icon

Ako zvládnuť kŕmenie sedemmesačného bábätka?

17. júl 2025

Ahojte idem si po radu či ma niekto skúsenosť,dcéra ma 7 m a bojujeme pri papani,už asi mesiac to trvá vlastne odkedy sme presli na mlieko 2 ,mlieko pije aj hodinu vypije max 80-120 a ďalej nechce keď jej ponúknem za dve hodiny už zas chce,nemôžem ju ale kŕmiť 2 hodiny 🤦🏻‍♀️a na 7 mesačne mi to príde veľmi malo,za 3 týždne idem le na poradňu tak sa na to spýtam lebo už som zúfalá,PEOSIM máte niekto rovnakú skúsenosť? Čo robiť? Jesť jej dávam cca každé 3-4 hodiny,alebo nechať ju nech si vypýta ? Ďakujem za rady(čo sa týka príkrmov na desiatu ma pár lyziciek ovocia a na obed tiež zje len pár lyziciek zeleniny)

janetinka27
17. júl 2025

@anonym_autor ahoj, tu jednotku pila v pohode? Odkedy jete prikrmy? U nas sa pitie mlieka zhorsilo s prichodom prikrmov.potom sa to zas zlepsilo, ale o kratky cas zacalo bojkotovat mlieko pocas dna, len odpijalo10, 20, 50ml, potom uz zrazu nechcelo vobec, vylievala som nedotknute flasky mlieka a teraz pije len pred obednym a vecernym spankom a zacalo zas jedavat aj v noci.
Ak sa to zhorsilo nie pri prikrmoch ale pri novom mlieku, asi by som sa vratila k jednotke, ak mas, vyskusaj ci bude pit zasa viac

autor
17. júl 2025
@janetinka27

@anonym_autor ahoj, tu jednotku pila v pohode? Odkedy jete prikrmy? U nas sa pitie mlieka zhorsilo s prichodom prikrmov.potom sa to zas zlepsilo, ale o kratky cas zacalo bojkotovat mlieko pocas dna, len odpijalo10, 20, 50ml, potom uz zrazu nechcelo vobec, vylievala som nedotknute flasky mlieka a teraz pije len pred obednym a vecernym spankom a zacalo zas jedavat aj v noci.
Ak sa to zhorsilo nie pri prikrmoch ale pri novom mlieku, asi by som sa vratila k jednotke, ak mas, vyskusaj ci bude pit zasa viac

@janetinka27 áno presne ako u nás ,aj od príkrmov to je úplne hrozne ,čo spala 12 hodin v noci tak teraz sa 2-3x budú v noci na mlieko,skúsila som zas dať 1 tak uvidíme,kedy sa to u vás zlepšila?

janetinka27
17. júl 2025
@anonym_autor

@janetinka27 áno presne ako u nás ,aj od príkrmov to je úplne hrozne ,čo spala 12 hodin v noci tak teraz sa 2-3x budú v noci na mlieko,skúsila som zas dať 1 tak uvidíme,kedy sa to u vás zlepšila?

@anonym_autor ahoj, teraz ma 11m a mlieko teda pije len pred obednym a vecernym spankom. Denny spanok ma od 7m len jeden. V noci spi 12 hodin a medzitym pije 1-2x mlieko (to sa nezlepsilo).je to stale rovnako, asi to mlieko cez den nepotrebuje.cca pred mesiacom konecne zacalo pit vodu.tak to beriem tak,ze viac mlieka nebudem nutit.nezje ani kasu, ani jogurt. Dnes zacalo chodit, tak som zvedava aka bude noc, ci z toho nie je prilis nabudene🙂