icon

Babylove mlieko od DM: Skutočne pomáha pri priberaní?

29. júl 2025

Dobrý deň. Na fórach tu na MK som videla, že deti dosť priberali z mlieka babylove 2 od DM. Máme polroka a trochu slabé priberanie, tak premýšľam, že skúsim toto mlieko. Máte skúsenosť? Naozaj začalo dieťa lepšie priberať? Teraz sme na Nutrilon duobiotiku 2.

dagas
30. júl 2025

Ahoj, ja som ho davala dcére pred pár rokmi a neprišlo mi že by priberala niečo navyše....teraz sme ho skúšali dávať synovi a ledva som minula jednu krabicu..samá hrča vôbec mi nešlo rozmiešať

anonym_25c0e8
30. júl 2025

Kolko mu davate pit? Co popri tom dostava jest?

anavixy
30. júl 2025

Vsetky mlieka maju priblizne rovnake vyzivove hodnoty.

autor
30. júl 2025
@dagas

Ahoj, ja som ho davala dcére pred pár rokmi a neprišlo mi že by priberala niečo navyše....teraz sme ho skúšali dávať synovi a ledva som minula jednu krabicu..samá hrča vôbec mi nešlo rozmiešať

@dagas Ďakujem, ako aj som si myslela, že asi zázraky nemám čakať, no prekvapili ma tie diskusie tu...zrejme ale nezáležalo od UM, ale dieťaťa...

autor
30. júl 2025
@anonym_25c0e8

Kolko mu davate pit? Co popri tom dostava jest?

@anonym_25c0e8 zarobím cca 130ml, vypije tak 110, niekedy len 80, niekedy vynechá dávku...v noci len tak 70ml keď sa zobudí... Príkrmy uz dva mesiace skúšam, no max 30gramov zje na obed, niekedy ani to... Ovocie tiež žiadna sláva... Ale dieťa je spokojné, nemá kolíky noc, len skrátka patríme zjavne medzi nepapkáčov