icon

Môže bábätku uškodiť mliečko Babylove?

katrena23
23. jún 2013

Zenusky ahojte, urcite viete, ze v predajniach existuje kopec umelych mliecok pre babatka, od nutrilonu, cez sunar az po vselico mozne ... Ja som mojej 3.mesacnej dcerke zacala davat babylove 1, velmi jej chuti, pravidelne kaka, odgrgne si jedna radost, takmer ani negrcka ... nemam s nim ziaden problem. Lekarka nam sice odporucala Nurilon HA, ale zname mi vraveli, ze mi ho neodporucaju lebo z neho babatka dost zapeka, ze mam skusit to Babylove a ze budem velmi spokojna. A som, naozaj, ale neuskodim tym mlieckom babatku? Musi alebo nemusi sa stale davat na zaciatku ten Nutrilon HA ?

Strana
z2
zuzana172
24. jún 2013

Aj ja mam velmi dobru skusenost, ked u nas otvorili DM tak sme kupovali uz len babylove kasicky,lebo od 11mesiacov som malej uz davala obycajne kravske mlieko a teraz mam 4 mesacnu dcerku na zaciatku som jej davala bebu ako v porodnici, po dvoch dnoch som prestala, lebo bola nepokojna a trocha placliva, tak som jej zacala davat nutrilon a po nom bola rychlo znova hladna, tak som zacala davat babylove, a mala som to urobit hned na zaciatku, poriesilo to vsetko co nas trapilo 😎 ... A pre porovnanie: babylove 600g za 5,19€ a nutrilon 800g za 15€ pri prepocte na jednotkovu cenu 1kg babylove je za 8,65€ a 1 kg nutrilonu je za 18,75€, tak nie je o com..... Ak si porovnate zlozenie tak je takmer rovnake a nechce sa mi verit, ze by nemci davali svojim detom nekvalitne mliecko. Raz sme nasli na nete hodnotenie UM a na 1.mieste bola Beba a na 2. mieste sucasne Nutrilon a Babylove. Ale ..... reklama na nutrilon,bebu,humenu ... tiez nieco stoji ... a kto uz videl reklamu na babylove? 😀 .... kazde dieta je ine, treba si ho vyskusat

lenka1989
10. júl 2013

ahoj moja dcerka ma 5 tyzdnov a mali sme bebu nurilon a stale ju boli brusko . Ja ju dokrmujem a chcela by som to mliecko z dm ale neviem ktore a moze vadit ze sme s manzelmi alergici na roztoce a koli tomu nam doktorka pisala hypoalergenne a mozem mliecko zmenit hned naraz

Strana
z2