icon

Aké máte skúsenosti s mliečkom Kendamil?

miruskakos
3. mar 2020

Ahojte, chcem sa poradiť ohľadne mliečka Kendamil 1. Aké s ním máte skúsenosti? Po prípade skúšali ste niektorá Kendamil Organic 1? Je síce organické, ale nie sú tam žiadne pridané zložky čo by sa snažili napodobniť materské mlieko. Ďakujem

Strana
z2
sandris22
19. okt 2020

@kolinia nechala som ho...pekne papal bez vrtenia, vypluvania flase a bol spokojny. A kakal aj kaka ako kedy...tak kazdy druhy treti den. Ale vravim ine mu nie je tak som to prijala, ze to tak ma byt.

katarinabelas
28. okt 2020

@janulka257 Dobry den aj ja mam dvojicky a obe maju koliky maju 8tyzdnov a mali sme doteraz Pre bebu Discharge a z toho mali tie koliky presli sme vcera na Hipp Comfort no pri nom placu vypiju 30 a koniec ale som prekvapena ze nie su hladne tak neviem ci este pockat alebo ist kupit ten Kendamil😕Stale mate s nim dobre skusenosti?
Dakujem

hetino
28. okt 2020

@katarinabelas ahoj. Naša malá stále papa kendamil a v poriadku.

janulka257
28. okt 2020

@katarinabelas áno, baby majú rok aj 4 mesiace už a stále im chutí 🙂

kolinia
28. okt 2020

@katarinabelas kendamil je chutovo super aj malej chuti, no ta stolica je hrozna, 1x denne (zatial) a fakt zelena riedka, zacala som k tomu davat od vcera colief, uvidim, co to urobi, obavam sa, aby sme nemuseli prejst opat na hipp, tam kakala super, no moc jej nechutilo...

victtoria1
28. okt 2020

@kolinia obsahuje viac zeleza, preto je stolica zelena, je to normalne, vyrobca nato upozornuje

kolinia
28. okt 2020

@victtoria1 naozaj? Necitala som, kde sa k tomu, prosim vas, dostanem? Dakujem.

victtoria1
28. okt 2020

@kolinia mam lajknutu ich stranku na fb a uz davnejsie tam bola k tomu diskusia. Mamicky pisali ze deti maju zelensiu stolicu, aj nasa mala zo zaciatku...asi prvy mesiac, potom sa to uz upravilo. Kendamil reagoval v tej diskusii ze je to normal, mliecko obsahuje viac zeleza

kolinia
29. okt 2020

@victtoria1 ahaaa no ok, som zvedava, uz ho mame 3. tyzden a stolica 1x denne a zelena stale, dufam, ze sa to teda upravi, dakujem za info

katarinabelas
30. okt 2020

@kolinia presne ani nasim nechuti😕

annie34
31. okt 2020

Ahojte neviem či to tu patrí táto otázka ale potrebujem poradiť....čisto dojčim ale už týždeň vyše...dokrmujem moja dr mi predpísala Beba sensitive...lenže mne môj syn kaká aj 4x za deň je to prosím Vás normálne? Alebo je to tým že ho kŕmim MM aj UM? Ďakujem za odpoveď

kolinia
31. okt 2020

@annie34 moja zo zaciatku tiez tak kakala 3-5x za 24 hod, no od kedy dojcim a mam kendamil, tak 1x za den ci za 2 a zelene, cize mozes vyt rads, ze tak dobre kaka...

lenka0305
2. dec 2020

Ahojte votriem sa sem... mám 2 dózy Kendamil First Infant mliecka úpne nové neotvorené zo zárukou 2021 a 2022 u nás bohužial nesadlo. Ak by mal niekto záujem darujem ho i keď by potešili aspo plienočky a ak by sa nedalo tak čokoládka či bonbonierka. Ľúto mi je ho vyhodiť ☹

evca19
2. dec 2020

@lenka0305 ahoj, mala by som záujem 🙂

lenka0305
2. dec 2020

@evca19 píšem správu

annie34
2. dec 2020

Aj ja sa pripájam k UM..mám doma KENDAMIL Počiatočné dojčenské mlieko 1 DHA+ 900 g keďže my sme už prešli na 2 a pri tom dávam iné UM. (Používame Beba) Tak toto som kúpila a napokon ostalo.. je úplne nové neotvrene...vymením za plienky Pampers 4 🙂 Kto by mal zaujem :( expiracia je marec 2022

lilianalil
22. feb 2021

@jvasenka ahoj prosim ta kolko malo tvoje babo ked ste prisli na alergiu BKM? A ako sa to prejavovalo ? Dakujem

zalomova
24. mar 2021

@lenka0305 dobryyyy. ešte je volne?

