Aký cumeľ použiť na fľašu pri pití umelého mlieka?

mici512
11. sep 2014

Zacala som davat malej hami na citlive brusko (kolika a zapcha) pouzivam flasu avent cumel dvojku, mlieko pripravim aj skor a neide jej vobec cez cumel. Ma len 3 mesiace tak jej nemozem dat cumel na prikrmi.

meggy004
11. sep 2014

my sme boli totálne spokojní s fľaškami Tommee tippee...možno ti pasnú viac ako Aventy... 😉

lucka011
11. sep 2014

Ja som pri oboch dcerkach pouzivala, pri mladsej este pouzivam MAM flase a spokojnost nadovsetko. Z inych mi potom ani nechceli pit

bonaqa2013
11. sep 2014

Mala som pri deťoch Baby Nova. Fľaška býva aj umelá, aj sklenená. Cumle na čaj, mlieko a kašu. Bola som spokojná, aj deti.

foolie
11. sep 2014

my použivame avent klasik a nedám na nich dopustit a vobec nemáme problém s upchávaním asi záleží aké UM dávate

mirkami7
11. sep 2014

my sme tiež vždy použvali avent klasik a nikdy nebol problém,nechápem akože nemôže ísť cez cumel

zulina9
11. sep 2014

my pouzivame anent klasik prietokovy, aj hustejsie mliecko krasne pretecie, pouzivame dodnes.

sonyap111
12. sep 2014

Ahoj, ja mam skusenost len s flasmi MAM, su super, od pol roka davam malemu tieto flasky na mliecko a vsetko mu cez dvojku cumel prejde, ale raz som mala aj zlu skusenost lebo mam flase su take co sa da dnoodsrobovat a to su tie co maju vlastne dole silikon cez ktory sa doplna vzduch do flase ked babetko pije, ale jednu mam aj taku klasicku nic sa neda odsrobovat a cez nu som mu raz dala mliecko s tym istym cumlom ako obvikle a nic mu neslo.
preto ti odporucam flasu MAM vlastne je protikolikova nieje az taka draha maju ju v Dm, naozaj cez nu vsetko prejde, cakala som na takuto temu lebo si neviem predstavit ako ludia davaju detom mliecko cez tie klasicke flase, nam cez nu nic neslo. a aj ked cez nu pije caj tak potom ked prestane pit ta flasa este minutu nasava vzduch.