Vyskusali ste niektora mlieko Bambinchen? Je to susene kozie mlieko.. Boli ste spokojne?
@tinka20181986 maly ma 10 tyzdnov, kozie sme uplne vysadili hned na druhy den, pretoze to bolo hrozne. Nespokojny, plakal, nespal, a grckal Zapachajuce hrudky. Tak sme opat presli na nutrilon allergy care ale to mlieko sa mi vobec nepozdava... v noci mava krce, zvracia, musime byt hore celu noc a sledovat ho a hlavne ho zapeka, z coho ma aj smradlave vetry :( dnes sme boli u dr. Ta odporucila neocate, pretoze inu znacku nemoze ale len tak medzi nami, mi odporucila Bio z Dm. Teraz vypil prvu flasu, uvidime. Musime vyckat aspon tie tri dni ako hovorite.
@martinatina1984 záleží od vážnosti problémov . Môj mal piť neocate no to bolo čosi strašné aké problémy mal. Môjmu Bambinchen vyhovoval. Držím palce nech je drobcovi dobre 🙂
Mamicky mate skúsenosť s kozím mliekom Naše mléko od Goldim? Už asi mesiac dávam malému kozie UM Topfer ale nepáči sa mi ze obsahuje palmový olej, tak uvažujem že by sme skúsili bud Bambinchen alebo Naše mléko. Viete mi poradiť ktoré skúsiť?
@martinatina1984 neocate lpc pre tak malé deti .my sme mali len do foroty keby vypadlo moje. Inak sme potom prešli na Junior a neskôr sme nahradili kozím ..neocate je úplne Safe . Žiadna laktóza (z čoho obvykle bývajú prdy) a bielkovina hydrolyzovana úplne nie čiastočne ako býva pri Beba alebo Nutrilon.
Ak by mal niekto záujem, mám na predaj 2 ks Bambinchenu 2, predám oba za cenu jedného + pošta. Zostali mi doma, lebo malý zo dňa na deň prestal piť mlieko.
@martinatina1984 my sme mali I toleranciu na bielkovinu a laktózu. Dr len skúšala mlieka a tak zle to dopadlo, že vyšli mu alergie aj na iné prikrmi. Ja som tiež dávala kozie bambinchen, na akné to bolo výborné, no tiež mal malý stolicu zelenú a veľmi tvrdú. My sme každý večer museli použiť rurku, aby sa vyprázdnil, lebo samo od seba nevedel. Inak spával od mlieka celú noc. Mal 6 mesiacov. Synček to spapal bez problémov. To mlieko mu asi nebude dobre, keď ma takéto reakcie. Ta stolica od kozieho býva tvrdá aj zelená, ale kŕče má od toho, že mu to nevyhovuje. Koľko mesiacov ma bábätko? Zvyčajne potrebuje dieťa 3 dni, po troch dňoch je možné zistiť, či pasuje mliečko alebo nie. Môžte skúsiť dat menej prášku do vody, aby nebolo také husté. Kozie mlieko aj keď pre bábätká, je veľmi silné mlieko. Teraz malý pije beba ha a odvtedy žiadne problémy nemáme. A to sme sa 8 mesiacov poriadne potrápili obaja. 😒