Ako riešiť bolesť pri kŕmení Nutrilonom?
Ahojte máte aj vy problém pri UM pri každom glgu sa mi ide zblázniť od bolesti čím to môže byť dávam ju aj odtrhnúť chvíľku to prestane a potom znova ,používame Nutrilon .
@beata_k no veď to že neviem
@daniela20676 Tak skus ine mlieko. Alebo sa porad s pediateickou.
U nás to bolo takto po každom kŕmení a nakoniec to je tichý reflux, malá tiež odgrgla a nevrackala, no presne tichý reflux jej tlačil mliečko do pažeráku a tam jej to drazdilo.
U nás to bolo takto po každom kŕmení a nakoniec to je tichý reflux, malá tiež odgrgla a nevrackala, no presne tichý reflux jej tlačil mliečko do pažeráku a tam jej to drazdilo.
@veronikah96 ahoj prepac ze ta vyrusujem prosim ta ked ste mali tichy reflux plakala mala pri kazdom krmeni?Lebo ja rozmyslam co ma nasa, tiez place ale len cez denne krmenia😔
@veronikah96 ahoj prepac ze ta vyrusujem prosim ta ked ste mali tichy reflux plakala mala pri kazdom krmeni?Lebo ja rozmyslam co ma nasa, tiez place ale len cez denne krmenia😔
@susanna2020 ahoj, v pohode 🙂 áno, bolo to pri každom kŕmení rovnaké, až sa prehýbala "do luku", fľašu vypľúvala a až keď bola veľmi unavená nejako sme ju dokŕmili ,ale bolo to doslova na etapy...celý čas strašný plač, už keď sme jej len dávali fľašu, začínala plakať, potom na chvíľku zobrala cumel a trošku potiahla a zase nechcela. Toto bolo dookola každé kŕmenie až kým som nevolala doktorke a poradila čo s tým, vyklopem potom už problém nebol keď sme prišli na to,že to je tichý reflux a riešili sme to 🙂 chválabohu máme aj pediatričku,ktorá to bola ochotná riešiť, lebo z okolia počúvam,že dosť veľa pediatrov povie,že to len treba vydržať...

@daniela20676 Urcite je to od bolesti? Niektorym detom nutrilon nechuti.