Dvojmesačný syn sa hnevá pri pití mlieka z fľaše
Ahojte, mam taky problem, moj syn ma 2 mesiace a 2 tyzdne, asi cca pred dvomi tyzdnami sa zacal strasne hnevat pri piti mlieka z flase, od porodu (sc) sme boli dokrmovany a aj dojceny pred cca tromi tyzdnami sme s dojcenim skoncili kedze sa maly nechcel uz viac prisat tak sme zakotvili na UM....mame Hami...nikdy sme s nim nemali problem, toto mliecko mu asi ako jedine pasuje avsak nas problem je ten ze sa maly strasne pri jedeni hneva, puci sa, place, pusta cumlik, otaca hlavou na vsetky strany a strasne sa jeduje...skusala som uz hocico, zmenit flasu, dala som uz aj vacsi cumlik s vacsou dierkou., rozmyslam aj skusit ine mlieko, ci mu nahodou neprestalo chutit..avsak nic nepomohlo maly aj tak stale protestuje... priberame dobre len to jedenie je kazdodenny boj...mali ste to tiez niektora z vas?
@anetkaadamko tá hypotonia myslím, že nie..on doteraz pekne papal a to je predčasne narodený (o 3tt skôr)..aj teraz keď chce vie to spapať rýchlo...myslím si, že je to skôr tou kolikou lebo cca odvtedy to robí..tak, že či to mali tak aj dievčatá vyššie, že po tom období kolík cca 3-4 mesiace odoznelo aj toto........a ten reflux neviem, keď tak pozerám príznaky mlieko nevracká ani nemá taky kyslý zápach z úst..zakašlať sem tam zakašle ale to skôr pripisujem tomu, že mu slinka zabehne...štikutku dostane niekedy aj 3x za deň ale dnes napr ešte ani raz...potom tam bol ešte plač, nepokoj to áno ale keď chytí taky hysák alebo proste ze je taky nepokojný začne potom prdkať, tak mu cvičíme aj s nožkami a potom mu to ide...tak ja už neviem 😑😏
@anetkaadamko a noc nám prespí celú od 21- do pol 5/pol 4 ako kedy..ale vôbec sa nezobudi dovtedy, napapá sa a spí ďalšie 3hod. a vtedy v noci to ani nerobi😀 tak ja už neviem ci to už tak vymýšľa cez deň alebo co😀😀
@emamonika nám už prestal. Akože sem tam hlavne zo začiatku vyhodí a hneď pýta naspäť..robí to hlavne ked prdká alebo sa vie pritom aj pokakat a to už nechce vôbec...tak ho prebalim, medzitým dám zohrievat a potom to dopije. Začala som mu dávať hipp fenyklovy caj..asi mu chutí, teraz ako je teplo vypije aj 30ml naraz...tak už sa aj každý deň doobeda pokaká ale zasa prdká cely deň aj noc😀 ked bude vyhadzovať flasku skus ho dat odgrgnut alebo sa s nim poprechadzaj, mne si vie lepšie odgrgnut ked s nim chodim lebo vtedy dvíha hlavicku, kuká na hodiny, obrazy😀 alebo ho idem prebalit a potom to vie dopapat aj bez vyhadzovania. Podla mňa to bolo tým. Ze on by este aj pil len už bol akoby plný a potreboval si grgnut. Popripade skus ten čaj, možno si chce aj poprdkat a ked pije to mliecko sa mu to tam posuva ale prdnut mu nejde😑 aspoň u nás to tak bolo. A s nozkami cvičím stále, teda hneď po jedle nie ale inak ano, plus na bruško ho dávam.

@simona082 este som zabudla flasky mame avent antikolikove..dám ho medzi jedením aj odgrgnut..to už má mliečko studene tak ho dám prihriat a medzitým prebalim..potom to vacsinou dopije...celá procedura😀 trvá niekedy aj 50min a to po 2 hodkach je uz niekedy hladný..čiže keď je napr o 10 tak o 12 je uz hladny..uz mam pocit, ze na tom gauci dieru vysedim😀