Ktoré antirefluxné mlieko nerobí hrudky?
Dobrý deň,
prosím vás aké umelé ar mlieko proti refluxu nerobí hrudky. Vyskúšala som od Beby a strašne sa hrčia tie mlieka. Už som skúsala kadejako ho zarobiť, pri rôznej teplote a vždy sa zhrčí. Zatiaľ sa odsávam a zahusťujem nutritonom. Toto nám vyhovuje úplne skvele. Len mám problém že malinká má už 3 mesiace a pýta si viac a nestíham s mliečkom.
Aké máte skúsenosti s tymýto mliekami? Doktorka mi povedala že všetky tieto ar mlieka sú také hustejšie že to treba viac pretrepať ale skúšala som naozaj už aj viac pretrepať a stále sa mi tvoria hrudky.
@lucia0501 my sme sa presne takto trápili, tiež beba ar, nech sme robili čokoľvek tak boli hrudky - miešali sme vidličkou, po troške, milión spôsobov, proste boli hrudky. Až som sa naštvala a začala to shake-ovať ako drinky a bolo dobre😀 Vraj sa to nemá kvôli bublinkám, no naša nemala žiadne problémy a to už to tak robím asi pol roka
Mali sme Hipp AR a ten nehrudkoval, že vôbec a sme na Nutrilon AR a keď to premiešam lyžičkou tiež nehrudkuje 🙂 ale ak malej vyhovuje MM s nutritinom, tak teoreticky vieš siahnuť po akomkoľvek UM a tiež ho zahustiť nutritonom 🙂

Asi máš vadný kus lebo malý pil ar od 3m a hrudky sa robili len raz, kúpili sme druhu krabicu a už sa nerobili. Beba ar