icon

Ako predísť peneniu mlieka a upchávaniu cumlíka?

dadi5
10. aug 2025

Ahojte prosím vas viete mi poradiť, ked rozrabam umelé mlieko postup klasický, voda plus odmerky mlieka a zatrepem a vždy sa mi mlieko ako keby spení a zápchava mi ho dudlik ze netečie musím to niekoľko krát otvoriť umyť cumlík..vôbec neviem prečo máme fľašky od mam a toto sa mi urobí stále...ako keby mi niečo zápcha ten cumlík na fľaši :(

anonym_c2f406
10. aug 2025

zapchá to ho um - ten prášok.

anonym_80629a
10. aug 2025

@dadi5 skúste - dať celý objem vody a po odmerke miešať.... Napr 150 ml vody odmeria prášku zamiešať , keď sa rozmiesa ďalšiu a zamiešať jednou rukou a takto postupne ten prášok sa rovnomerne rozmieša. Máme však ty mlieka ktorý sa tak nedá urobiť a to miešam normálne ako v miešačke čo by sa nemalo ale nedá sa inak... Skúste ...

anavixy
10. aug 2025

Zapchaju ho hrudky, lebo sa nerozmiesa dobre. Je to bezny problem, je tu mnozstvo rovnakych tem, skus pohladat, tam najdes kopec rad a tipov ako tomu predist (dobry je aj ten co pise pani vyssie).

babushkaem
10. aug 2025

Ja netrepem, kruzim

andrea_82
10. aug 2025

Ja som vzdy cistou rukou chytila za ten cumlik, aby sa to suche mlieko nedostalo hore do cumlika a tak pretrepala. Nikdy nic nezapchavalo.

anonym_d44380
10. aug 2025

Zalezi aj ake mas mlieko. Niektore sa hrudkuju. Treba ich lepsie kruzit.

miskamisiq
10. aug 2025

Robilo mi to často, nakoniec som si kúpila malý čajnik v pepcu na sypaný čaj (kryt som vyhodila a ostal mi malý dzbanik). Mlieko som rozmiešala v ňom a preliala este cez male sitko 🙂

7komorova
10. aug 2025

@dadi5 vies co netrep s nou hore dole, ale dookola. Nornalne len vezmes a do kruhu s nou rob.

firsttimemommy
23. aug 2025

Tak ako píšu baby, netrepat len krúžiť a problém vyriešený