Prechod z Nutrilonu 3 na Nutrilon Alergy care 2

petko8888
29. máj 2013

zistili nam alergiu na kravske mlieko,no syn odmieta pit alergy care2,doposial pil nutrilon3,neviete poradit ako ho to naucit???

matkamirko
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
blavacka
29. máj 2013

@petko8888 skus mu ho trosku dosladit, bud hroznovym cukrom, alebo ja som davala malu lyzicku bananovej alebo marhulovej instantnej kase, ktora sa rozpusta v mlieku, aby to bola sladsia chut, lebo allergy care je dost horky...

mimikas
29. máj 2013

@petko8888 moj maly isiel tiez z Nutrilonu 3 na alergycare 2, nie je tym vemi nadseny a dost bojoval proti mlieku ale zvykol si, treba sa ale pripravit ze nezasiti az tak ako Klasicky Nutrilon 3, u nas fungovalo to ze sme mu dali cumel a zabavili ho hrackou a potom narychlo len vymenili cumel za flasu. Neviem aku velku mate alergiu ale mozno by pomohol keby ste mlieko najprv miesali tak ze pol davku z klasickeho a pol z Alergy a postupne to menili az by dostaval len ten AC a nebol by to taky chutovy sok. Pripadne aj mlieko osladit ale to by som brala len ako poslednu moznost, mozno pridat trosku ryzovo ovocnej kase nemliecnej, Hami taku urcite ma.
@matkamirko

sheronka
6. jún 2013

@petko8888 Ahoj. Prosim ta ako zistlili malemu ze ma alergiu? Aj sa mu to nejako predtym prejavilo?

petko8888
autor
10. jún 2013

@sheronka cely sa vyhadzal isli sme s nim na 5 dni do nemocnice a za 2 tyzdne zavolali vysledky

marlenka75
11. jún 2013

@sheronka Moja malá sa vyhádzala, bola stále nafúknutá, zvracala, striedali sa jej hnačky so zácpou.To máte ešte dobré z Nutrilonu na Alergy Care, nám to nepomohlo a museli sme prejsť na Neocate - to je iný humus ☹ Ale teraz sme už ok.