icon

Aké mlieko mám dávať dvojmesačnej dcérke?

sonickat
24. mar 2013

☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ Ahojte babenky.. Prosím Vás zúfalo o radu ... Ja viem že už tu bolo vela takých tem aj som si dačo prečítala , ale radšej takto a nanovo...
Vie mi niekt poradit??? ake mliečko mam davat??? Mam dvoj mesacnu dcerku a vlastne skoro celu dobu máme problemi papame nutrilon HA doktorka si ho chvali ale malinka sa mi nevie vykakat mava krce musim jej pomahat s rektalnimi tycinkami, ak ma nakoniec stolicu tak zelenu ..... A doktorka mi vzdy povie ze pokial pribera to nemusime riesit...
Neviem na ake mliecko prejsť ci sunar alebo babylov.. co by ste vy odporucili ake mate skusenosti s babylove mlieckom..???,

Strana
z2
kolinia
24. mar 2013

U nas jednoznacne hipp, zo zaciatku mala velke problemy s kakanim, mala nejaky druh sunaru, uz ani nepamatam, bolo to kratko, teraz sme uz na hipp 4-ke a malej chuti od malicka, kedze som kojila len 7 tyzdnov, popricom som aj dokrmovala, z mojich zdrav. probl. som musela prestat s kojenim...

terry33
25. mar 2013

my sme tych mliecok poskusali dost, ziadny nutrilon, ani beba, ani hipp nam nepomohli a kakat mala zacala az po francuzskom mlieku......niekedy aj dvakrat denne.....a to sme vzdy mali velikanske problemy s kakanim

danu
25. mar 2013

@sonickat taku istu temu si zalozila aj tu. Pouzi prosim vyhladavac a najde ti vela tem o umelom mlieku.
https://www.modrykonik.sk/forum/umele-mliecko/poradte-umele-mliecka/
Asmira team

Strana
z2