Kto má skúsenosti s mliečkom HAMI?

anita41
11. dec 2010

Chcela by som sa spitat na mliecko HAMI,doteras sme pily BEBU2 a chcela by som prejst na HAMI2.Vraveli mi ze je lepsia ako beba.My sme s Bebou boli spokojny len uz si myslim ze je velka a tolko mliecka uz nepije ze skusime nieco financne lacnejsie.

mimkaa10
11. dec 2010

ahoj, my sme prešli z dojčenia (po 13mesiacoch) hned na hami, je to perfektné mliečko, maximálna spokojnosť 🙂

lenka1smejka
12. dec 2010

Ja som daval malej Nutrilon ale kedze je drahy tak po 6 mesiacoch sme presli na hami a mala to z prvu nechcela ale zvykla si a super pijeme ho dodnes

zdenda86
12. dec 2010

ahoj my sme s hami prikrmovali asi od dvoch mesiacov a nemal problem. naopak po nutrilone ho bolelo brusko. nam ho odporucila doktorka a ked som skusala porovnat je chutovo najlepsie. vyskusaj mozno jej bude chutit a ak nie tak skus sunar ten tiez maju deti radi. 🙂

petruci6
12. dec 2010

ahoj,aj my sme dokrmovali prve 2 mes s tymto mlieckom, Sunar malu zapekal, Nutrilon mi vypluvala nechutil jej ale s Hami nemala ziadny problem 😉 inak su vraj strukturovo uplne rovnake co sa tyka nutrilonu,ale hami je lacnejsie a chutnejsie 😉

cerfaa
17. dec 2010

ahoj, my sme mali vselico, nic nevyhovovalo, potom sme sa ustalili na nutrilone, ale zarzu prestal stacit. teraz uz mesiac mame hami1, som uplne spokojna, aj malinka je spokojna, napapa sa, negrcka z toho ani ju nezapeka a navyse super cena 😉

mija777
17. dec 2010

Ahoj,my sme papali Nutrilon a asi 2tyzdne do zadu sme presli na Hami.Malej velmi chuti a sme spokojne obe,pretoze nieje ani take drahe 🙂

trimity68
17. dec 2010

🙂 ja som bola spokojna pili sme od narodenia 🙂

pink_lady
17. dec 2010

dobre mliecko 😉

vcielka81
20. dec 2010

my sme začali UM dávať od 2. mesiaca, dávali sme Nutrilon. nemali sme problém ani s grackaním, ani so stolicou a ani s kolikami. z finančných dôvodov som vyskúšala Hami, ale mne sa zdá byť dosť sladké a odsledovala som si, že ak som malému dávala Hami aj v noci, tak sa mi budil aj 2x za noc, čo pri Nutrilone nerobieval. Tak som sa vrátila k Nutrilonu a spinkáme pekne celú noc.

danca7
22. dec 2010

ja,ked som odstavila maleho v 13mes.,je vraj lepsie skor ako napr. v 2rokoch a musim suhlasit....zacala som davat bebu,ale ta sa mi zdala taka viac syta a tazsie mu travilo...presli sme na hami mliecko,ale len to klasicke bez prichute...my sme spokojny...odporucam

jespera
23. dec 2010

najprv som zacala s kasami Hami, kazda jedna chutila, a od 11 mesiaca aj mlieko Hami - teraz pijeme trojku, nebol nikdy problem, odporucam 🙂