Ako pomôcť dieťatku s odgrgnutím v noci?
Ahojte baby ,mamicky prosím vas poraďte mi lebo uz som zúfalá mam doma 11 mesacne dieta konkrétne syna ide o to ze v noci ked mu dávam mlieko spi v posteli krmim ho po leziacky spapa mlieko o hodinu alebo aj skôr sa xobudi na to ze si negrgol ked ho zdvihnem začne vrieskat po nejakých minútach si grgne a treba ho znovu uspavat v kočíku a potom zas preložiť do posteli... budí sa 3 krát na mlieko a po každom kŕmení to je tak... skúšala som ho hneď zdvihnúť a začal veľmi plakať tak som ho nechala tak ale on sa zakaždým mrvil... potom ťažšie zaspáva ked sa ozbudi a tento kolotoč mame dookola.. prosím vas ako docieliť to aby sa zobudil bez grgnutia ? Nejaká iná poloha na kŕmenie? On si sám neodgrgne ked aj spi na bruchu...
Zruš nočné mlieko.
@anonym_1183cf neviem zrušiť mlieko pretože mu idu zuby a cez den toho veľa nezje a v noci vyzaduje
V tomto veku som už nedávala deti odgrgnúť. A 3x mlieko za noc je za mňa veľa.
@viktoria1751 predpokladam ze umele mlieko? Keby si ho krmila v pololahu? Aby uplne nelezal
11 mesačné a 3krát v noci? 😨
@sisska96 náš má 15m a robíme mu 2-3x , inak za nedá. Proste nezaspi, iba reve
Čo ste niektoré prekvapené ako cestári zo snehu v decembri? Mne sa syn budil v 11m tak 7-10x za noc, to som si vravela už, že ako super spí 😂. Trvalo to hodne dlho.
@sisska96 vravím ze mu idu zuby
@viktoria1751 Ak mu idú zuby, je to prechodné, takže len vydržať. Nedávať mlieko poležiačky, zdvihnúť ho do polosedu a nechať chvíľu sedieť aj keď dopije, ale aj tak mu z toľkého mlieka v noci môže byť ťažko. 3x za noc je veľa.
Myslím, že ty si tu spánok riešila už viackrát, z toho mám pocit, že to zubami nebude
@viktoria1751 Ak mu idú zuby, je to prechodné, takže len vydržať. Nedávať mlieko poležiačky, zdvihnúť ho do polosedu a nechať chvíľu sedieť aj keď dopije, ale aj tak mu z toľkého mlieka v noci môže byť ťažko. 3x za noc je veľa.
Myslím, že ty si tu spánok riešila už viackrát, z toho mám pocit, že to zubami nebude
@patka06 riešila som ano zvykli sme si na nejaký režim ktorý fungoval ale ked mu vyšli zuby ja som si istá ze to je zas tými zubami a som si istá ze aj v noci je hladný papa 150ml okolo 12tej a potom okolo 4_5tej rano
@patka06 riešila som ano zvykli sme si na nejaký režim ktorý fungoval ale ked mu vyšli zuby ja som si istá ze to je zas tými zubami a som si istá ze aj v noci je hladný papa 150ml okolo 12tej a potom okolo 4_5tej rano
@viktoria1751 V tom prípade, je to len prechodné obdobie, prejde keď ho prestanú trápiť zuby. Držím palce, nech je to čím skôr.
@viktoria1751 píšeš, že toho cez deň veľa nezje, no prečo by aj, doplní to v noci mliekom. Zuby idú v tom čase asi všetkým deťom. Postupne by som cez deň začala dávať mlieko z hrnčeka a časom fľašu vyhodila. V noci ponúkla vodu.
Čo ste niektoré prekvapené ako cestári zo snehu v decembri? Mne sa syn budil v 11m tak 7-10x za noc, to som si vravela už, že ako super spí 😂. Trvalo to hodne dlho.
@anonym_52715a aj si mu 7-10 krát dávala v noci mlieko? Asi nie, že.
@anonym_52715a aj si mu 7-10 krát dávala v noci mlieko? Asi nie, že.
@anonym_1bfd1c dojčené dieťa, takže áno 🙂.
@viktoria1751 neviem. Mozno je to blbost, ja som deti nedavala nikdy odgrgnut🤷♀️. Ako vies, ze je to nutnost?
@anonym_1bfd1c dojčené dieťa, takže áno 🙂.
@anonym_52715a tak to by som pri takmer ročnom nerobila ani náhodou. Netvrdím, že sa nezobudilo, ale to neznamenalo vždy mlieko. Teda v roku už len ojedinele. Pre mňa je zase scifi to, čo píšeš ty, že by som mala sedem až desať krát v noci ročne dieťa kojiť. Skratka robiť dudel. Väčšinou také dieťa prespi u babky alebo s otcom, ak je mama v pôrodnici, celu noc a bez mlieka.
@viktoria1751 neviem. Mozno je to blbost, ja som deti nedavala nikdy odgrgnut🤷♀️. Ako vies, ze je to nutnost?
@stanislavicenka ja som musela, lebo sa mi budila po pol hodine, ale hádam do troch mesiacov, možno ani to nie. A kojene dieťa, nie na umelom. Len z môjho pohľadu je toho mlieka v noci enormne vela
@anonym_52715a tak to by som pri takmer ročnom nerobila ani náhodou. Netvrdím, že sa nezobudilo, ale to neznamenalo vždy mlieko. Teda v roku už len ojedinele. Pre mňa je zase scifi to, čo píšeš ty, že by som mala sedem až desať krát v noci ročne dieťa kojiť. Skratka robiť dudel. Väčšinou také dieťa prespi u babky alebo s otcom, ak je mama v pôrodnici, celu noc a bez mlieka.
@anonym_1bfd1c a kojila si? Ja som tiez hovorila ze toto by som nikdy nerobila ..az kym som nemala dieta pri ktorom to inak neslo 😀 a nepomohlo nic
@anonym_1bfd1c a kojila si? Ja som tiez hovorila ze toto by som nikdy nerobila ..az kym som nemala dieta pri ktorom to inak neslo 😀 a nepomohlo nic
@michaelam2 samozrejme a dosť dlho
@stanislavicenka viem túto noc mi krásne spal ako vymenený dalabsom ho do polohy ze som sedela a tak som ho krmila potom zdvihla odgrgol a spal ďalej a ibab2 krát sa zobudil na mlieko

Zruš nočné mlieko.