Kde zoženiem predajné vzorky Nutrilonu?

sestina
1. júl 2014

Ahoj, nikde neviem kúpiť predajné vzorky Nutrilonu alebo Nutrilonu HA (počiatočné mlieka), hoci by ich mali mať v každej dobrej lekárni 🙂. Pri prvom dieťatku sa mi osvedčili najmä v prvých dňoch po sekcii kým nabehlo mliečko. Viete mi poradiť kde ich zohnať?

miriam_nutrilon
1. júl 2014

Dobry den sestina, lutujem, ale vzorky Nutrilon mliek uz nie su k dispozicii, v predaji. Mozete, v tomto pripade, ponuknut dietatku ako alternativu mlieko v mensom baleni Nutrilon, 350g, ktore je dostupne na trhu, aj v nasom e-shope www.hravo-zdravo.sk a bude pre vas urcite menej financne narocne ako kupa velkeho balenia Nutrilon 800g. Ale v kazdom pripade Vam zelam, aby sa Vam materske mliecko po porode spustilo co najskor, kedze je to to najlepsie, co mozete svojmu babatku dat. Majte sa pekne!
http://www.nutriklub.sk/products/view/nutrilon-...

gromkaver
1. júl 2014

rovnako zhanam vzorky UM, nakolko pri starsom synovy mi chodili domov automaticky a ja som mohla vyskusat, ktore mliecko mu bude vyhovovat a chutit. Teraz by som chcela uz odstavit mladsieho, ma 19m. a naucit ho na UM, skusali sme dve mliecka, z ktorym mi poskytli vzorku, ale nechcel ich ani na 10x a este chcem vyskusat nutrilon, ale tiez ma zarazilo, ze nie su vzorky, co je skoda, pretoze mliecko je dost drahe.....