icon

Aké umelé mliečko po roku?

pritt98
25. jún 2014

Ahojte, malý má rok a chcem prejsť z dojčenia na umelé mlieko..
Neviem sa zorientovať, reklamy sa predbiehajú jedna cez druhú...je niektoré naozaj výnimočné a má naozaj niečo čo tie ostatné nemajú?
Aké mliečko ste dávali po roku vy?
Ďakujem za rady a tipy 😉

Strana
z2
zuzkazuzicka
28. jún 2014

Ja odporúčam Sunar, je to mlieko ktoré je na trhu strašne dlho, čo hovorí o jeho kvalite a je to asi jedno jediné mlieko ktoré aj chutí.....A pediatrička mi povedala, že svojím zložením sa najbližšie priblížilo materskému mlieku...... takže u mňa je Sunar číslo jedna.....

chovancova27
28. jún 2014

@pritt98 Ja som UM nikdy nedávala, kojila som 18 mesiacov a od 10 mes. som na noc "dokrmovala" ryžovým, ovseným a mandľovým mliekom...sú výborné, zdravé a výživné a hl. prírodné... Kúpiš v DM a už aj v Bille 😉 načo UM, kravské mlieko je pre teliatka... potom sú veľké deti, lebo kravské mlieko je predurčené ktomu, aby teliatka rýchlo rástli... a pod...mlieko pre človeka dobré nieje a už vôbec nie prospešné... v mandľovom mlieku je niekoľko násobne viac vápnika ako v kravskom

tiwyna
29. jún 2014

@ivetlo suhlasim, vsetky umele mlieka su sajrajty a je jedno aku reklamu maju, je to ako so psimi granulami.Nic umele nie je dobre, prejdi rovno na obycajne kravske, najlepsie certvo nadojene.Popripade kozie.

tiwyna
29. jún 2014

@chovancova27 starocia boli deti,ktore nemohli byt dojcene odchovane na kravskom mlieku a prezili to.

chovancova27
29. jún 2014

@tiwyna Šak ano, to je jasné, len to bolo kvalitné domáce mlieko, keď už... ale teraz máme oveľa viacej možností a alternatív, tak prečo ich nevyužiť... každý podľa seba🙂 😉

Strana
z2