icon

6-týždňové dieťa vypije 200 ml umelého mlieka

anahaha
6. dec 2022

Ahojte, je to normalne ked babatko vypije 200ml a niekedy aj viac UM? Ked vypije tolko vela by mala podla mna aj hned zaspat lenze ona aj hodinu sa necha hojdat v kociari a nespí.

Strana
z2
maryetta
6. dec 2022

No podla mna je to vela. Ved moje uz velke deti ked vypiju 200ml mlieka naraz tak ich boli brusko.
Je to ozaj vela.
Babatko place lebo boli brusko. Lebo chce naruky. Lebo chce spat. Lebo chce….
Skus dat aj cumel-viem ze nie kazde chce ale vies turo situaciu aspon na chvilku upokojit.

Moje decka teda hlavne prvy mal bolesti bruska z vigantolu. Davala som potom ine a bol klud.
Kazdopadne niektore umele mlieka maju vitamin uz v sebe-aspon co mne dr hovorila ze ak by som davala umele tak vitamin davat nemusim 🤔 (neviem ako je to teraz).
Je super sa pytat-obzvlast pri prvom babatku. Hlavne sa porad s lekarkou a potom sa kludne pytaj aj tu 😉

lalala94
6. dec 2022

@anahaha myslela som si, že budeš zrejme mladučká. 🙂 Pozri, radia ti tu dobre, ak si nevieš dať rady, určite sa poraď s lekárkou. Ak sú to koliky, odporučí ti nejaké rady (lieky, masáž, cvičenie).A inak je možné, že jej naozaj nesedí ten Vigantol, deti z neho často majú bolesti brucha, preto môže plakať. Skús ten Devit v kvapkách, je to tiež normálne Dčko. Neviem kedy ho dávaš, ale určite jej ho podávaj ráno, resp. doobeda. Napadlo mi ešte, že by vám možno pomohli kvapky Coliprev, ak má problém s laktózou (také malé bábätká s tým majú často problém). Určite ale pokecaj s pediatričkou, možno vám dá anti-colic mlieko.

zuzka102
6. dec 2022

Súhlasím s maminami vyssie, namiesto Vigantolu daj D-vit. a prosím ta, určite podstatne menej mlieka. Moja ročná nevypije toľko mlieka naraz co ty dávaš malickemu bábätku. Keď plače, tak určite nie od hladu, keď ma toľko mlieka, treba ju nosiť nosiť nosiť (ako nám raz povedala doktorka), resp. poskúšať finty na upokojenie.. Len netlačit stále umelým mliekom v takých množstvách..

mareri
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2