Skúsenosti s obuvou Baťa

viera1107
20. júl 2014

Ahojte,
aké máte skúsenosti s obuvou od Baťu? Je to kvalitná značka alebo...

mawka
20. júl 2014

@viera1107 ahoj, kedysi som kupovala len od batu, ale za posledne roky ma od nich vsetko tlaci a odiera a nekonecne dlho. takze ja nie. velmi pohodlne su riekery, marco tozzi, garfieldy. sice drahsie, ale vydrzia a vydrzia. jedny marco tozzi mi vydrzali 7 rokov (!!!!!!!!!!) sandalky na opatku, koza, netlacili, neodierali, nohy som mala ako v bavlnke. dalsie od nich mam 5 rokov. este mi dlho vydrzali z bianca shoes, neviem, co to bolo za znacku, vtedy som za ne vysolila skoro 2000 korun, ale niekolko rokov pomaly denno denne do prace a drzali formu, farbu, tiez koza a pohodlne, hoci na podpatku. ja tie cinske svine nemozem. casto smrdia, uz som chytila aj plesen raz, neforemne, zle materialy, tlacia. a je jedno, ci kupis za 80 eur topanky a vydrzia 5 rokov alebo neustale 10 eurove od cinana 🙂

bonaqa2013
20. júl 2014

Ja má topánky z Deichman a stoja za figu. Nič moc čo sa týka kvality.

mimla
20. júl 2014

Je fascinujúce ako firma Baťa stále stavia na svojej dávnej minulosti. Tá minulosť bola úžasná, fascinujúca, Baťovci boli každý svojim spôsobom skvelí - vizionári, podnikatelia... ale už dlho je to iba nálepka. Meno firmy, ktorá nemá jedinú vlastnú továreň a svoj tovar nakupuje od iných. Aj v Číne. Odpoveď - ak máš nejaké topánky po babke, asi budú kvalitné. Dnes ide o ronakú kvalitu, ako kdekoľvek inde.

viera1107
autor
20. júl 2014

Jaj jaj, tuším už ani neexistuje normálna obuv. Zimné a jarné nosím Rieker, ale v sandáloch mi vadí tá chlpatá stielka. Smrdia mi s toho nohy a neviem ich dobre vyčistiť. Marco Tozzi som ešte nemala. Práve som si cez ich stránku (bata) objednala také nízke sandále tak som zvedavá či im ich hneď nepíšem späť.

matarka
20. júl 2014

Ja mam s topankami Bata dobre skusenosti - hlavne s tymi kozenymi. "Nekozene" moc nevydrzia.

vonicka
20. júl 2014

Ja som si pri poslednych 3 parch od Batu povedala, ze uz nikdy viac a posledny rok som to dodrzala. Kupila som si posledne leto celokzene sandale, za 50 eur. Po mesiaci nosenia vyzeraju HROZNE, koza cela odrata, trha sa, nedau sa ani normalne vycistit. Takze pri tejto poslednej skusenosti sm si povedala dost.

cililing1123
20. júl 2014

Batu tusim kupili Taliani... a funguje to teda na ich principe sezonnej obuvi 😎 T.z. vydrzi to jednu sezonu a na dalsi rok kupujes nove.

anitra11
20. júl 2014

@mimla hm, asi to tak nejako bude, ja sice nemam topanky od Batu po babke, ale kupovala som si ich kedysi davnejsie, ci zimne, ci letne a veru drzia doteraz, super koza, farba, šitie, ... perfektne. Teraz sa mi ani moc dizajnovo nepacia a veru posledne kupeny kus mi moc nevydrzal. Čo som však celkom spokojná, je Deichman, CCC a Humanic, to je taká stredná trieda a keď to človek strieda a stará sa o obuv, tak spokojnosť, aj výdrž... 🙂

zajka79
20. júl 2014

ja som si tiez myslela ze topky od Batu su super kvalitne,zial sklamala som sa...maly mal od nich 3 pary,jeden drzal super,ale tie dva pary...ako pisu aj vyssie po par mesiacoch sa koza dotrhala a vyzerali ako po štyroch surodencoch....tiez som mala od nich kabelku(a to iste potvrdila aj sestra ktora u nich so mnou tiez jednu kupovala) napriek tomu ze nebola az tolko nosena, koža sa pomerne rychlo akoby ošupala a vyzerala otrasne..najlepsie topky co som mala(aj sandalky aj cizmy) su mustangy-natrafila som na super vypredaj takze cena nebola az taka vysoka🙂..a nohy su ako vo vaticke...napriek tomu ze sa zda ze maju vyssi opatok chodi sa v nich pohodlne a nohy nebolia ani po celodennom chodení...

