Aké značky umelého mlieka odporúčate pre deti?
Ahojte, chcem pomaly odstaviť a prejst na UM, ale neviem akú značku kúpiť. Ktoré mlieko vám prijali drobci? (Bude mat 12mes).
Presne tak, ročne dieta už je všetko. My sme len domíňali UM, čo sme mali doma a hneď kravské. Načo si to komplikovať.
už ročné dieťa nepotrebuje umelé
Môjmu to je srdečne jedno. Vypije všetko. Dávam babylove a keď sa minie a nemám doma tak dám kravské 3,5
Ja som moju musela odstaviť v 8m. a dr mi poradila Sunar (oranžová krabica) ze je chuťovo dobrý tak som skúsila a chutil jej tak sme dávali ten a potom sme presli na kravské 3.5% mlieko.
Najsladsie UM je sunar.. ak su problemy s travenim, zapekanim, odporucam sunar sensitive.. je s probiotikami
Kravské.
Však to nie je novorodenec takže v pohode poskúšajte ktoré mu zachutí. Ja mám večné dieťa a už pilo kopu značiek. Najčastejšie kupujem nutrilon profutura.
Rocnemu uz dajte ake chcete, ale radsej by som zostala pri UM ako davala tu bielu vodu s minimum zivin.
A mojim chutila Beba Comfort aj Nutrilon Profutura. Vyskusaj 🙂
Nas teda UM nikdy nemal rad, ja som kojila teda 3,5 roka. Ale ziadne UM nechcel, za to hned od roka chcel kravske. Potom ma teda nahradili kolegynky z JRD, mame tu cerstve mlieko par metrov od domu, takze vyhoda. Robia aj jogurty a to tiez hned zboznoval.
@hederamonstera aspoň niekto to napísal . Radšej umelé ako tu vodu 👏🏻👏🏻 veď to okolo mlieka ani nešlo. My dávame HiPP a som som spokojná
Do roka budem davat Beba supreme..po roku prejdem na beba comfort.. ziadne kravske. Ja nemam doma teliatko ale dieta.

12 mesacne pilo kravske mlieko, nie umele