icon

Aké máte skúsenosti s mliekom Neocate?

peta271086
10. aug 2013

Dobry vecer prajem moja trojmesacna dcerka je alergicka na kravske mlieko srvatku kazein predpisali nam mliecko neocate odmietala ho tak nam dali humanu sineall special ako papa to ale nie tak ako predtym . Papala 120ml kazde tri hodinky a teraz ledva 90ml a kazde 4a pol hodiny dakedy aj neskor ... som zufala pri kazdom piti place ... ake mate skusenosti stymto mlieckom a dokedy ho bude pit??? a co jej mozem neskor davat jedna ma vystrasila ze nebude moct nic ine jest len to mlieko ze ani zeleninu lebo vraj vsade je ten kazein viete mi poradit??? Lekari vas len tak odpinkaju sto lekarov sto nazorov... co ste davali vasim babatkam vy ked ste mali taky problem a od kedy ste začali davat niečo ine ... Ja sa bojim ze zacne chudnut ked bola taky jedak... prosim a dakujem za kazdu odpoved dakujem pekny vecer

Strana
z2
julia204
29. júl 2020

Prosim vas je mozne ze po mliečku preháňa? Mliečko pijeme 2tyzdne dcerka ma 14mesiacov predpsiala nam ho alergologicka lebo slabo pribera mame 7,5kg a po všetkom mliecnom ju preháňalo, cakame na vysledky testov s krvicky.. Prve 4dni mi po mliečku praveze nekakala vôbec a teraz stolica riedka aj 3x do dňa.

viktoria54
5. jan 2021

Dobrý večer mala má 9mesiace pije mlieko neocate us od narodenia.. lebo ma kolostomiju.. a nechce my piť môžte my poraďit prečo .. nevipije ani 60ml som stoho us zúfalá.. kupovala som aj vitamíny aby mala chud do mlieka .. ale zgrcala sa môžte my poraďit niejako

julia204
5. jan 2021

@viktoria54 neskusali ste s mliecka urobit kasu ci uz riedku do fľašky alebo hustu lyzickou papat? ja som len tak dostala do malej toto mliecko alebo zamiesane do jedla podla receptov s kucharky neocate.

viktoria54
6. jan 2021

@julia204 práve že som jej dávala kašu.. a bruško ju stoho boloelo.. a skončili sme v nemocnici... V KE.. tá že us ani neviem čo jej mám dať ..

anastacia1103
6. jan 2021

@viktoria54 v takomto pripade uz môžete prejst plne na stravu - prikrmy a mliecko môžete uplne odstavit

viktoria54
6. jan 2021

@julia204 práve že ja jej nemôžem dať nijakú kašu lebo... Ju nadulo.. a skončili sme v nemocnici... A vaše dieťa Ties pije ten hnusný..mlieko..

julia204
7. jan 2021

@viktoria54 uz nie, po 3 mesiacoch sme dostali po nom strašne hnačky mala schudla, na gastre nam dali na výber nutrilon alergy care syneo alebo sunar expert alergy care. Pijeme sunar expert

viktoria54
8. jan 2021

@julia204 ale moja je operovana na ilostomiu má... Aj vaša ma keď sa môžem spitat.. práve že aj.. príkrmy som jej dávala ... A sgrcla tá lk ja us som zúfalá stoho... Us.. neviem čo jej mám dať

kolinia
28. jan 2021

Ahojte, prosim vas, ako a v akom veku zistili vasim detom ABKM, mozu byt vraj testy skreslene do 1 roka, stale cakam na vysledky. Dcera je podrazdena stale, zle kaka, nespava v noci dobre, ma na brusku flaky aj suche nozky. Moznoze to nebude abkm, no ak by sa to testom vylucilo, moze to skreslovat, moze mat aj tak tuto alergiu? Nepomohla ani zmena na bezlaktozove, vyzera to este horsie.... 😓

Strana
z2