..aj ak by sa nic nedialo, clovek si niekedy namysla aj z nicoho..

iwis
3. apr 2007

Klea keď máš už teraz takéto pochybnosti, tak kašli na to... alebo si nájdi nejakú staršiu pani... prípadne nejakého chlapca na opatrovanie 😀

escada17
3. apr 2007

ono dobre, ze ma pochybnosti podla mna, akoby si neskor mala vycitat... 🙂

iwis
3. apr 2007

tie pochybnosti sú skoro ako také tiché varovanie tvojej psychiky 😉

escada17
3. apr 2007

kazda zena ich ma 🙂

katka27
4. apr 2007

klea, co keby si ta kamaratka brala tvojho syna k sebe domov a nebola by u vas? tym sa uplne vyhnes tomu coho sa obavas a pre nu musi byt tiez omnoho pohodlnejsie byt doma.

escada17
4. apr 2007

no niekou vyhovuje viac dat dietatko inde, ja by som nedala nikde ani doma nikoho, si to chcem JA uzit, ale ak by som musela tak urcite u mne doma v prostredi, ktore dietatko pozna..o to, aby opatrovatelke bolo pohodlne ted moc nejde...ona chce pracovat pre mna, nech s prisposobi 😉

bluebell12sr
4. apr 2007

Tak, co sa tyka tej kamaratky, ak nechces stratit priatela a rozhnevat si pribuzneho, tak mu nikdy nepoziciavaj peniaze a nech pre teba nikdy nepracuje 😎 . Overene v praxi 😒 .
Ja som mala k malemu pribuznu a potom celkom cudziu mladu au-pair. ta druha moznost sa ukazala tou vyhodnejsou. napriek mojim obavam, au-pair /mimoriadne pekna kocka/ bola absolutne skvela, maly si ju hned velmi oblubil a ja tiez. nemali sme takmer ziadne nedorozumenia, a ak ano, tak sme to riesili hned a na mieste. ja osobne by som k malemu nikdy nevzala niekoho, o kom mam uz na zaciatku nejake pochybnosti............dobre porozmyslaj....lebo cudzej kocke mozes povedat co sa ti nepaci hned na rovinu, bez okolkov. co sa tyka kamaratky, urcite sa stane, ze si budes rozne veci nechavat pre seba, a nakoniec sa moze pohar preliat a neskonci to dobre......good luck 😉

lasenka
4. apr 2007

bluebell
ta dotycna mlada opatrovatelka bola anglicanka?