Môžem moje mlieko zahusťovať Nutritonom a dokrmovať Bebou Ar?

andrema
5. aug 2012

Ahojte, ide mi o to,ze vyrobca nutritonu je nutrilon, tak ze ci sa to nebiju ti vyrobcovia, ked dam Nutriton a Bebu. Moja mala ma skryty reflux a mliecko si odsavam,pretoze na prsniku velmi netaha. No musim ho zahustovat. nutrilon som skusala AR,ale bola velmi nekludna, tam som vymenila za Bebu a stale je nekludna, moze to byt tym,ze zahustujem Nutritonom a nedavam mlieko Nutrilon,ale Bebu?

soporova
5. aug 2012

Ja dávam mojim dvojkám Bebu Ha a zahustujem Nutritonom, AR Nutrilon aj Beba AR im robila zle, túto kombináciu máme na odporúčanie lekárky a s refluxom máme od vtedy pokoj, tiež som najprv odsávala, ale mliečko po dvoch mesiacoch odišlo, lekárka mi však povedala, že môže robiť problém aj ,,miešanie,, mliek, t.j. materské a beba, keď tak aspoň mať odsaté a pri jednom papaní dať iba materské a pri druhom si odsať a keď nie je dostatočná dávka odložiť na ďalšie papanie a krmiť iba bebou.

bianca
5. aug 2012

jasne ze mozes.Vobec nezalezi na znacke.A nekludna nebude len koli mlieku ale koli refluxu.Ti nikto nevysvetlil co reflux je?Tebe by tiez bolo na prd keby ta zzierala zaludocna kyselina.Skor by som ale davala Bebu HA a aj tu zahustovala nutritonom ako AR

strapco13
5. aug 2012

@adrema ..skryty reflux nie je dovod na odsavanie a dokrmovanie, stav sa da riesit aj inak..upravou dojcenia ...cize ak by si chcela dojcit, skontaktuj sa osobne s laktacnou poradkynou www.mamila.sk
a k otazke, ano mozes miesat

zmrzlinkams
6. aug 2012

Ny sme mali tiež tento problem a ja som nutriton davala do mliečka Hami 🙂 a nedavala som ani tolko kolko tam bolo pisane davala som menej a stačilo a davala som to necele 2 mesiace potom sa to upravilo trošku a už sme začinali s prikrmami - mne to mala začala robiť ked sa davalo už vyšie množstvo mliečka asi tak medzi 3-5 mesiacom.
ak je mala stale nekludna tak to može byť skor mliečkom ako niečim inym - my sme najprv davali sunar a ten nám vobec nesadol a ked sme prešli na Hami tak do dnes ho davam 🙂 .
Ak dojčiš tak nutriton sa može použiť aj pri dojčeny čo je možno lepšie - iba si odstrekneš na lyžičku a zmiešaš to s nutritonom a dáš babu a potom nakojiš alebo počas kojenia urobiš čo bude lepšie pre teba len nech to dobre zapije alebo injekciou dáš čo by bolo rozumnejšie a šikovnejšie - ak kojiš nemusiš koli tomu že máš davať nutriton kupovať UM ale ak davaš UM tak musiš zistiť ty sama ktorej mliečko malej najlepšie sadne podla chovania malej.
držte sa 🙂