Cez ktorý eshop kúpim topánky pre dieťa s vysokým nartom?

bobika492009
24. mar 2015

Ahojte prosim poradte stranku kde maju na vyber topanky, botasky pre dieta s vysokym nartom. Na prve chodenie . Alebo mali ste na prve kroky botasky Nike, Adidas a podobne? Neviem ci su vhodne pre tak male deti.... Na nete som nasla par stranok ale nic z toho sa mi nepozdava , a hlavne potrebujem niečo na suchy zips.. Maly by mi šnurky neustale vyťahoval.. Vdaka ..

evka_evka
24. mar 2015

@bobika492009 ahoj. Asi radsej pozri v zdravotnickych predajniach. Napriklad Protetika..z internetoveho obchodu ti nemusia sadnut a tieto su predsa len ortopedicke.

bobika492009
autor
24. mar 2015

@evka_evka Praveze som pozeala, aj skusali sme .. A malý ma aj hrubšiu nožku . Takže nesedeli .. jedne nam sedeli, ale su to skor na jesen. Teraz potrebujem niečo lahsie.. So sandalkami problem nebude, tie som si prezerala a tam su remienky na nastavovanie, ale tenisky s tym mame problem .. Este jedny sme kupili v CCC, ale tiez su skor na jesen, su dosť vysoke, a kedže mali sa ešte len uči chodit, na nožkach vyzeraju ako lode, tažke a nedokaže s nimi chodkať ... Dakujem za radu 🙂

katkasofi
24. mar 2015

Ahoj. Môj maly ma tiež tučne nožičky, vysoký nart. Tenisky sme mali značky adidas, nike a geox. Čižmy tiež geoxy...ak chceš kuk moje inzeráty, predávam ich zachovalé, okrem tých crocsov tie sme nenosili lebo neobul 😒

bobika492009
autor
24. mar 2015

@katkasofi dakujem . 🙂 My potrebujeme 21,22... s vnutornou dlžkou max 13,5cm .Aby to mal na teraz ...

yanni
24. mar 2015

@bobika492009 nasi dvaja mladsi maju tiez vysoky priehlavok a siroke nohy. Skus niekde pozriet, ci nezozenies topanky znacky Primigi. Ja im kupujem uz len tie, lebo ine im vobec nepasuju. Superfit tiez mozes na taku nohu zabudnut.

maslenka47
24. mar 2015

@bobika492009 take male dieta este na jar a na leto vobec nepotrebuje topanky. Ani na von. Predpokaldam, ze skakat po blate a v dazdi ho vonku este nenechas a do sucheho pocasia mu mozes na von vyhradit aj nejake "papucky", trebars s teplejsou ponozkou. My sme nosili kozene capacky, take iste vnutri aj na von, len iny par.

smalova
24. mar 2015

Nike revolution kupis aj tu.na konikovi aj napr v deichmane. Su makkunke a dieta ani.nevie.ze ich.nanozke ma...

dollynkaa
24. mar 2015

@bobika492009 toto iste som riesila pred mesiacom.mala nic neobula.ale jedine v celej ba sme zohnali v protetike kotnikove na snurky.sama newerim ze ich obula.a potom mi odporucali blue little lamb kukni na nete

stanislavao
24. mar 2015

@bobika492009 nekupujte topanky cez internet, lebo nemusia sadnut. ked ma dieta vysoky nart, treba poskusat v obchodoch. protetika topanky su aj na vysoky nart - treba vyskusat.

zk3
24. mar 2015

@bobika492009 ahoj,odporucam skupinku Bose nozky-zdrave obuvanie nasich deti.je tam vela clankov,rad,co obuvat detom,aby sa im zdravo vyvijala nozka.vo vseobecnosti by topanka nemala branit prirodzenemu pohybu nozky,teda mala by byt dostatocne siroka v oblasti prstekov,flexibilba podrazka.je tam aj vela liniek na eshopy,odkial sa kupuju vhodne a zdrave topanky.v obchodoch je velmi slaby vyber takychto topanok.ja osobne na prve chodenie odporucam kozene capacky.na suchy zips su napr tikki shoes,pozri www.barefootky.sk.maju dostat aj letnu sandalkovu kolekciu.nasa dcerka zacala chodit pred rokom,cele leto v capackach,chodi krasne,ma klenbu,ziadne problemy s nozkami.odporucam- pozri tu skupinku Bose nozky,aby ste spravne a zdravo zacali 🙂

amyqce
10. júl 2017

ahojte otvaram temu, hladam dcerke na vysoky nart a sirsiu nozicku, ktore by ste odporucili znacky? hlavne crocsy a gumaky, to vobec nebude nosit? :( alebo su na vysoky nart aj take topanky? neviem najst. nam sa najviac osvedcili papucky Renbut, takze aspon to mam vybavene, inak mi malinka neobuje nic, ani balerinky, sandale... je jej to neprijemne, aj ked nozicku jej do toho horko tazko narvem. ma 1.5 roka 😔
ak viete poradit, vdaka za tipy.