lenka0305
24. mar 2021

@zalomova dobrý deň už nie 🙂

vurka2
27. mar 2021

@jvasenka dobry den. Mozte mi prosim napisat ako vam zistili alergiu a ake ste mali priznaky? My pijeme uz 8 mesiacov kend. organic a stale mame problem s velmi tuhou stolicou, niekedy tlaci aj cely den az je bordovy. Dr. povedala ze by to nemalo byt z mlieka. Uz sme vyskusali vsetko mozne. Mliecko malemu chuti, ziadne bolesti nikdy nemal.

jvasenka
27. mar 2021

@vurka2 dcera s tymto problem nemala - kakala ako pri mm akurat vzdy po jedle mala bolesti bruska, pucila sa, plakala bola nervozna, stale sa to stupnovalo az nemohla spat ani v noci...problem s kakanim mala ked mala predtym bebu a nevedela sa vykakat preto sme preslo na kendamil...na internete urcite najdete aj priznaky pri alergii na BKM...ale velmi mi to nepride ako alergia na mlieko (laicky nazor) tieto problemy mate cely cas co pije kendamil? Nemoze mat prilis tuhe prikrmy?

vurka2
29. mar 2021

@jvasenka prikrmy ma cisto doma robene, vela vlakniny, tuhsie prikrmy sme zacali davat az teraz a to ma rok, vsetko mal mixovane doteraz, vela vody, cajikov atd. Ideme vyskusat prejst na kozie mlieko z farmy a uvidime. Je na kend.uplne zavisly, cokolvek ine sme skusali tak to odhodil 😄. Tiez si nemyslim ze je to alergia, aj ked mame v rodine problemy s laktozou. Ale to by sme mali asi opacne problemy.

jvasenka
29. mar 2021

@vurka2 to neviem ale skuste sa opytat aj dr aj v inej diskusii nejaka pani pisala ze sa pri abkm robi odber kt to vie potvrdit/vyvratit a je aj nejaky dychovy test pri laktoze...skor som myslela ci tie prikrmy mal take riedsie alebo tuhsie, ja dcere stale pridavam k obedu 1cl olivoveho/kokosoveho/makoveho oleja...na lepsie kakanie casto odporucaju robit jemne ovsenne vlocky zaliate horucou vodou (alebo na sporaku klasicky) na ranajky (ja tiez tak robim) tak skuste ci to nepomoze

danuska2804
25. máj 2021

@vurka2 dobrý deň skúste zmenit na obyčajný kendamil lebo aj mojej kamarátky malého zapekalo z organic a aj z kozieho tak sa vrátili ku obyčajnému a stolica je riedka

danuska2804
25. máj 2021

@kolinia aj my mame zelenú a riedku stolicu...a neriešim to lebo malý je spokojný...niekedy kaka dva krat za den niekedy raz a niekedy každý druhý deň

sofia0106
26. okt 2021

Ahojte maminky , maly ma presne 6mesiacov. Myslite že mu môžem dať už Kendamil 2 ?( aj keď je pisane od ukonceneho 6.mesiaca)? Priateľ kúpil omylom 2jku a sme na chate kde nemám ako zohnať 1tku🤦🏼‍♀️ Musela by som sa vracať do mesta dosť km

pokynka
30. okt 2022

@hetino tiež som menila už tretie ale keď vždy jej robilo nejaké šarapatu skúsili sme teraz kendamil 🤷

nikolkaa96
12. júl 2024

Ahojte prosím koľko druhí Kendamil mliecok je? A ktorý odporúčate ? Používame teraz baby smilk no malinká jenzneho dosť hladná :/ a tvrdšiu stolicu ma a bolesti bruska :/

jankyyy
Autor odpoveď zmazal
pokynka
15. nov 2025

Nám mega pomohol, malá krásne kakala, pekne priberala, nás zachránil, z iných ju zapekalo, za nás top

Strana
z2