icon

Ako správne prejsť na nové umelé mlieko?

zuzkaa1991
29. sep 2025

Zdravím
Rozhodla som zmeniť mliečko (15dni ma novorodenec) z pôrodnice mame bebu supremepro lekarka po týždni zmenila na bebu sensitive (kedze prvy týždeň mala mokre prdiky prehanalo ju) vikend bola na sensitive ale úplne ju zapieklo ze ma tvrdú stolicu potom som dala naspäť supremepro ale stale nie je ok stolica stale tvrda...ale aspoň bez placu a krvi...lekarka kazala druhy týždeň davat aj vlakninu beba ziadna zmena nie je plus mam pocit ze viac plynov ma a viac nepokojna je.
Tak som sa rozhodla podla recenzii ze zmenim mliečko za kendamil.
Dnes sme ho kupili dala.som jednu davku poobede ako postupovať dalej na zmenu ...dat bebu teraz a na noc dat kendamil?
A rano začať rovno kendamil alebo ešte zajtra striedať mliecka (beba kendamil)
Netusim ako postupne prejst na nové.
Uz si nepamätám ako som to robila pri staršej

anavixy
29. sep 2025

Nie, normalne prejdi rovno na Kendamil, ziadna veda. Striedat urcite nie, maximalne tak miesat, ale ani to nie je nutne. Drzim palce, nech zmena pomoze.

katesocka
29. sep 2025

Už myslím nechaj Kendamil, ale nie je dobré takto často striedať mlieko, bruško si nestihne zvyknúť.

anonym_028ddf
29. sep 2025

Nechaj kendamil, nestriedaj s inými mliekami a uz ho nemen. Dieta ma 15 dni a 3 mlieka rozdielne.. na mlieko si dieta zvyká aj 14dni, to tvoje dieta nemalo ani šancu zvyknúť si

zuzkaa1991
autor
29. sep 2025
@anonym_028ddf

Nechaj kendamil, nestriedaj s inými mliekami a uz ho nemen. Dieta ma 15 dni a 3 mlieka rozdielne.. na mlieko si dieta zvyká aj 14dni, to tvoje dieta nemalo ani šancu zvyknúť si

@anonym_028ddf viem ze nie je ok ale nemohla som nechat sensitive pretoze by ju uplne zapieklo preto po.2dnoch sme presli na stare.mlieko

sisska96
29. sep 2025
@anonym_028ddf

@anonym_028ddf Ja vôbec nechápem načo meniť hore dole. Dám jedno a hotovo

zuzkaa1991
autor
29. sep 2025
@sisska96

@anonym_028ddf Ja vôbec nechápem načo meniť hore dole. Dám jedno a hotovo

@sisska96 ked mame problémy zdravotné tak nenechám trápiť sa dieťa 😇
Ano našťastie nemame koliky ktore som zazila pri prvej dcere kym.sme našli mliecko.ktore.jej sadlo...teraz pri druhej mame.problem.so.stolicou hlavne nemam záujem aby sa.jej konečník alebo nedajbože niečo. S.crevkom.stalo...vidim ako sa trapi par.dnove.dieta...keby som nemusela nemenila. By som