icon

France lait 1 vs France lait premium comfort

leila_b
12. máj 2019

Ahojte maminy, neviete mi prosím povedať rozdiel a ktoré je z nich lepšie? Ja som mala z pôrodnice Nutrilon HA ale zdalo sa mi, že malemu nerobí dobre, strašne plakal a bolelo ho bruško, tak som prešla na FL1, zatiaľ ho mame pár dni. Chcela by som vedieť, či nie je lepšie na bruško to premium, keďže mame koliky :(. Alebo ešte skúsiť Kendamil, na to som počula tiež veľmi dobre recenzie, len sa bojím zase striedať.

Strana
z2
jarca1111
16. máj 2019

@simona92101 ja si myslim, ze ten coliprev pomoze 🙂 mozes dat aj viac kvapiek to jej neuskodi

simona92101
16. máj 2019

Dala som,konecne mala zaspala,dufam ze noc bude kludna

simona92101
17. máj 2019

A dakujem velmi pekne za ochotu a rady,sa mi zda ze malej lepsiev travi,aj jej ide lahsie odgrgnut

jarca1111
17. máj 2019

@simona92101 neni zaco 🙂 drzim palce nech uz bude dobre 🙂 potom dajte vediet ako to dopadlo 🙂

simona92101
17. máj 2019

Tak dnesok na 1* bez placu a dokonca sama kakala.ten vit.D som vynechala a poctivo davam kvapky.pocujem ako jej travi.dnes prisiel aj prvy usmev ked sa jej ulavilo😊 najkrajsi pocit 😊 este raz velka vdaka 😉

jarca1111
18. máj 2019

@simona92101 parada, som velmi rada teda 😍

zuzu121
15. okt 2019

@simona92101 Ahoj čítam tvoje príspevky a mame úplne rovnaký problém. Chcem sa spýtať na aké mlieko ste nakoniec prešli? Ktoré nerobilo problémy? My sme začali Bebou lebo tu mal drobček aj v pôrodnici a prešli sme na Nutrilon, potom na Nutrilon AR lebo strašne grckal ale z toho ho zapieklo tak ze mal hrozne kŕče a nekakal 4 dni až sme dali cipok tak sme teraz prešli na nutrilon profutura ale z toho hrozne grcka a kaka až na 3 deň takže ešte ho aj krúti. Rozmýšľame nad tým France lait premium len hľadám niekoho kto mal podobný problém a vyskúšal ho.

simonahugo
15. okt 2019

Tak ja som citala vela negativnych recenzii na nutrilon preto som sa mu od zaciatku vyhybala, presli sme si dost mliekami (kendamil, beba, sunar, hipp), kvoli neskutocnej kolike..a neuverite, ale prave z nutrilonu ma krasne hovienka a sam sa vykaka 🙏😀 plus uzivame probiotika a kvapky

simona92101
16. okt 2019

@zuzu121 ahoj,moja mala ma uz 6,5 mesiaca a sme na France lait premium comfort.robilo jej najlepsie na brusko.vsetky ostatne mlieka robili koliky,zapchy..

leila_b
autor
18. okt 2019

@zuzu121 ja som s malym mavala problemy, mal koliky lebo od porodnice mal nutrilon a bola to asi osudova chyba 🤦🏻‍♀️... doteraz sme na france lait obycajnom, to premium sa zle rozpustalo aspon mne a sme spokojní vsetci.. malemu nic nie je, pekne papa, kaka, strasne dieta 🤗

zuzu121
21. okt 2019

Ďakujem za odpovede my sme vyskúšali to FL premium a pekne sa rozkakal hneď pár dní pravidelne a zrazu dva dni zase nič až dnes tak uvidíme ako sa to bude vyvíjať zatiaľ na ňom ostaneme lebo ten reflux sa výrazne zlepšil a dokážeme normálne fungovať po napapani aj keď je oveľa rýchlejšie hladný. Niekedy už pýta po 1,5 hodine jesť.

simona92101
21. okt 2019

@zuzu121 FL je aj antireflux verzia,skuste.zostante aspon 2 tyzdne ak vam kakal z neho

zuzu121
23. okt 2019

@simona92101 toho antirefluxneho sa bojím mali sme od Nutrilonu a tak sa trápil pri nom úplne tuhé hovienka mal z neho. Tento FL komfort je fajn aj na reflux ale to kakanie stále nemá pravidelne každý deň, len tlači chudáčik a nič. Ten hlad sa upravil a už aj pekne pospinka 2 hodiny asi si musel zvyknúť.

simona92101
24. okt 2019

@zuzu121 ja mam odskusane vsetky z tejto znacky.ked malinka mala hnacky tak bezlaktozove sme zarabali s ryz.odvarom,aj antireflux sme istu dobu mali,a momentalne ten comfort.skuste ho zarabat s odvarom z ovs.vlociek ci nepomoze.

zuzu121
25. okt 2019

@simona92101 drobec ma necelé tri mesiace myslíš že ten odvar z ovsenych vločiek sa môže dať v tak nízkom veku? Predsa len to obsahuje už aj lepok.

simona92101
29. okt 2019

@zuzu121 urcite ano,davame od 2.mesiaca,na odporucanie lekarky

zuzu121
30. okt 2019

@simona92101 super vyskúšame. Ďakujem 😊

Strana
z2