icon

Ohrev Nutrilonu pre novorodenca

veronika2025
11. aug 2025

Ahojte zas idem s otázočkou ohľadom nutrilonu. Máme novorodenca a zarábam mliečko pomocou ohrievačky. Používam dojčenskú vodu zlatíčko, ktorú už netreba prevarat. Je potrebné aby voda vo fľaši z ohrievačky dosiahla najskôr teplotu 40 stupňov? Alebo stačí ohriať na vhodnú teplotu na kŕmenie? Vopred ďakujem za odpoveď

anonym_cecb23
11. aug 2025

No k tomuto neporadim,ale mne lekárka povedala na poradni,že treba pretvárať,že už mali problémy s trávením bábätká ,tak prevaram každú vodu.

zuzkaa1991
11. aug 2025

@veronika2025 ja som vzdy prevarila vodu dojcensku...ved ako dlho je zabalena taka voda plus v akých podmienokach v horúčavách nie raz v kamione plasty atd...takze som si prevarila vodu dala.do termosky a druhu cast som.si naliala.trosku do flasky.a.zmiesala.som.studenu z.flasky a z termosky tak sme fungovali aby som.dlho nemusela cakat kym vychladi prevarena voda.....ale vzdy som.mala.prevarenu vodu ci ja pitie cistu alebo do mlieka urcite do.roka

anonym_c814c9
11. aug 2025

Novorodencovi určite preváraj

babushkaem
11. aug 2025

ja zas nepravaram, ale otvorenu flasu mam max 24h, potom otvaram novu. a ohvieram v ohrievacke ako ty, na tych 37-40 stupnov

anonym_91be9c
11. aug 2025

Ziadnu dojcensku vodu som neprevarala. Otvorena bola kym sa nevypila. Naliala som do flasky, zapla ohrievac, ked bola flasa tepla vypla som, nasypala mlieko, zamiesala a skusila na zapastie. Pripadne schladila pod vodou. Ja nechapem co si tu potrebujete dokazovat a komplikovat si vsetko.

danielahamar
11. aug 2025

No, ono treba ohriať tak, aby si vedela rozmiešať mlieko, to 30 st som si není istá aj tak hrkanim sa ochladí a radšej dupnúť od studenú vodu a nerozmiesat mlieko a maličkým deťom trvať vodu, hocijakú

anonym_ac7a77
11. aug 2025

Neprevarala som. Ohriala a bolo. Na linke bola kym sa neminula. Zas ju tam nebudes mat tyzden. Tusim prvy tyzden alebo dva som prevarala vodu ale obycajnu. Lebo som nevedela ze mam davat dojcensku. Maly je v pohode, stastny a spokojny. Koliky sme mali tak ci tak.

kiki68
11. aug 2025

U nas musi ist do ohrievavky voda prakticky vriaca a Ono to potom schladi a drzi 10 hod.