Aký skladací športový kočík odporučíte?

matapet
22. feb 2012

Potrebovala by som nieco naozaj jednoducho skladacie, lahke a zaroven pohodlne pre dieta s polohovatelnou opierkou na chrbatik, najlepsie aj aby tam nejaky nakup vosiel. Urcite nie velmi drahe. Dakujem za odporucania.

stanislavao
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
pepiminarik
22. feb 2012

ja som "peregacka". Mala som kombinovany Pilko a bola som naozaj spokojna. Napokon som ho v dobrom stave aj predala a potom som musela riesit kocik znova tak som si vybrala GT3 .ak chces naozaj lahke skladanie a fajn cenu tak prichadza do uvahy nieco ako tento golfac: http://www.kociky.sk/detske-kociare/sportovy-ko...... Az bude treba, budem to riesit podobne a dokupim nejaky z tychto lacnejsich golfackov. do auta je to super a prakticke to bolo aj ked sme isli nakupovat do velkych nakupnych centier alebo k rodicom na vikend.
🙂

martinka150
28. sep 2013

Da sa zlozit sportovy kocik? Myslim tak ako golfac

jeemima
28. sep 2013
https://www.youtube.com/watch?v=NbpZRBcx1O8

my mame tento ale pre dvojky ale je strasne lahucky uplne laho sa sklada a unesiem ho aj jednou rukou (ten moj dvojickovsky myslim - takze tento mono bude este lahsi a unesies ho isto ako tasku ) plus ta strecha je pecka ;) ...novy je asi drahsi trosku ale je ich vela aj pouzivanych na predaj...a moji drobci su v nom veelmi spokojni a to je co povedat lebo v golfaci v lete boli nespokojni a nevdrzali dlho sediet

ence
2. okt 2013

Ja zvažujem rovnakú otázku. Do úvahy zatial beriem babyzen yoyo lebo ten sa naozaj dá zložit hodiť na plece a idem. Navyše je to jediný kočík ktorý sa dá zložiť tak aby sa dal zobrať aj do príručnej batožiny do lietadla. Lacnejšou alternatývou je nuna peep ale zdá sa mi že sa kolieska dost zničia. Nechcem klasický golfáč lebo s ním nemám dobré skúsenosti. Zvažovala som aj quinny zap ale sedacia čast sa nedá poskladať a poslednou zvožovanou možnosťou je stokke scoot. Niesú to lacné kočíky ale zdajú sa mi dobré ohladom toho že sú zložiteľné ale pevné. Ak by vedel niekto niečo aspon o jednom z týchto kočíkov z vlastnej skúsenosti budem rada.