Absolútne odmietanie umelého mlieka fľaškou

sinda11
18. jan 2021

Ahojte malý ma 3,5 mesiaca a absolútne odmieta piť z fľašky. Kŕmime ho lyžičkou alebo striekačkou z.nurofenu. je to hrozne ale inak to nejde,pitie v spánku není mozne po pár hotoch sa zobudí.
Máte niekto podobnú skúsenosť?.diki

diana999
18. jan 2021

Keď bude naozaj hladný tak sa naje

stela1996
18. jan 2021

vyskusat viacero flias s inymi cumlikmi... zrejme mu aktualny cumel nevyhovuje.... alebo ma malu dierku uz na pitie.. cize treba s vacsim otvorom..

sinda11
autor
19. jan 2021

@stela1996 v tom problém není ale v mlieku

miskajulo
19. jan 2021

Piť z fľašky sa musí naučiť. Nemá to odkiaľ vedieť a nejde to zo dňa na deň. A keď necháš hladného tak sa aj tak nenapije. Treba trošku prvé z fľašky(ak nekojis samozrejme) keď je bábo najviac hladné. Potom trošku po lyžickach, mne sa osvedčila aj tá striekacka z nurofenu, išli to rýchlejšie. Naučí sa pomaly.

miskajulo
19. jan 2021

@sinda11 aký je problém s mliekom? Chutilo, ale už mu nechutí, nechce? Ak má zrazu problém, že prestalo chutiť, tak asi zdravotná príčina. Prvé sa testne moc, či nie je zápal, môže mať reflux, bruško ho bolieť, viróza keď boli hrdielko.

sinda11
autor
19. jan 2021

@miskajulo vraj ma odpor k mlieku, že veľa detí to môže mať a príčina sa nikdy nezistí. Lenže píl aspoň trochu,teraz už nechce vôbec, dr. Mi nevedia pomôcť vraj mám vydržať na prikrmy

miskajulo
19. jan 2021

od 4mesiaca to uz s prikrmami zvladnes. schovas mu tam to mlieko. zemiakova kasa s mliekom. hlavne tie tekutiny, aby nebol dehydratovany, a ze nebude priberat, dr nevadi? moja mala istu dobu odpor ku kojeniu, nechcela ani z flase, ani striekackou, ani umele ani odsate materske...aj 12hodin nechcela ze absolutne nic, potom si trochu potiahla z prsnika, zas 10hodin nic..neviem, co jej bolo...v noci sme to dobiehali, vtedy pila pekne z prsnika, tak som ju kazde 2hodiny "budila" na kojenie. ona spala dalej, ani nevedela..nejako to horko tazko preslo, dlho to trvalo. Ale vydrzali sme sa kojit vyse 1roka. teraz bude mat 2roky a pije uz len z flasky pred spanim nutrilon. Skus nenasilne sem tam nadalej ponukat, mozno sa opat chyti. Pevne nervy zelam