icon

France Lait - Premium care

syrik
28. jún 2015

Ahojte maminky, toto je nejaká novinka obohatená o prebiotika. Nemáte skúsenost S týmto mliekom? Ďakujem

syrik
autor
28. jún 2015

premium comfort - opravujem sa.

drobec87
4. aug 2015

Ahoj. Už som o ňom počula. A tiež rozmýšľam, či ho neskúsiť? Vy ste skúsili? Moja pije UM Babylove 1, ale nafukuje ju ☹

syrik
autor
4. aug 2015

@drobec87 Ahoj, stačila mi jedna pixla, už ho nechcem. Celkovo ma prvý krát táto firma sklamala. Mali sme obyčajnú 1, aj staršia pijavala 2,3... Mlieko perfektne, teraz máme antirefluxne, tiež dobre. Ale Z tohoto moju bolelo bruško, nafukovalo...Keď porovnas pixlu S obyčajnou jednotkou, jediný rozdiel je, že toto obsahuje O pomerne dosť laktózy viac...O prebiotikach na pixli ani chyru. Má chyby toto mlieko. Nové...

karolinka1991
12. nov 2017

Ahojte,ak by ste mali zaujem,mam 2 neotvorene balenia France Lait Premium Comfort 2 (6-12m) - nam sa viac osvedcilo ako obycajne France Lait,lebo dcerka mala stale bolesti bruska,vyskusali sme aj ine,ale toto jej sadlo najviac. Pred mesiacom sme presli na kravske a 2 neotvorene balenia nam zostali. Predam vyhodne alebo vymenim za nieco,co by sa mi zislo. Paa