Chcela by som sa spitat na mliecko HAMI,doteras sme pily BEBU2 a chcela by som prejst na HAMI2.Vraveli mi ze je lepsia ako beba.My sme s Bebou boli spokojny len uz si myslim ze je velka a tolko mliecka uz nepije ze skusime nieco financne lacnejsie.
Ja som daval malej Nutrilon ale kedze je drahy tak po 6 mesiacoch sme presli na hami a mala to z prvu nechcela ale zvykla si a super pijeme ho dodnes
ahoj my sme s hami prikrmovali asi od dvoch mesiacov a nemal problem. naopak po nutrilone ho bolelo brusko. nam ho odporucila doktorka a ked som skusala porovnat je chutovo najlepsie. vyskusaj mozno jej bude chutit a ak nie tak skus sunar ten tiez maju deti radi. 🙂
ahoj,aj my sme dokrmovali prve 2 mes s tymto mlieckom, Sunar malu zapekal, Nutrilon mi vypluvala nechutil jej ale s Hami nemala ziadny problem 😉 inak su vraj strukturovo uplne rovnake co sa tyka nutrilonu,ale hami je lacnejsie a chutnejsie 😉
ahoj, my sme mali vselico, nic nevyhovovalo, potom sme sa ustalili na nutrilone, ale zarzu prestal stacit. teraz uz mesiac mame hami1, som uplne spokojna, aj malinka je spokojna, napapa sa, negrcka z toho ani ju nezapeka a navyse super cena 😉
Ahoj,my sme papali Nutrilon a asi 2tyzdne do zadu sme presli na Hami.Malej velmi chuti a sme spokojne obe,pretoze nieje ani take drahe 🙂
🙂 ja som bola spokojna pili sme od narodenia 🙂
dobre mliecko 😉
my sme začali UM dávať od 2. mesiaca, dávali sme Nutrilon. nemali sme problém ani s grackaním, ani so stolicou a ani s kolikami. z finančných dôvodov som vyskúšala Hami, ale mne sa zdá byť dosť sladké a odsledovala som si, že ak som malému dávala Hami aj v noci, tak sa mi budil aj 2x za noc, čo pri Nutrilone nerobieval. Tak som sa vrátila k Nutrilonu a spinkáme pekne celú noc.
ja,ked som odstavila maleho v 13mes.,je vraj lepsie skor ako napr. v 2rokoch a musim suhlasit....zacala som davat bebu,ale ta sa mi zdala taka viac syta a tazsie mu travilo...presli sme na hami mliecko,ale len to klasicke bez prichute...my sme spokojny...odporucam
najprv som zacala s kasami Hami, kazda jedna chutila, a od 11 mesiaca aj mlieko Hami - teraz pijeme trojku, nebol nikdy problem, odporucam 🙂
ahoj, my sme prešli z dojčenia (po 13mesiacoch) hned na hami, je to perfektné mliečko, maximálna spokojnosť 🙂