Môže piť dvojročné dieťa UM jednotku?

29. apr 2021

1 tka ma najlepsie zlozenie najvyssi obsah vutaminou

hailey1
29. apr 2021

Ublizit neublizi, ale ma to svoj dovod, preco je to odstupnovane.

anjelicek26
29. apr 2021

Normy a prisne, veeelmi prisne zlozenie kontrolovane je len v mlieke 1ke... rozstiepena bielkovina, vysoky podiel vitaminov a zeleza. Toto mlieko moze dieta pit do troch rokov. To, ze nam vyrobca hovori 6+,10+, 1+ len ukazuje, ze odvtedy dieta MOZE prejst na toto mlieko, nie, ze musi... ked si vsimnes zlozenie, tak mliecny cukor je tam casto uz nahradeny klasickym, su tam aromy, menej zeleza, cisto susene kravske mlieko a podobne... je to pre vyrobcu omnoho lacnejsie a plati "cim skor tym lepsie" pre neho, lebo tam ma vyssiu vyrobnu marzu. Pokial dietatko vyvazene papa a po roku ma to mlieko klasika len pred spanim a rano po zobudenim, tak je ta jednotka ideal... materske je predsa tiez stale take iste, urcite sa nezmeni pritomnost laktozy ci pomer bielkovin (ano, ked je najeka choroba v okoli, tak aj protilatky).

autor
29. apr 2021

@anjelicek26 a ktore mliecko jednotka by bolo najlepsie?

anjelicek26
29. apr 2021

To, ktore vam najlepsie sadne? Kazde dietatko ma ine travenie, takze tazko radit, co sadne jednej, nemusi druhej, Hipp a babylove su take redsie, ale chutne, beba a bebyvita take hustejsie, france lait a nutrilon taky stredny, chutovo minimalne, ale predsalen rozdiely, treba odskusat, vacsina ma to mlieko od miminka to iste a proste nemeni.

amelie2017
29. apr 2021

Jasne, ze moze. Nasa dcera pila jednotku do skoro 2 rokov. Ale 1 skoro nikdy nemali v obchodoch, tak sme raz dali dvojku a u tej ostala az do 3 rokov, kym neprestala pit um. Trojku sme vyskusali, ale strasne ju z toho zapieklo, tak sme ostali pri 2.

sunshine_18
29. apr 2021

Sunar podľa mňa alebo kendamil