Pokračovacie mliečko Beba 2

klh013
25. apr 2014

Ahojte mamičky, chcela by som sa s vami poradiť a spýtať sa na vaše skúsenosti. Malinký bude mať už pol roka a doktorka mi hovorila aby som mu od pol roka začala dávať to pokračujúce mliečko- BEBU 2ku, tak sa chcem spýtať, či mu to mám proste len tak zo dňa na deň vymeniť za jednotku, alebo len skúsiť mu dať 2ku a potom dať ešte 1tku alebo ako.
A ešte by som rada vedela, či sa vám stalo, že po to ako ste prešli na pokračujúce mliečko, či vaše bábo nezapieklo.
Ďakujem za odpovede, je to naše prvé tak sa račej poradím 🙂

27aduska
25. apr 2014

Ano Beba2 sa dava od pol roka, my ju mame, neni na nej nic extra len obsahuje vsetkeho viac, je silnejsie, nezapieklo nas nemali sme ani problem s papanim, urcite su si chutovo podobne😉) 1.tka aj 2.ka. Urcite to nestriedaj raz to potom zas to predosle, ked uz prejdes na dvojku k jednotke sa nevracaj tak mi bolo odporucane od lekara. Od pol roka by uz malo mat silnejsie mliecko, my sme s nim zacali v 5.tich mesiacoch 🙂) cokolvek ak treba kludne sa pytaj;)

wink5
28. apr 2014

Ahojte, ja mam syna od narodenia na Bebe. V pol roku sme presli na Beba 2, presne tak ako pises, len tak zo dna na den :D Jednoducho dopapajte krabicu jednotky, ktoru mate a dalsiu uz kup dvojku a pokracujte dalej. Moj syn si ziadny rozdiel nevsimol, nezapieklo ho, ani sme nemali ziadne problemi. Mliecko je akoby malinko hustejsie, obsahuje vsetko, co tvoje babatko v tomto veku potrebuje. Syn uz ma 22 mesiacov a este stale vecer pijeme Bebu4. Je to urcite drahsie ako kupovat kravske mlieko, ale ma to aj svoje vyhody. Este nebol nikdy chory a to sme vela medzi detickami. Do dvoch rokov urcite zostaneme na Bebe.

semancikova
22. mar 2015

Dobrý deň chcem sa opýtať dcerka bude mať 25teho 6mesiacov mozem začať bebou2.?ďakujem