momoqui
7. aug 2018

Mamicky poradte topanky na nozku s vysokym nartom (baculatejsia nozka). Starsia dcerka ma mega uzku takze poznam superfit ricosta richter a mladia ma uplne inu nozku 😀🙈 ktore znacky mate odskusane na vyssi nart? Uprednostnujem kvalitu (cena az tak nerozhoduje), nemusi to byt uplne barefoot ale nie som ani proti, proste nieco pohodlne makkucke kvalitne ... dakujem

yanni
7. aug 2018

@momoqui Barefoot je tazke, zalezi aj od velkosti. my mame dvoch s vysokym nartom, Primigi a Elefanten. Ale tiez nie vsetky, musis vyskusat.

momoqui
7. aug 2018

@yanni dakujem. Samozrejme ze chcem skusat, len chcem vediet, na ktore sa upriamit. Tema bola zalozena davno a nehladam e-shop ale skor z acky 🙂 elefanten myslim ze na SK ani nemame, alebo ak tak biedny vyber velmi. Primigi si ma potesila lebo oni maju vselijake pekne

kikina84
7. aug 2018

@bobika492009 protetika,alebo ecco

yanni
7. aug 2018

@momoqui Elefanten su v Deichmanne. Ale neviem aky vyber je na SK. My sme mali hlavne Primigi, nebola som velmi nadsea, ja som skor postihnuta barefootka haha ale chlapec mi nenatrepal nohu do nicoho. Vzdy ho nieco tlacilo a Problem bol aj, je ledva pritiahol suchy zips.

Casom sa ale noha tvaruje, ked uz nebude taka tucnucka, jasne vysoky nart ostane, ale uz to bude trosku lepsie. Len zial, je to boj. Aj ked clovek nieco najde, nie v kazdom cisle ci modeli jednej znacky bude automaticky topanky pasovat.

momoqui
7. aug 2018

@yanni ano viem ze elefanten ma deicchmann ale na SK len niektore deichmany ich maju (zevraj tie vacsie) a to tiez vyber 0 bodov.
No mne sa veru zda ze za posledny mesiac ako sa viac stavia na nohy ma ten nart menej vysoky (teda menej tucnu nohu 😀) ... aspon viem ktore znacky mam obzerat.

momoqui
7. aug 2018

@kikina84 dakujem, k protetike som skepticka, ale dik za tyo

yanni
7. aug 2018

@momoqui Jaaaj to mas este nechodca? Ci malo "chodca" (blbe Slovo, viem). ak este chodi neisto, nic nekuouj. Ziadne topanky. Po meste pravdepodobne este toho Vela nenachodi. nech behat bose. este je teplo. Vydrz tak do jesene. Uvidis ako sa chodza aj nozicka este za 1-2 mesiace vyvinie.
Siroke su este DDStep, ale len 015tskova rada. DDStep su bezne na SK dostat. Hlavne v mensich skuromnych obuvach/obchodikoch s detskymi vecami.

Protetiku v ziadnom pripade, to je strasne tvrda sadra na nohu. Ecco pre zacinajucich chodcov tiez nic moc.

momoqui
7. aug 2018

@yanni jj ja este nekupujem, ale chcem vediet vopred, na ktore sa upriamit potom, lebo starsia ma nohu uzku a pre nu sa tahko zhanaju topanky, tak dufam, ze na takuto baculatejsiu to bude jednoduchsie.

yanni
7. aug 2018

@momoqui Tak kludne pockaj az do ca. oktobra a potom sa poobzeraj po zimnych cizmickach. Zimne su inak site.
Alebo zimne topanocky Pepino na snurky. Tie boli uplne ze super.Najdem ti link.

eliska13
7. aug 2018

@momoqui pozerám, že si z Ba a nechceš Geox?v Pandorfe majú také super ceny, že za cenu u nás dostaneš 2 kupit

eliska13
7. aug 2018

@yanni a ak chces zimné, jesenné skoc aj do Timberlandu o pár obchodov ďalej.Ja už boty u nás nekupim.Ked bol syn malý kupovala som u Baru

momoqui
7. aug 2018

@eliska13 geox nejake doma mam este aj uplne nove som kupila v akcii a starsej neboli nikdy dobre 😀

yanni
7. aug 2018

@eliska13 ja Ziadne nepotrebujem.

yanni
7. aug 2018

@momoqui geoxky Nasej najmladsej pasovali ale len jeden druh. Ale ona Ma uzku nozku.

momoqui
7. aug 2018

@yanni fakt? Lebo nam absolutne ziadne Geox nepasuju. Siroke su nam

lujzaveghova2100
12. mar 2019

Dobrý deň kde prosím vás kúpim topánočky pre synčeka ma vysoký nard teraz na jar

amyqce
12. mar 2019

@lujzaveghova2100 ahoj, nasej sedi renbut a demar. a potom tenisky len s volnym jazykom a lepiace. ine neobuje. disney ma take tenisky.