macamac
20. júl 2014

môjmu synovi sa zimné topánky od Baťu po pár dňoch chodenia celé zvonka ošúpali 😒
keby bol aspoň ten sneh na povrchu namrznutý, myslela by som si, že to ten povrch snehu urobil
ale snehu bolo vrabcom po členky, resp. nebolo ho vôbec
keby som niekde nestratila bloček, vrátim ich

malej jarné topánky to isté - olúpali sa zvrchu a to v nich nebola inak, ako peši, žiadne odrážadlo...
takže ja ich olupovacie topánky už nikdy viac
kvalita o ničom

kofoluska
21. júl 2014

Sandale a jarne topanky - po sezone som ich mohla vyhodit. Takze ja uz Batu zdaleka obchadzam. Radsej zajdem do Ecca a kupim si topanky tam. Sice je to drahe jak slak (vo Voderadoch maju outlet a v Martine podnikovu predajnu, kde sa da lacno nakupit), ale zimne topanky mam uz desat rokov (ano, dobre citate - desat), trekove topanky mi vydrzali asi 6 rokov a boli by mozno drzali dalej, keby som ich patricne osetrovala. Synovi zatial kupujem barefoot, ale nie tu na Slovensku. Uvidime casom, aku znacku si oblubi najviac on.

bambinkaa
21. júl 2014

@viera1107 su nekvalitne oproti tomu co to bolo kedysi, po mesiaci sa zacali trhat

simsalabim
21. júl 2014

S kozenymi topankami od Batu mam dobru skusenost - teda s dospelackymi. Detske tam nekupujem, maldsia dcera ma strasne uzku labku, jej su ich topanky velmi siroke.

simonahusarova
6. aug 2015
Používateľ simonahusarova je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od simonahusarova.

Ak chcete, tak tu máte kupón na poštovné zdarma od Baťa http://www.kuponyzdarma.sk/bata-sk/

martina_vac
5. dec 2015

Ja nakupujem výhradne u Baťu, jednoducho sa dá charakterizovať ako vysoká kvalita za príjemnú cenu, a navyše vďaka tomuto zľavovému kupónu navyše ušetrím aj príjemné peniaze:
http://www.kuponyzdarma.sk/bata-sk/

bela12
16. jan 2016

Ja som si kupila drahe kozene cizmicky 120€no po mesiaci sami oddnuka latka zacala odliepat od koze, tak som ich zaniesla na reklamaciu, no tu mi neuznali vraj som si to sposobila sama nevhodnou vyberou obuvi,pritom mne tie cizmy pasovali ako na mieru site, ze bud som tazka alebo mi bola tesna,len nechapem ako moze niekto posudzovat druheho,ked ma ani nevidel ako keby som bola 100kg,pritom mam 55kg. Takze nechapem ako moze niekto take somariny pisat, tie cizmy zatu cenu mali vydrzat minimalne 10r.Absolutne nikomu neodporucam topanky z bata katastrofa, nie je to 1x ,Prve topanky taktiez kozene za 130€ ako prisiel sneh sa mi porobili flaky so snehu neslo to vobec vycistit ale vtedy mi peniaze chvalabohu vratili. To bolo posledny krat Co som vstupila do predajne Bata ,ani len ponozku odtial nekupim, u mna uz tento obchod na plnej ciare skoncil. Este lepsia kvalita je u deichmana cizmy nosim celu zimu 3r.v kuse a nestane sa nic len opatky ze sami vyderu ale to sa da.

bela12
16. jan 2016

Bata najhorsi obchod stopankami!!!!!!!!!!!!!!!!odporucam ako to tu niekto pisal Mustang,deichman, humanic tam taketo zavady riesia okamzite

arretha
17. máj 2016

www.john-garfield.sk – nekvalitne topanky, ktore nevyreklamujete
pridavam sa ku nemalemu mnozstvu zakaznikov, ktori mali tu smolu, ze nakupili v tejto firme topanky. Nie som prva a ani posledna, ktorej sa po cca mesiaci prejavila chyba. V mojom pripade to bol zadrhavajuci sa zips. Kedze som si nebola vedoma neadekvatneho zaobchadzania, tak som sla cizmy vyreklamovat. Na predajni sa uz rozculovala ina zakaznicka, ktora reklamovala topanky 3 krat... mala tu smolu, ze sa jej chyba zopakovala vzdy na inej topanke... tato fima si dava dokladne zalezat na tom, aby sa reklamacny proces tahal zakonnych 30 dni. To iste bolo aj v mojom pripade. Nedali si namahu mi zatelefonovat, ale v 30 den mi prisiel listok z posty, ze tam mam list. No a v liste pisane, ze reklamacia je neuznana. Tak som sla s cizmami ku obuvnikovi, nech mi ich opravi. A ten vravi – ak vam ich opravim, tak ako keby som vas okradol – chyba sa zopakuje, lebo su cizmy krivo site na troch miestach. Ajhla!! Takze nie, ze moja chyba, ale VYROBNA chyba! Naozaj – pas kozenky pod zipsom bol na jednom mieste siroky pol centimetra, na druhom mieste 2 centimetre.... Tak som to sla reklamovat znovu a co asi? Neuspela som! Posudok totizto J. Garfieldu robi firma Unicer, ktora mala davnejsie spor s inym zakaznikom, ktory im dokazal, ze su prepojeni, takze kvoli konfliktu zaujmov si dali zalezat na tom, aby sa uz nedalo dokazat prepojenie – vymenili mena vo vedeni (adresu ale nie, hm...). Takze, vykrucaju sa ako sa da, su absolutne neprozakaznicki, predavaju nekvalitu bez najmensej ochoty si to uznat a zakaznikovi nahradit SKODU, ktoru mu takto sposobia. O arogantnom pristupe predavcky menom Matejcikova, ktora arogantne tvrdila, ze cizmy vidi, ze su site rovno ani nevraviac.... Takze, ak mate zbytocne vela penazi, casu, pevne nervy a tesite sa, ked vam neuznaju opravenenu reklamaciu – hor sa nakupovat do John – Garfield!!!

