Ohrev Nutrilonu pre novorodenca
Ahojte zas idem s otázočkou ohľadom nutrilonu. Máme novorodenca a zarábam mliečko pomocou ohrievačky. Používam dojčenskú vodu zlatíčko, ktorú už netreba prevarat. Je potrebné aby voda vo fľaši z ohrievačky dosiahla najskôr teplotu 40 stupňov? Alebo stačí ohriať na vhodnú teplotu na kŕmenie? Vopred ďakujem za odpoveď
@veronika2025 ja som vzdy prevarila vodu dojcensku...ved ako dlho je zabalena taka voda plus v akých podmienokach v horúčavách nie raz v kamione plasty atd...takze som si prevarila vodu dala.do termosky a druhu cast som.si naliala.trosku do flasky.a.zmiesala.som.studenu z.flasky a z termosky tak sme fungovali aby som.dlho nemusela cakat kym vychladi prevarena voda.....ale vzdy som.mala.prevarenu vodu ci ja pitie cistu alebo do mlieka urcite do.roka
Novorodencovi určite preváraj
ja zas nepravaram, ale otvorenu flasu mam max 24h, potom otvaram novu. a ohvieram v ohrievacke ako ty, na tych 37-40 stupnov
Ziadnu dojcensku vodu som neprevarala. Otvorena bola kym sa nevypila. Naliala som do flasky, zapla ohrievac, ked bola flasa tepla vypla som, nasypala mlieko, zamiesala a skusila na zapastie. Pripadne schladila pod vodou. Ja nechapem co si tu potrebujete dokazovat a komplikovat si vsetko.
No, ono treba ohriať tak, aby si vedela rozmiešať mlieko, to 30 st som si není istá aj tak hrkanim sa ochladí a radšej dupnúť od studenú vodu a nerozmiesat mlieko a maličkým deťom trvať vodu, hocijakú
Neprevarala som. Ohriala a bolo. Na linke bola kym sa neminula. Zas ju tam nebudes mat tyzden. Tusim prvy tyzden alebo dva som prevarala vodu ale obycajnu. Lebo som nevedela ze mam davat dojcensku. Maly je v pohode, stastny a spokojny. Koliky sme mali tak ci tak.
U nas musi ist do ohrievavky voda prakticky vriaca a Ono to potom schladi a drzi 10 hod.

No k tomuto neporadim,ale mne lekárka povedala na poradni,že treba pretvárať,že už mali problémy s trávením bábätká ,tak prevaram každú vodu.