Aký je názov Sunaru pre novorodeniatko?

ninarigova
16. jan 2013

Ahojte citim sa trapne,ale uz dopredu rozmyslam ake mliecko dam po narodeni syncekovy.Problem je v tom ze mam 3 deti cakame 4 a pri kazdom sa mi tasko rozbiehali prsniky,najdlhsie som kojila 3 mesiace.Pri tretom dietatku mi mliecko doslo az na 5 den aj to len na 1 mesiac ,v nemocnici mi ju prikrmovali glukozov a potom som mala problem az do 2 rokoch navyknut ju na mlieko.Vdaka bohu teraz pije aj 4 krat dene.Zaujima ma velmi Sunar aj to vsak neviem akym zacat je ich neuveritelne vela,viem ze to ma byt cislo 1.

katkapapacova
16. jan 2013

ahoj modry je sunar original a oranzovy je complete,je na tebe ak si vyberies

leporeloo
16. jan 2013

ahoj ninarigova, hlavne sa nemusis citit trapne, za ziadnu otazku 😉 len ti chcem poradit, ze ak si mala doteraz take potiaze s dojcenim, ci sa nechces poradit s laktacnou poradkynou, pozri si stranku www.mamila.sk alebo dojcenie.wordpress.com/ tam sa o dojceni velmi vela dozvies a laktacne poradkyne z mamily snad nemaju mamicku ktoru by sa im nakoniec nepodarilo rozkojit... s otazkou ti poradit neviem ale snad aj tak si sa nieco nove dozvedela... drzim palce

brumka
16. jan 2013

@ninarigova @leporeloo ma pravdu to ze si nedojcila deti predtym neznamena ze automatikcy ani toto nebudes, vies stratit mliecko na 5 den sa mi zda skroro lebo mne samliecko rozbiehalo prve 2 t ale na 5den po pordoe sa mi zacalo spustat. treba skusit laktacnu poradkynu a v 3mesiaci nastupuje laktacna kriza tak hlavu hore ak chce s skus poradkynu, a s mliekom neporadim jasom dala hami mliecko az po roku na noc a po 15m ked som prestala dojcit do 2r. dakedy aj v porodnici persobnal robi chybu ze hned uci deti an flasu ci glukozu, jasom mala stastie v porodnici mne nechceli dat ani kvapku mliecka ci glukozi, proste mam dojcit aj ked mi pytalo papat kazdu hodinku, bradavky boleli ale myslym ze efekt stal zato 🙂 drzim palce

carodejnica
16. jan 2013

@ninarigova Obráť sa ešte pre pôrodom na poradkyňu z Mamily www.mamila.sk , môj syn sa nevedel prisať, pretože mu dali v pôrodnici fľašu, po návšteve poradkyne doteraz plne dojčím 5 mesačného chlapčeka, neobanuješ a ešte aj ušetríš na mlieku. 😎 😎

ustrachana
16. jan 2013

Este je sj sunar nutradefense,davam ho syncekovi a chuti mu.ja som sa dlho rozhodovala ake mlieko zvolim a som spokojna.

drobcek26l
16. jan 2013

Ahoj. No ja som kojila tiež len dva týždne a potom som začala malému dávať Sunar complex (v takej oranžovej krabici). Ale malinký mával veľké koliky. Aj keď neviem či to bolo mliečkom ale prešla som na Sunar Nutradefense 1. Koliky ustali a malinkému ho dávam doteraz. Už by som ho za žiadne iné mliečko nevymenila. A keby náhodou máte problémy s alergiou, dá sa dať u lekára aj na predpis. Myslím si že je to určite lepšia voľba ako kupovať drahý Nutrilon. Inak viac sa o ňom dozvieš aj na www.nutradefense.sk

klincek
16. jan 2013

@ninarigova ahoj, vobec nemas dovod citit sa trapne, po troch detoch poznas svoje telo a je len prirodzene, ze chces byt pripravena aj na moznost, ze kojit nebudes.
Ten Sunar, ktory ta zaujima, je Sunar Complex 1. Je urceny pre babatka od narodenia. Od 6 mesiacov je Sunar complex 2, od 12 mesiacov je Sunar Complex 3 aj Sunar Original 3, a od 24 mesiacov je Sunar Complex 4 aj Sunar Original 4. Ten Original je lacnejsi, chutovo je rovnaky ako complex a zlozenim sa odlisuje len malicko, ale je az pre vacsie deti.
Nedavno sa menili obaly aj gramaz Sunaru, zo 600 gramovej krabice spravili 500g (takze samozrejme aj zdrazel), a povodny Original, ktory bol len jeden pre deti od 10 mesiacov, nahradili tymi, ktore som napisala vyssie. Treba sledovat hlavne tie vekove stupne a nemozes sa pomylit-ved uz sa urcite po 3 detoch v UM vyznas.
Inak podla mna dobry vyber, to mliecko ma vacsinou dobru znasanlivost. Ale ak by ste potrebovali HA mlieko, tak sunar uz take nevyraba, budes musiet pohladat ine.