France Lait - Premium care
Ahojte maminky, toto je nejaká novinka obohatená o prebiotika. Nemáte skúsenost S týmto mliekom? Ďakujem
Ahoj. Už som o ňom počula. A tiež rozmýšľam, či ho neskúsiť? Vy ste skúsili? Moja pije UM Babylove 1, ale nafukuje ju ☹
@drobec87 Ahoj, stačila mi jedna pixla, už ho nechcem. Celkovo ma prvý krát táto firma sklamala. Mali sme obyčajnú 1, aj staršia pijavala 2,3... Mlieko perfektne, teraz máme antirefluxne, tiež dobre. Ale Z tohoto moju bolelo bruško, nafukovalo...Keď porovnas pixlu S obyčajnou jednotkou, jediný rozdiel je, že toto obsahuje O pomerne dosť laktózy viac...O prebiotikach na pixli ani chyru. Má chyby toto mlieko. Nové...
Ahojte,ak by ste mali zaujem,mam 2 neotvorene balenia France Lait Premium Comfort 2 (6-12m) - nam sa viac osvedcilo ako obycajne France Lait,lebo dcerka mala stale bolesti bruska,vyskusali sme aj ine,ale toto jej sadlo najviac. Pred mesiacom sme presli na kravske a 2 neotvorene balenia nam zostali. Predam vyhodne alebo vymenim za nieco,co by sa mi zislo. Paa

premium comfort - opravujem sa.