icon

Najlepšie mlieko pre novorodenca so sklonom k grckaniu

23. okt 2025

Utorok sa mi narodila dcérka. Sme ešte v nemocnici.
Kojenie ešte sa nerozbehlo,preto dostáva umelé mlieko.
Beba . 20ml . Ale bábätko stále grcka po jedle.
Aké mlieko jej dať?

anonym_71bd08
23. okt 2025

@anonym_autor toto jedine konzultovať s pediatrickou potom. Ak má reflux sú na to mlieka. Je rozdiel že jej vyjde mliečko a vraca. Ale to všetko s dr. poriešite.
Ja som robila zmeny v mlieku sama a dnes to ľutujem. Doktorka má veľa skúseností. Držím palce mamina 🫶

anonym_bc12c1
23. okt 2025

Si v nemocnici = opytat sa lekarov? A rezimove opatrenia, vyvysena poloha atd

autor
23. okt 2025
@anonym_bc12c1

Si v nemocnici = opytat sa lekarov? A rezimove opatrenia, vyvysena poloha atd

@anonym_bc12c1 bola som sa pýtať. A len sa pozerajú na mňa.

anonym_71bd08
23. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor no veď preto vám píšem že pediatricka. Nám tiež v nemocnici k mlieku nepovedali ani prd.

autor
23. okt 2025
@anonym_71bd08

@anonym_autor no veď preto vám píšem že pediatricka. Nám tiež v nemocnici k mlieku nepovedali ani prd.

@anonym_71bd08 ale len pondelok ideme :/ dovtedy čo mám robiť? :(

svetlonos
23. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor
zacni odsavat mlieko a rozbehne sa ti paradne, uvidis. Mne to pomohlo nedmierne a rychlo. Druhy syn mal reflux a tiez stale takto hrckal a do 4 mediacov fakt vyvrazil aj vsetko az tsk zp z jrho vyprsklo. Hnrd potom sa usmial a bolo. Robol to aj pri mm. Nrboj, niektore babetka to tak maju. Vela rafosti z babenka ti prajem 🙂❤️

esther100
24. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor akože chces povedať ,že pediater v nemocnici na teba len pozeral?to si kde rodila?

pribinak
24. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor tlačiť na lekárov aby dcérku riešili. Je vizita tak sa postav a ako matka povedz moje dieťa ma problém, ste lekári, riešte to. A skúšaj dojčiť

anonym_80c5c1
24. okt 2025

@anonym_autor Ak by sa dojčenie ešte nerozbehlo alebo by tam bol nejaký iný problém,do návštevy pediatra zatiaľ pokračuj tou značkou UM,ktoré jej dávajú v pôrodnici.

anonym_ecb437
24. okt 2025

Grckanie samotne o sebe nie je problem, kym dieta prosperuje. Nas syn mal reflux, preslo to, az ked zacal sam chodit, takze ani prikrmy nepomohli, ale kedze maly priberal, lekar neodporucal ani zahustovat materske mlieko, ani davat antirefluxne mlieka. Ano, bola som z toho niekedy dost na prasky, ale prezili sme. A ja sama som nechcela experimentovat s mliekami.

maryetta
24. okt 2025

Moj prvy syn grcal pol roka po kazdom dojceni.
Druha dcera kusok menej. Dalsi syn nie ze grcal alw jemu aj cez nos islo mlieko von.
Kazdopadne ak aj prikladas prsnik par dnovemu babatku staci malicko.
A ak aj aspon trosku vytiahne z prsnika a este aj umele. Tak proste "prebytok" ide von.

anonym_19df23
24. okt 2025
@anonym_71bd08

@anonym_autor toto jedine konzultovať s pediatrickou potom. Ak má reflux sú na to mlieka. Je rozdiel že jej vyjde mliečko a vraca. Ale to všetko s dr. poriešite.
Ja som robila zmeny v mlieku sama a dnes to ľutujem. Doktorka má veľa skúseností. Držím palce mamina 🫶

@anonym_71bd08 napriklad nam k tomu pediatricka nepovie nic, neporadi nic.. oni su uplne kojo, cize ak nekojis, je to tvoj problem, pories si to sam..

anonym_55d0b0
24. okt 2025

Mliecko sa ešte môže rozbehnúť. Prikladaj bábätko aj keď máš pocit, že nič nejde.

anonym_71bd08
24. okt 2025
@anonym_19df23

@anonym_71bd08 napriklad nam k tomu pediatricka nepovie nic, neporadi nic.. oni su uplne kojo, cize ak nekojis, je to tvoj problem, pories si to sam..

@anonym_19df23 no mňa sa pýtala aké mlieko dávam koľko kedy všetko aj to znacila do dokumentácie . Keď je dieťa že mu nič neni jasné že to rieši rodič to je len o preferencií značky ale určite bude lekára zaujímať nejaký problém