Poradíte ohľadom pitia Nutrilonu Anti Colics?

danula456
23. feb 2015

Ahojte. Mam trojtyzdnoveho chlapceka, sme ma umelom mliecku Nutrilon anti colics asi treti den. Snazim sa mu davat 80 ml kazde tri hodiny. nie je to vela, aby to naraz vypil? V poslednych dnoch po napapani ma velke krce, zvija sa od bolesti, ocervenie v tvaricke, nejde ho ukludnit. Denne naspi tak tri hodiny, ma neklud. Kazdy den ma hnacku. Davam aj espumisan do mliecka, no nepomaha. Myslite si ze to moze byt tymto mlieckom? Citala som ze Nutrilom Comfort by mohol byt lepsi. Ako si mam poradit aby som mu pomohla? Mam mu davat aj cajik? Vopred dakujem za poradenie.

jjanulkaa3
23. feb 2015

Ahoj, pokial to mliecko nevygrcka tak by to nemalo byt pre neho vela moja sice v tomto veku papala menej ale to je individualne. Na bolest bruska skus pupik krem a jemne masirovat brusko plus davat mu nozicky tak ku brusku s ohnutymi kolienkami k brusku a spat k brusku a spat a tak chvilku pocvicit aby sa lahsie odplynil a ak ani to nepomaha takrektalnu trubicku vtedy tiez sa babatko dobre vyprdka len nepouzivat casto. Ohladom cajiku mozes len teraz ked ma hnacku rafsej davaj vodicku ak ti tu nepije tak ten cajik...s nutrilonom anticolics nemam osobnu skusenost mi sme boli na normalnom nutrilone takze v tomto poradit neviem, popripade sa porad s pediatrom. Drzim prsty nech to zvladnete

ivet1371
23. feb 2015

Skus dávať menej a dobry je ten nový nutrilon profutura strieborny a davaj probiotika bio gaja.a čaj nie len kojenecku vodu

pemizb
23. feb 2015

Skus kupit antikolik flasu. Nam pomohla browns flasa....ale sklenu kup ked tak, alebo avent, tu mozes aj umelohmotnu. My sme neboli spokojni s nutrilonom....menili sme mlieko...a malemu veeelmi pomohlo aj to, ked som si jeho chrbat oprela o moju hrud a skrcila som mu nozicky a tak som ho nosila.....ruku pod zadocek.....to mu uvolni brusko. Neviem aku hnacku ma...to by si mala asi ukazat pediatrovi.

alizabka
23. feb 2015

Ahoj, my sme zacali pouzivat Nutrilon Anticolics pretoze nam normalny Nutrilon nerobil dobre na brusko. Ked sme malému dali normalny Nutrilon tak do cca 15-30 minut dostal krce a zacal velmi plakat. Ale hned ako sme mu zacali davat Anticolics, tak bolesti bruska ustupili, maly sa napapal a bol spokojny. Ak sa potreboval vyprdkat, tak sme ho zacali nosit tak, ze sme mu chrbatik opreli o nas a skrcili sme mu nozky k brusku.
Nutrilon Comfort je skor pre deticky, ktore maju problem s kakanim, ak sa nemylim. Mal by zmakcovat stolicu a ty pises, ze vas maly ma hnacky.
Ja by som na tvojom mieste skusila malého problemy skonzultovat s pediatrom. Moze vam poradit ohladom prehanania, aj ohladom probiotik, aj co sa mlieka tyka. Mozno potrebuje zmenit znacku uplne a mozno je problem niekde uplne inde.
Ak vypije cajik, alebo vodicku, kludne mu ju daj. Ak ma hnacku, tak aspon bude hydratovany.

simca663
29. mar 2015
Používateľ simca663 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od simca663.

skús mu dávaj čajík aj kvapky coliprev mu pridávaj do mlieka - tie sme používali aj my a môžem odporučiť. Nám pomohli.

domca3333
27. apr 2015
Používateľ domca3333 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od domca3333.

Skús mu pridať coliprev kvapky. Tie su proti bolesti bruska aj hnacke. Dufam, ze coskoro vam bude lepsie.