Kedy prejde strava do materského mlieka?

zuza.m
2. mar 2012

neviem či je tu podobna tema ak je tak ma nasmerujte prosim.zaujimalo by ma že za aky čas prejde strava do MM a za aky čas sa to odzrkadli na babatku ??dnes nad ranom mala bolave bruško ,velmi plakala ,nič nepomahalo ,pocvičili sme s nožičkami poprdkala si a bolo lepšie,ale vobec neviem čo to mohlo sposobit,preto že sa vyhybam tym naduvacim veciam.akurat čo som si dala bolo mlieko asi tak o 18 hod a na obed omačka.do teras som sa mlieku vyhybala nakolko aj prvy syn mal na mlieko alergiu tak som sa aj bala aj pit.tak že od obeda to bolo asi tak 15hod a od večera asi 10hod mohlo to byt už črevach babetka alebo to trva dlhšie??dakujem.

lukaemma
2. mar 2012

Ahoj,mne moja doktorka povedala,že 6-7 až 8 hod.

ninan2
2. mar 2012

@zuza.m myslim si, zeby to mohlo byt tym mliekom... hlavne ak aj syn ma alergiu na neho. Skus si radsej davat sojove alebo ryzove mlieko... Manzel ma tiez tu alergiu takze ja kvoli dcerke uz mlieko nepijem, len obcas si davam do kavy, ale tam ho ide minimalne mnozstvo, a snazim sa to sojove hlavne teda pit. U dcerky zatial nastastie ziadna reakcia nebola. Ale treba davat pozor aj na soju, to je tiez velky alergen...

berusaa
2. mar 2012

aj ja malého kojím a tiež som musela vysadiť mlieko a mliečne výrobky,lebo začal mať hlieny v stolici tak že vraj je to tým...aj prvý syn mám intoleranciu na mlieko tak to vyzerá,že aj tento druhý syn ju bude mať...a už mu nedávam ani tie mliečne kaše od 4 mes.lebo z toho ho tiež bolelo bruško a vracal

jana776
2. mar 2012

@zuza.m ahoj, podla mna ten cas ze sa zobudila nad ranom mohol byt tak akurat na to odpoludnajsie mlieko. Moja mala reakciu niekedy uz po 5 hodinach a niekedy, ked som nieco zjedla poobede, tak az dalsi den doobeda. Ono to asi zalezi ako tebe stravi, kedy pije a ako tvrdy spanok ma medzi tym.

zuza.m
autor
3. mar 2012

včera som zjedla na obed rovnaku omačku a nebol žiadny problem.tak že by som ešte raz mala vyskušat to mlieko či to bolo tym alebo som nejako skombinovala stravu a ta jej ubližila.ja mlieko prave vobec nepotrebujem pila osm ho len preto že ho ,,musim,, koly vapniku.
len som potrebovala vediet kedy je najlepšie skušat take veci čo vadia ,ale asi to je rozne .tak dakujem