Angličtina a nemčina od 4 rokov. Skúsili ste to už?

melis
6. dec 2008

Skúsili ste to už s Vašim drobcom?
Aké máte skúsenosti a aký je Váš názor?
Moje skúsenosti sú pozitívne, ale len ak deti nenakumulujú do skupín väčších ako 5-6 detí. *Ak je ich viac-stráca sa kvalita na úkor kvantity. Momentálne fungujú aj víkendové jazykové kurzy, kde sa deti hravou formou učia jazyk a rodičia relaxujú.

melis
autor
10. dec 2008

Ak chcete vedieť viac o takýchto jazykových kurzoch pod vedením kvalifikovaných lektorov /kt.majú aj skúšky z detskej psychol. a pedag./ a vyučujú v rekreačnej oblasti s liečivým geotermálom,soľnou jaskyňou,.../s možnosťou ubytov. a relaxu pre rodičov a deti/, kontaktujte ma cez IP 😉

libka1
4. jan 2009

Dost nedoveryhodne a neseriozne, najskor sa pytas ako keby si sa informovala a potom to nakoniec skonci tak ze cez IP chces poskytovat informacie o kurzoch 😝 hroza!

melis
autor
2. feb 2009

libka1,
nikdy v živote by som sa neodvážila ani ja a ni moji kolegovia napísať o niekom, že je neseriózny iba na základe internetovej ponuky a vyprosujeme si výrazy typu "hroza" a 😝 . Nie je mojou povinnosťou čokoľvek vysvetľovať, ale keď sme už boli obvinení z neserióznosti /osobou.ktorá s nami nebola v kontakte,neinformovala sa a nemá s nami žiadne skúsenosti/, prečo nie: Ak sa lepšie pozrieš,prvý príspevok bol upravovaný adminom-podstatná časť textu chýba-v tej časti bola ponuka, ktorá priamo nadväzovala na úvod.Tak sme to riešili cez IP. Našťastie je dosť SERIÓZNYCH ľudí, ktorí sa najskôr informujú, komunikujú a až potom posudzujú niečiu prácu.