Poradte ktoré mlieko najviac zasyti. Mame 1 rocneho hladosa. Davame Hipp combiotic, ale asi nestaci. Poradte.
Já teda nejsem příznivce kravského mléka, pokud není z opravdu kvalitních domácích zdrojů. Radši frčíme na jogurtech, tvarohu, acidku a spol... Co třeba zkusit udělat malému kaši, nechat zapít mlíčkem a dobrou🙂 U nás kaše fungovaly🙂
Ročného už žiadne mlieko nezasýti. Čo tak skúsiť nejaké jedlo?
Synovca (1 rok) som krmila slepaciou polievockou - precedenou ! Roztlacena ryza a stava z maska a pomlete masko,trosku maska resp. Potom klasika - jogurty.. Milacik,tie tvarohove lubi najviac 🙂 a co som bola prekvapená , spapal aj uplne do maka uvarenu mrkvicku pokrajanu na drobne kusky ( roztlacenu nelubi,preto to prekvapenie) Mlieko je uz len po jedle a pred spánkom,to rocnemu dietatu nestaci. Drzim palce,nech drobec lubi vsetko,co mu uvaris ;)
Mi pijeme do teraz sunar a mame 27 mesiacov uz pomali
Presne tuto otazku som chcela polozit ja ,tiez pije hiip combiotic ,cez den papa skoromvsetko uz teda co moze,tiez ma jeden rocik,ale vnoi vypijendva flasky a furt cce vecsiu davku tak ma napadlo ci mu nieje slabe ,ale asi to je blbost ved to je hiip 3ntakze by malo byt primerane kveku,ci? 😖
Ja mám 8,5 mesačného syna a tiež pije Hipp Combiotik 2 a v noci vstáva 3x... ☹ žeby tie Hipp-ky boli slabé? skúšala som mu zvýšiť dávku, ale to je jedno koľko vypije o tri hodiny je hore...
A co keby ste skusili do mlieka pridat kasu sunar urcenu priamo do flasky 🙂 moj maly ma 2 roky a velmi si to oblubil 🙂 inak niektore autorku otazky poucujete ako keby napisala: moj rocny pije iba mlieko a je hladny.....urcite jej syncek papa vsetko a riadne no bohuzial su deti, ktore si "aj" v roku pytaju pred spanim mlieko a niektore aj v noci, tak mozno aj toto je ten pripad.
od roka mozes davat prevarene plnotucne mlieko. ak ho to nezasiti na noc skus mu spravit redsiu klasicku kasu a uvidis ci mu to bude stacit. len mlieko mu stacit uz nebude kedze ma uz rok 😀
Moja dcera sa tak budila v noci a to pila Nutrilon, ked mala 13 mesiacov tak sme ju dali do samostatnej izby a odvtedy spi celu noc. To iste sa nam stalo pri synovi, tiez ked isiel do vlastnej izby tak spi celu noc, dovtedy sa v noci budil aj 4-krat.
moj Kubko ma 8 mesiacov, pije Bebu. Okolo pol siedmej vecer mu urobim krupicu z Beby, zo styroch odmerok plus pridam vyzivu. vsetko to zje a potom este okolo pol deviatej vypije Bebu z piatich odmerok a potom sa zobudi o dve hodiny na to, ze je hladny a znova vypije Bebu zo styroch odmerok. teraz mu chcem dat kravske, zasyti ho?
nikdy som nekupovala mlieko podľa toho koľko zasíti ale aby mu chutilo a nevracal mi z neho, mala som sunar a určite ho odporúčam
rocnemu plnotucne kravske mlieko... 🙂