icon

Prečo deväťmesačné dieťa odmieta umelé mlieko?

29. aug 2025

Preco 9mesacne diwta odmieta UM ? stale mi vypil po 150-180ml teraz mi vypije len 100.. prikrmy papa zje vsetko ale z mliekom ma problem

anonym_0258ef
29. aug 2025

Aj mne zacal odmietat mlieko. Ale ked zje prikrm tak z toho nerobim nejaku vedu. Rano a vecer vypije svoju davku. Cez den ako kedy. Ale tak tiez max 100.

kacena4
29. aug 2025

mne syn nepil mlieko od 7 mesiaca total odmietacka a dnes ma cez 20 a mlieko a mliecne do seba neda absolutne. zije funguje. bud rada ze vypije aspon nieco a ked je na prikrmoch tak to kompenzuj nie je problem drzim palceky

anonym_7635d9
29. aug 2025

@anonym_autor moje v 9m prestalo piť úplne, pediatria povedal že prechodne sa zhnusilo mlieko, nuž prešlo už 18 rokov nič sa nezmenilo mlieko stále odmieta

danielahamar
29. aug 2025

Vôbec už mlieko piť nemusí, treba pestrú stravu s vitamínmi

sara07
29. aug 2025

prišiel čas ked um odmietol nejak v roku, potom presne takto aj odmietal kaše
nenut ked nechce , zrejme mu nechuti alebo mu nesadlo
dopln inym mlieko , napr jogurt hollandia, atd ..
ano najradšej by boli keby na um boli do 4 rokov idealne , nemusia ani jeden mlieko ani teraz proste ... a acidko je len jeden ochotny pit

luxus10
29. aug 2025

co zuby? mlieko je teple, prikrmy chladnejsie...?

anavixy
30. aug 2025

Tak asi je napapane z prikrmov. Vodu pije? Za mna ziaden problem, treba nahradzat mliecnymi vyrobkami a tekutiny vodou, ak je to vypite mnozstvo mlieka objektivne malo (ak je to len tvoj pocit, lebo doteraz pil viac, tak to neries).