Ktoré mlieko najviac zasýti?

bridgetjonesova
13. nov 2013

Poradte ktoré mlieko najviac zasyti. Mame 1 rocneho hladosa. Davame Hipp combiotic, ale asi nestaci. Poradte.

farmacka
13. nov 2013

rocnemu plnotucne kravske mlieko... 🙂

dadushe
13. nov 2013

Já teda nejsem příznivce kravského mléka, pokud není z opravdu kvalitních domácích zdrojů. Radši frčíme na jogurtech, tvarohu, acidku a spol... Co třeba zkusit udělat malému kaši, nechat zapít mlíčkem a dobrou🙂 U nás kaše fungovaly🙂

alena16
14. nov 2013

Ročného už žiadne mlieko nezasýti. Čo tak skúsiť nejaké jedlo?

niky21
14. nov 2013

Synovca (1 rok) som krmila slepaciou polievockou - precedenou ! Roztlacena ryza a stava z maska a pomlete masko,trosku maska resp. Potom klasika - jogurty.. Milacik,tie tvarohove lubi najviac 🙂 a co som bola prekvapená , spapal aj uplne do maka uvarenu mrkvicku pokrajanu na drobne kusky ( roztlacenu nelubi,preto to prekvapenie) Mlieko je uz len po jedle a pred spánkom,to rocnemu dietatu nestaci. Drzim palce,nech drobec lubi vsetko,co mu uvaris ;)

julka1979
14. nov 2013

Mi pijeme do teraz sunar a mame 27 mesiacov uz pomali

lucia006
15. nov 2013

Presne tuto otazku som chcela polozit ja ,tiez pije hiip combiotic ,cez den papa skoromvsetko uz teda co moze,tiez ma jeden rocik,ale vnoi vypijendva flasky a furt cce vecsiu davku tak ma napadlo ci mu nieje slabe ,ale asi to je blbost ved to je hiip 3ntakze by malo byt primerane kveku,ci? 😖

leanax
15. nov 2013

Ja mám 8,5 mesačného syna a tiež pije Hipp Combiotik 2 a v noci vstáva 3x... ☹ žeby tie Hipp-ky boli slabé? skúšala som mu zvýšiť dávku, ale to je jedno koľko vypije o tri hodiny je hore...

ustrachana
15. nov 2013

A co keby ste skusili do mlieka pridat kasu sunar urcenu priamo do flasky 🙂 moj maly ma 2 roky a velmi si to oblubil 🙂 inak niektore autorku otazky poucujete ako keby napisala: moj rocny pije iba mlieko a je hladny.....urcite jej syncek papa vsetko a riadne no bohuzial su deti, ktore si "aj" v roku pytaju pred spanim mlieko a niektore aj v noci, tak mozno aj toto je ten pripad.

567silvinka
15. nov 2013

od roka mozes davat prevarene plnotucne mlieko. ak ho to nezasiti na noc skus mu spravit redsiu klasicku kasu a uvidis ci mu to bude stacit. len mlieko mu stacit uz nebude kedze ma uz rok 😀

zaza218
15. nov 2013

Moja dcera sa tak budila v noci a to pila Nutrilon, ked mala 13 mesiacov tak sme ju dali do samostatnej izby a odvtedy spi celu noc. To iste sa nam stalo pri synovi, tiez ked isiel do vlastnej izby tak spi celu noc, dovtedy sa v noci budil aj 4-krat.

bzucka4
5. jan 2014

moj Kubko ma 8 mesiacov, pije Bebu. Okolo pol siedmej vecer mu urobim krupicu z Beby, zo styroch odmerok plus pridam vyzivu. vsetko to zje a potom este okolo pol deviatej vypije Bebu z piatich odmerok a potom sa zobudi o dve hodiny na to, ze je hladny a znova vypije Bebu zo styroch odmerok. teraz mu chcem dat kravske, zasyti ho?

ninah1486
18. nov 2021
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

nikdy som nekupovala mlieko podľa toho koľko zasíti ale aby mu chutilo a nevracal mi z neho, mala som sunar a určite ho odporúčam