Odmietanie umelého mlieka pri prikrmovaní

evastejskalova
29. nov 2013

Ahojte mamicky. Potrebovala by som poradit. Mam trojmesacnu dcerku. Doteraz bola plne dojcena. Ale mala som vazne zdravotne problemi a mliecko mi doslova za noc uplne zmizlo. Podarilo sa nam ho obnovit, tak.ze som stale malu prikladala. Bolo to narocne, ale mliecko sa nakoniec obnovilo. Ibaze teraz ho mam dost malicko. Boli sme na poradni a zistili sme ze dcerka mi za mesiac pribrala iba pol kila. Pani doktorka nam povedala ze mam zacat prikrmovat. Tak sme kupili Bebu. Lenze nasa dcerka ju odmieta...cez flasu nechce pit, skusali sme aj cievku, aj lyzicku. Ona place, vypluva nam to. Je to velky boj nieco do nej dostat. Prikrmujem tri krat za den a to tak ze najskor nakojim a potom dame UM. Skusali sme aj Nutrilon, ale je to vzdy rovnaka reakcia. Viete mi poradit co mam robit....alebo ako by som mohla zvysit produkciu mliecka. Dakujem za rady 😉

saska.t
29. nov 2013
ichbinich
29. nov 2013

@evastejskalova:
-kup si caj pre dojciace matky
-kup si homeopatika na tvorbu mliecka
-prikladaj kazde dve hodiny
-zabudni na prezitky typu slabe mliecko
-zabudni na taulky, ak dcerka pribera, aj ked pomaly
-urcite nevaz a nestresuj sa
-nezabudaj, mlieko sa tvori v hlave
-ked na teba bude lekarka dalej tlacit aj napriek tomu, ze dcerka pribera a prospieva. zmen ju
-ochutnaj to um, a potom dcerku pochopis 😉
- a urcite si precitaj tu stranku, co ti dala @saska.t link
Vsetko dobre!

evastejskalova
autor
29. nov 2013

Mamicky dakujem za rady. Laktacna poradkyna uz bola aj u nas doma. Vyskusame vsetko len aby som dojcila. Ja by som ju ani neprikrmovala, len vecer som uz mala maalinko mliecka a to mi dcerka plakala od hladu. ano viem UM chuti stradne 😉 tak mi drzte palce, aby sme to prekonali.

asocial
29. nov 2013

@evastejskalova evka, ja som niekolko mesiacov mala kojenie ako vecerny program...casto od 7 do 10 bol maly stale pricucnuty..z vlastnej skusenosti ti poviem...ze to prejde...inak pol kila je ok...ziadna panika

cicamica1980
30. nov 2013
Používateľ cicamica1980 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od cicamica1980.

ak nerozbehnes to mm na 100perc, tak skus dokrmovat na cievke ale hned od zaciatku kojenia. babatku pojde do pusy zmes mm a um a mozno to bude akceptovat.