Prechod na lacnejšie umelé mlieko
Ahojte , dcéra má už 7 mesiacov. Od narodenia papa Nutrílon Profutura Duobiotik. Stále sme na 1tke. Zvažujem už na prechod č.2. ale …
toto mlieko je najdrahsie na trhu, preto zvažujem nejakú ekonomickejšiu variantu. Aktuálne pije 210ml 4x do dňa a prikrmy nič moc čiže naozaj to ide do peňazí . Viete mi odporučiť niečo dobre a podobne tomu čo pije ? Samozrejeme že už číslo 2. Nech je to niečo podobne nutrične aj výživovo . Pri nutrilone by som asi chcela ostať, len majú viac typov 🧐
ďakujem
@smejkuskaa mne pijú obe deti nutrilon profutura. Starsi ma 2roky a 5 mesiacpv a stale ho pije a mala ma 8 mesiacov a tej som hned od zaciatku davala toto mliecko. Ja by som nemenila. Je drahe, ale kvalitne, ma velmi vela vitaminov. Takto ked starsi ma obdobie ze vymysla s jedlom, tak mam istotu, ze aspon z vecerneho mlieka, ktore stale pije dostane vitaminy. Treba kupovat 6 balenia z eshopov lekarni, vtedy ta cena nie je taka strasna napr. 2ka 6ks 123,90€ tym padom vychadza 20,65€ jedno balenie.
Ale samozrejme je to na Vas, niekto dava detom aj UM z DMky. Ja si radsej priplatim a mam kvalitne mlieko. Nebojte sa, cochvila bude pit stale menej a menej toho mliecka
@zuzkafreluck áno eshopky mám už napozerané za tých pár mesiacov a pod 20€/ks som sa ešte nedostala a ani som nikde nenašla nejakú špeci zľavu . Číslo 2 si od kedy dávala ? Dcéra stále pije 1.
@smejkuskaa od 6 mesiacov, ako pise na obale

Ja som dcére dávala iba večer, inak som dojčila. Najprv som jej dávala Nutrilon Profutura (ak si dobre pamätám tak prvých 10 mesiacov), neskôr sme prešli na klasický Nutrilon.