katarinadei
9. nov 2016

My mame od Batu viacero topanok, teraz nove snehule, pacia sa, uvidime, ako sa v nich bude chodit, ale doteraz sme boli spokojni maximalne so vsetkymi okrem sandalov. Tie su sportove a boli taaaaaake tvrde, ze v nich mala odmietala chodit a radsej chodila v gumenych, pretoze sa ohybali. Sandalky zrejme uz nie.

momoqui
9. nov 2016

Od Bata som mala 2 topanky oboje zevraj koza oboje nepohodlne. Aj ta koza mi priladala len taky smejsd. Dobre a pohodlne topanky su Geox, Ecco, Tamaris (neviem ci robia aj pre deti). Hrozne ako vsade pchaju tie otrasne obchody ako ccc deichman a bata ☹ ja tak nechodim ale vidim ze sa to tu nosi najma preto ze v monhych mestach ine nie su 🙂

ceresnovci
9. nov 2016

Bata ide dole vodou. Mam od nich zime topanky uz 8 rok.. vsetko OK 100% . Toto leto som si kupil letne boty od batu za 60 e. Presuchana podrazka a odlepene boky - vysledk reklamacie - Reklamacia neopodstatnena. Uz ma tam neuvidia.

zuzik3133333
27. júl 2017

Hrozneee, najhoršia obuv, reklamacia topanok neuznana, na topankach sa robia flaky a ostavaju tam, ich to nezaujima, mozem chodit flakata aj ked topanky neboli lacne. Nikdy tam nic nekupim.

devanova
20. máj 2018

Tiež mám veľmi zlú skúsenosť so značkou Baťa. Kúpila som si na pohľad veľmi peknú obuv, boli to také kvetované tenisky s hrubou podrážkou. Veľmi sa mi páčili, aj som sa im veľmi tešila až kým po pár krátkych vychádzkach ma nezačala ukrutne bolieť noha v priehlavku. Priehlavok mi opuchol, noha začala dosť veľmi bolieť. Po každom obutí topánok ma noha príšerne rozbolela. Podala som reklamáciu, že mi táto obuv spôsobila zdravotné problémy, a že ju nemôžem nosiť. Reklamáciu mi neuznali. Odporúčam nekupovať topánky od Baťu.

artemis78
29. jún 2018

Pridavam moju skúsenosť,cet net som si objednala sandálky Baťa, zlacnené z 55 na 40 eur.
Už po rozbaleni sa mi veľmi nepáčilo ako sú spracované,ako keby ich lepili Číňania niekde v garáži.Ale keďže to tak nebilo do očí tak som si ich nechala,páčili sa mi v celku.Dnes som si ich však dala na krátku prechádzku,a bol to čistý des!!!
Sandále sú absolútne nepohodlné,remienky sa začali rozpadávať, nedržia na nohe,podrážka odratá a to som v nich prešla sotva kilometer.Navyse to krásne módne prepletanie na priehlavku je z takého tvrdého materiálu že mi to úplne odralo nohy.Rozmyslam nad reklamáciou a hnevám sa na seba že som podľahla dojmu a nechala si ich.Ale takéto nedostatky sa nedajú zistiť po pár krokoch doma v obývačke.Je mi smutno keď čítam na nete že Baťa absolútne neuznáva reklamácie,asi je zbytočné sa tam trepať.Som na materskej,peniaze na rozhadzovanie nemám a myslela som si že keď si kúpim drahšie topánky tak mi vydržia.Chyba.U Batu už ma neuvidia.

devanova
29. jún 2018

Nereklamuj, ja som reklamovala a opakovane a vôbec neuznali reklamáciu. Povedala som im, že také topánky nosiť nemôžem, čo mi spôsobujú zdravotné problémy. Oni majú moje topánky aj peniaze za ne a ja mám boľavú nohu. Obchod Baťa už nikdy. Možno niektoré topánky zaujmú vzhľadom ale za tú bolesť nôh to teda nestojí.