Je nočné pitie mlieka príčinou denného nechutenstva?
16mesacny a mlieko um
Syn mi začal pot vnoci hrozne vela mlieka a cez den nechce absolútne nic jesť.Myslite ze je to tým ze ma otočený rezim?a naje sa v podstate vnoci?mam skusit to mlieko zrusit?nepomaha inak nič ani dudka ani voda 🙈som uz na prášky jednak sa nevyspim a za druhé cez den donho nedostanem nic max ovocie
Hm, môže byť, že to má otočené a keď je najedeny z mlieka, nechce jest normálne jedlo. Možno skúsiť par noci vytrpiet bez mlieka, cez deň ponúkať mlieko. Lebo 16m už mlieko V NOCI nepotrebuje. Cez deň ok, ale v noci nie.
@anonym_8e1cb4 on práveže cez den mlieko neje vôbec jedine klasicke kravske ked mu mixnem s bananom a tak inak umele nie ale vnoci aj kazdu hodinu sa budi
@anonym_8e1cb4 on práveže cez den mlieko neje vôbec jedine klasicke kravske ked mu mixnem s bananom a tak inak umele nie ale vnoci aj kazdu hodinu sa budi
@19misiatko93 no ved preto, lebo je najedeny z noci.
@19misiatko93 no ved preto, lebo je najedeny z noci.
@anonym_8e1cb4 chcela by som to dnes utnut🙈len mi je to take proti srsti lebo kedze on cez den nejedol zatiaľ nic len asi dva krat odhryzol z chlebíka bude chudak hladný 😒dam mu mlieko ked pojde spat a potom by som chcela az okolo pol noci ale u nas presne od cca osmej do tej polnoci je najviac kritické kedy každú hodinu chce papať
To má len nejaký blbý zvyk. Natiahni intervaly a postupne celé mlieko zruš.
To má len nejaký blbý zvyk. Natiahni intervaly a postupne celé mlieko zruš.
@januska12323 aj ja si myslím ale uz je to hrozne predtym ked cez den ako tak jedol tolko az nepil ale teraz je to hrozne ja nemôžem do neho dostať nič

Hm, môže byť, že to má otočené a keď je najedeny z mlieka, nechce jest normálne jedlo. Možno skúsiť par noci vytrpiet bez mlieka, cez deň ponúkať mlieko. Lebo 16m už mlieko V NOCI nepotrebuje. Cez deň ok, ale v noci nie.